Programok a pályán

   

Hajrá Vasadi RSC

Kövess minket...

Következő mérkőzések

2020.

Tabella

Pest megye IV. osztály

Délkeleti csoport

2019/2020

 

Hely Csapat Pont
1. Hernádi SE  20
2. Ceglédberceli KSE  19
3. Táborfalva KSE  18
4. SK Tóalmás I.  18
5. Csévharaszti KSK  14
6. Jászkarajenői SC  13
7. Farmosi SE  12
8. Pánd KSK  7
9. Vasadi RSC  4
10. Rebelog FC  3
     
     

 

Bővebben:

 

Öregfiúk tabella

Öregfiúk-bajnokság 2019/2020

Déli csoport 

Hely  Csapat Pont
1. Aranyszarvas SE  25
2. FC Dabas  24
3. Monori SE  21
4. Albertirsa SE  21
5. Kakucs KSE  17
6. Újszilvás KSE  10
7. Nagykáta SE  10
8. Táborfalva KSE  9
9. Vasadi RSC  8
10. Hernád SE  6
11. Dabas-Gyón FC  0

 

Támogatóink

 

Pirót Tüzép 

Magyar Labdarúgó Szövetség 

 Pest megyei foci

MLSZ Pest Megyei Igazgatóság

  

 

 

Jelenlévő látogatók

Jelenleg 290 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

Értékelés 2011 ősz

 2011. naptári év szezon értékelése.

Őszi, Tavaszi
Játékosok.

-mérkőzés átlag
Edzés látogatottság
a-egyéb.

 

 

Kapusok.3. kapussal vágtunk neki a szezonnak. A kapusokkal megbeszéltük, hogy aki a kupamérkőzéseken fogja védeni a kaput az a bajnokimérközéseken a 2. számu kapus lesz illetve a váltás csak akkor fog megtörténni, hogyha tényleg muszáj lesz és a csapat érdek azt fogja megkívánni.

-Kiss Gábor: Neked szavaztam bizalmat, mint első számú kapus, de sajnos a legrosszabbkor voltál a kapuban mivel a csapatnak az első 4-forduloban nem igazán ment és ezért sajnos a váltás mellet kellet döntenem. Majd jöttek az edzések és lehetet látni, hogy folyamatosan kezded magad újra felépíteni, de a váltás megtörtént majd onnantól kezdve már nem kaptad meg a lehetőséget mivel a Robi folyamatosan egyenletes teljesítményt nyújtott. De amit fontos megjegyezni az az, hogy amikor kikerültél a kapuból akkor is jöttél edzésre és nem duzzogtál, hogy nem te vagy a csapat elsőszámú kapusa
.
-Mérközés szám.1.2.3.4. forduloban léptél pályára. A mérkőzések 50%-án nem léptél pályára ezért nem osztályoztalak
-Edzés látogatotság.92%

-Miskólczi Róbert: A kupamérkőzéseken kaptál bizalmat, amelyeken jó teljesítményt nyújtottál, főleg a sülysáp2 és a Tápióság ellen, majd jött az a bizonyos váltás és bent ragadtál a csapatban. Ami a teljesítményedet illeti a bajnokikon egyenletes jó teljesítmény, de ami említést érdemel, néha lehetet látni, egy egy mérkőzésen, hogy bizonytalan vagy, itt megemlíteném a péteri, mérkőzést ahol folyamatosan jöttek ki rólad a labdák, majd ennek volt az ellenkezője az egy héttel rákövetkező Albertirsa elleni mérkőzés ahol pedig nagyon magabiztos voltál.
-Mérkőzés szám.5.6.7.8.10.11.12.13. bajnokin léptél pályára. Nem osztályoztalak mivel a 8.10.11. forduloban 0-osztályzatot kaptál.
-edzés látogatotság.90%

Farkas László. A 3. számú kapusunk vagy. Nem tudtál bajnokin a csapatba bekerülni, mint kapus, de volt két bajnoki, amin pályára léptél, mint mezőny játékos és Inárcson még helyzetbe is kerültél. Ami itt is említést érdemel, hogy edzéseken folyamatosan jelen voltál és mindig tisztességesen elvégezted a munkát.
-Mérközésszám.7.11. fordulóban kevés játék idő.
-Edzés látogatotság.93%


Mikó Péter. Semmi extrát nem tudok neked mondani, a tavalyi évhez képest sokkal fegyelmezettebb lettél, nem volt kiáltásod, kevesebb sárga lap és talán egy picit a játékod is érettebb lett, ha még sokan nem is értenek velem egyet, de azért még van hova fejlődni.
-Mérkőzés szám.11. bajnoki mérközés.5.6-os átlag. A 10. fordulóban nem léptél pályára.
-Edzés látogatotság.90%
-Kupamérkőzések száma.2.

Csóti Zoltán. Egyével ezelőtt azt mondtam,hogy folyamatosan egyenletes teljesítményt nyújtasz mióta együtt dolgozunk de a mostani őszi szezonról ezt nem lehet elmondani mivel sok volta színes lapok,ráadásul az első kupa mérkőzésen kiáltottak,majd ott 2 meccses eltiltás,a bajnokikon játszani kellet!!!!!,hogy a fontos meccseken komplett csapattal keljen kiállni,tehát ez az őszi szezon nem a jobbak közé tartozik a pályafutásod során,de hát ilyen is van egy játékos pályafutása során.
-Mérkőzés szám.10.bajnoki mérközés.7.bajnoki kevés játékidő.11.bajnokin eltiltás miatt nem lépett pályára. Mérkőzés átlag.5,6.
-Edzés látogatottság.98%
-Kupamérkőzések száma. Az első kupamérkőzésen kiáltottak, majd 2mecses eltiltás.

Szabó Csaba. Az "évek meg a rutin", és a mérkőzéseken tanúsított sportemberi magatartásod, na, ezekért a dolgokért van a csapatnak még sokáig szüksége rád. Sajnos a munkád miatt nem tudsz edzésre járni, de mint már említetem, még ha erőben nem is vagy a legjobb de, rutinból hozod a mérkőzéseken azt az egyenletes jó teljesítményt, sőt volt olyan mérkőzés, amelyen a csapat legjobbja voltál még így is.
-Mérközések száma.12. Bajnoki mérközés. Mérközés átlag.6.
-Edzés látogatottság. Munkahelyi elfoglaltság miatt nem vett részt a foglalkozásokon.
-Kupamérkőzések száma. Nem lépet pályára.

Papp Krisztián: Az ősz folyamán nem tudtad azt a formát hozni, ami elvárható, és amit megszoktunk. Az osztályzatok alapján is ezt észre lehet venni,majd kevesebb edzés látogatottság,a mérkőzéseken nem igazán tartottad be azt amit kértem tőled{hang nélkül}.A szezon második felében már kezdted magad utolérni,ekkor jött a sérülésed, majd az utolsó bajnokin fegyelmezetlenség miatt a mérkőzés finiséhez közeledve egy fegyelmezetlenség miatt a kiáltás sorsára jutottál,ami nagyban ront az osztályzatodon és ami rossz,hogy a felkészülést úgy kell végig csinálni,hogy egy hosszan eltiltást kaptál.{3mérközés}
-Mérközések száma.10. Bajnoki mérközés.11.12. forduloban nem lépet pályára. Mérkőzés átlag:5
-Edzés látogatotság.87%
-Kupamérkőzések száma.3

Papp János. Egy évvel ezelőtt azt mondtad,hogy ilyen értékelést még senkitől sem kaptál mint a Vasadi csapattól. Igaz akkor sajnos értékelhetetlen volt a szezonod mivel a 2010-szezonban {ősszel} 2-szer voltál kiáltva, ill. eltiltva, másodszóra az utolsó 4-mérközésen nem léphettél pályára és ezek az adatók sokat rontottak a tavalyi értékeléskor. Viszont az idei 2011.naptári szezon ill.az ősz remekül sikerült. Tavaszal a középpályán, míg ősszel a támadósorban számitottunk rád, tavasszal is gólerős voltál, de idén ősszel viszont házi gólkiráy vagy és a góllövő listán is a második vagy. Ami meg kell említeni az az, hogy egy kicsit a modorodon kellene változtatni,{utolsó Mérk. Csóti} illetve a Vasad kupán tanúsítót magatartásod azért ez sok mindenkiben nyomot hagyott, de összességében teljesen elégedet voltam veled.
-Mérközések száma.12. Bajnoki mérközés. Mérközés átlag.6.25
-Edzés látogatotság.80%
-Kupa mérközések.3.

Szőke Tamás. Az igazi jolly joker,{középhátvéd,középpályás,csatár}Tavasszal a védelemben voltál nagyon hasznos csapattag,míg ősszel inkább a középpályán számítottunk rád.Az ősszel volt egy-két haloványabb mérkőzésed,ami kicsit szembe tűnő volt,de ezt meg beszéltük az öltözőben,de igazából most már ide is kellene koncentrálni. Viszont a mérkőzésen tanusított mentalitásod és hozzá álásod még így is példaértékű.
-Mérkőzés szám.11. bajnoki mérközés. a 3. forduloban nem lépet pályára. Mérközés átlag.6
-Edzés látogatotság.6%
-Kupa mérközések. Nem lépet pályára

Magda Gábor. Amit muszáj meg említeni, hogy sok volt a fölöslegesen meg szerzett sárga lapok száma. Tavaszal sokkal többet vállaltál magadra játékban, mint az ősz folyamán, talán itt érzek vissza esést nálad, de egyébként a rád bízót, feladatokat maximálisan megoldottad, de egy picit neked is fegyelmezet, ebnek kell majd lenned tavasszal.
-Mérközések száma.11. Bajnoki mérközés. a 11. forduloban nem lépet pályára. Mérközés átlag.5,7
-Edzés látogatotság.89%
-Kupa mérközések.3

Füle Balázs. A télen {2011}az volt a célunk,hogy legyen egy olyan befejező támadónk aki hígat a kapu előtt és gólt tud rugni.A harmadik neki futásra sikerült vasadra igazolnod,ami jótett neked de főleg a csapatnak,mint játékban mint mentalitásban ill.gókókban,{tavasszal 22,}Majd a nyári felkészülés neked sem úgy sikerült mint ahogy azt szerettük volna ill.még ott voltak a bajnokik amik nem igazán sikerült a csapatnak,majd voltak problémáid és hoztál egy döntést amit elfogadtunk majd egy jót  beszélgetünk és újra beáltáll a sorba és ismét hasznos csapattag lettél ill. vagy,és ezt gólokkal és jó Játékkal háláltad meg. Remélem, még van egy pár jó éved, amit a pályán és itt nálunk vasadon akarod eltölteni.
-Mérközések száma.9.bajnoki mérközés.A 3.4.forduloban nem lépet pályára. Mérközés átlag.6
-Edzés látogatotság.91%
-Kupa mérközések.3

Tóth József. A csapat hasznos tagja lettél és meghatározó játékosa, majd a taktikánk sokban rád is épült, amivel sokszor éltünk is, majd amit szintén hasznos a játékodnak az az, hogy a védekezésből is maximálisan kiveszed a részed és fegyelmezet vagy. Remélem, a télen egy jó felkészüléssel még többet fogsz majd fejlődni és hamarosan a karszalagot is meg fogod kapni. Amiben fejlődni kell az a helyzetek kihasználása és a fejjáték.
-Mérközések száma.8. Bajnoki mérközés. Az 1.5. bajnokin nem lépet pályára. a 6.11. forduloban kevés játékidö. Mérközés átlag.5,8
-Edzés látogatotság.90%
-Kupamérkőzések:3

Fórizs Gergő. Az év felfedezettje. Rendkívül magabiztosan és megilletődöttség nélkül mutatkoztál be az első csapatba, majd olyan jó teljesítményt nyújtottál, hogy bent ragadtál a kezdöben. Majd folyamatosan bizonyítódtad, hogy helyet követelsz magadnak a kezdőben, habár sérülékeny, vagy de érzésem szerint hosszú távon megoldást jelentesz a baloldalon. Ami a hiányosságod az az, hogy nem nagyon halom a hangodat sem edzésen sem mérkőzésen, ami sajnos mérkőzésen nagyobb hiba.
-Mérközések száma.8. Bajnoki mérközés. Mérközés átlag.6. a 4. fordulóban került fel az ifjúsági csapattól. A 6. forduloban nem lépet pályára.
-Edzés látogatotság.92%
-Kupa mérközések.1

Juhász Jácint. Ha jártál volna rendszeresen edzésre akkor sokkal nagyobb versenyhelyzet lehetet volna a védők részéről a csapatba kerülésért és talán több játék lehetőséget is kaptál volna, de te is a maródiak listáját erősíteted edzésnapokon, sajnos. Ha maradsz nálunk és jársz, edzésre végig csinálod a felkészülést akkor a többi csak rajtad múlik, hogy bekerülhetsz a csapatba.
-Mérközések száma.6. Bajnoki mérközés. Az 1. és a 8. forduloban kevés játék idö. a 2.4.12.13. forduloban nem lépet pályára. Mérközés átlag.6. átlag.
-Edzés látogatotság.68%
-Kupa mérközések.3

Herczeg Csaba. Sajnálom, hogy kevés mérkőzésen és edzésen vettél részt az őszi szezon során, de mikor pályára léptél akkor hasznos csapattag voltál, viszont tavasszal a védelem tengelyében szerepeltél akkor folyamatosan nagyon jó teljesítményt nyújtottál Szeretnénk, ha egy pár évig még számit hatnánk a játékodra és itt lennél köztünk minnél többet edzésen és mérkőzésen.
-Mérközés szám.6.bajnoki mérközés.az 1.2.7.8.11.13.forduloban nem lépet pályára.Mérközés átlag.5,8.
-Edzés látogatottság.Az őszi szezonban nem vett részt az edzésen.
-Kupa mérközések.Nem lépet pályára.

-Játékosok akik nem léptek pályára a bajnoki mérkőzések 50%-án {6 bajnoki mérkőzést jelent}

Papp Tamás. 4.bajnoki mérkőzés.
-Kupa mérközések.3
-Edzés látogatotság.69%

Fehér Tamás. Sokáig sérült volt {combizom szakadás}
-3. bajnoki mérkőzés.
-Kupa mérközések.1
-Edzés látogatotság.85%

Papp Norbert. Az 1.2.3.12.bajnokin nem lépet pályára.4.5.6.7.8.10.13.forduloban 30-percnél kevesebbet játszott.
-Kupa mérközések.2
-Edzés látogatotság.76%

Pirót István. Az 1. és a 11. forduloban kezdö.3.4.5.6. forduloban kevés játékidő,7.8.12.13. forduloban nem lépet pályára.
-Kupa mérközések.3
-Edzés látogatotság.87%

Kéri István. Az 1.2.3. bajnokin kevés játékidö. a további mérkőzéseket lemondta családi okok miatt
-Kupa mérközések.3.
-Edzés látogatottság. a felkészülés alatt kevés edzésen vett részt, majd a 3. forduló után mér, az említet okok miatt nem vett részt az edzéseken.

Gajdos Zsolt. A 2.bajnokin kevés játékidő,majd munkahelyi elfoglaltság miatt befejezte a pályafutását.
-Kupa mérközések.1
-Edzés látogatottság.Kevés edzésen vett részt.

Mészáros Krisztián. A 2.bajnokin kevés játékidö.A továbbiakban sem bajnokin sem kupa mérkőzésen nem léptek pályára.
-Kupa méközések.Nem lépet pályára.
-Edzés látogatottság. Kevés edzésen vett részt.

Minden jog fenntartva Vasadi Regionális Sport Club 

2004-2014.