Programok a pályán

 

2018. 09. 24. 18 óra

Öregfiúk

Vasadi RSC - Aranyszarvas SE

 

2018. 09. 30 16 óra

Vasadi RSC - Dánszentmiklós KSK

 

2018. 10. 01. 18 óra 30

Öregfiúk

Vasadi RSC - Monori SE

 

2018. 10. 08. 18 óra 30

Öregfiúk

Vasadi RSC - Nagykáta SE

 

2018. 10. 21. 14 óra

Vasadi RSC - Csévharaszti KSK

Következő mérkőzések

 

2018. 09. 23. 16 óra

Farmos SE - Vasadi RSC

 

Öregfiúk

2018. 09. 24. 18 óra

Vasadi RSC - Aranyszarvas SE

 

2018. 09. 30. 16 óra

Vasadi RSC - Dánszentmiklós KSK

 

Öregfiúk

2018. 10. 01. 18 óra 30

Vasadi RSC - Monori SE

 

2018. 10. 06. 15 óra

Rebelog FC - Vasadi RSC

 

 Öregfiúk

2018. 10. 08. 18 óra 30

Vasadi RSC - Albertirsa SE

 

 

 

Kövess minket...

Pályázat

2017.

 SPF jóváhagyó 2017.

 

2016.

 

2015.

 

Tabella

Pest megye IV. osztály

Délkeleti csoport

 

Hely Csapat Pont
1. Dánszentmiklós KSK  9
2. Tápiógyörgyei KSK  7
3. Hernád SE  6
4. Nyáregyháza SK  6
5. Pánd KSK  5
6. Rebelog FC  3 
7. Jászkarajenői SC  3 
8. Farmos SE  1 
9. Vasadi RSC  0 
10. Csévharaszti KSK  0 
     
     

 

Bővebben:

 

Öregfiúk tabella

Öregfiúk Bajnokság 2018/2019

Délkeleti csoport 

Hely  Csapat Pont
1. Monori SE  9
2. FC Dabas  6 
3. Albertirsa SE  6 
4. Aranyszarvas SE  3 
5. Nagykáta SE  3 
6. Táborfalva KSE  3 
7. Dabas-Gyón FC  3 
8. Dömsödi SE  1 
9. Vasadi RSC  1 
10. Kakucs KSE  0 

 

Támogatóink

 

Pirót Tüzép 

Magyar Labdarúgó Szövetség 

 Pest megyei foci

MLSZ Pest Megyei Igazgatóság

  

 

 

Jelenlévő látogatók

Jelenleg 23 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

2012/13. évi Pest megyei II. osztály keleti csoport bajnokság tavaszi mérkőzései

Megkezdődtek a tavaszi bajnokság mérkőzései. Elsőnek Dány látogatta meg a Vasad csapatát. A Vasadi RSC U17 csapata 3-1-re nyert a Dány-KSK-val szemben.

Az alábbiakra kattintva megtekinthető a Vasadi RSC  tavaszi bajnokságának mérkőzés listája:

U 17 mérkőzései

U 19 mérkőzései

Felnőtt csapat mérkőzései

2012. téli felkészülés

Felnőtt  csapatunk 2012.01.16.18:00-kor megkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra.heti 3 edzéssel és hétvégén felkészülési mérkőzésekkel. A csapat a felkészülést végig a vasadi futball pályán töltötte  kint a rettenetes hidegben,amelyért minden tiszteletem a srácoké,hogy maximálisan és becsülettel végezték a feladatot a -15-20 fokos hidegben. Itt meg szeretném jegyezni,hogy ha legközelebb is ilyen kemény tél lesz akkor biztos nem fogom kivinni a fiukat a zord hidegbe mert sajnos ez nagyon veszélyes és egészség ügyileg sem a legjobb inkább be fogunk menni a terembe.a csapatnak elég nehezen indult a felkészülés mert sajnos úgy volt,hogy a csapat gerince eligazol más klubhoz és ezek a dolgok nagyban befolyásolták a felkészülés kezdetét. A felkészülés 3 hetében Hál’ Istennek kialakult a végleges keret de sajnos létszámilag nagyon kevesen vagyunk,a csapat jelenleg 16-főből áll ebből 3 kapus és 13-mezőny játékos.

-A felkészülési mérkőzésekről röviden.

-csapatunk a felkészülés során összesen 6 felkészülési mérkőzést játszott,sajnos a magasabb osztályban szereplő csapatok közül {3}vissza mondták a mérkőzést annak ellenére,hogy már levoltak kötve a mérkőzések,ezért csak azonos vagy alacsonyabb osztályú csapatok ellen játszottunk,a mérkőzéseken elég rapszodikusan teljesítettünk.a legnagyobb problémák viszont a mérkőzés napokon volt mert nem tudtunk egyetlen egyszer sem felállni az általam elképzelt csapattal.,mivel sok játékos el sem jött a mérkőzésekre ill. mindig kitaláltak valami szöveget,hogy ez és ez a bajuk és ma nem fog megjelenni a mérkőzésen és ezekkel a döntésekkel rendre kellemetlen helyzetbe hozták a csapatot és a  klubot az adot játékosok,ill. saját csapat társait..........!!!csak egy példa a Sülysáp első csapata ellen játszottunk (volna) mérkőzést és a megbeszélt találkozón  12-kor még 7!!!!!!!! Játékosra számíthattam majd még 2 játékosunk meg érkezett, így voltunk 9-en!!!!Majd kértem játékost az ifiből, úgy hogy a két srác már játszott 70 percet az ifi csapatba,így tudtunk ki állni ,és még sok mindenről lehetne írni de az már csak miránk,a csapatra tartozik. A felkészülési mérkőzések eredményeit el lehet olvasni a honlapunkon.

a mérkőzéseken próbáltam újabb játékrendszerben játszatni a csapatot,amelyek hellyel közel mentek is de ezekre igazából akkor kapok majd választ ha ne Adj Isten az eredmény után kell menni a csapatnak és változtatni kell az alap felálláson.

-röviden az érkező játékosokról

-Nánai Atilla. az u19-es csapatból felhozva.Atillát sajnos nagyon kevés felkészülési mérkőzésen tudtam tesztelni mivel Ő is inkább azon játékosok közé tartozott,  akik nem jöttek el a mérkőzésre annak ellenére,hogy szinte minden edzésen részt vett talán 1-2-ről hiányzott. Atillát a védelemben tudom számításba venni de ehhez neki is nagyobb alázattal kellene lenni. Ha egy kicsit odafigyelt volna a felkészülés alatt, akkor a csapatnak is meg lett volna oldva a beállós poszt,innentől kezdve a többi már csak rajta múlik.

-Csipesz János a Monorierdőből igazoltuk a fiatal játékost akit a középpályán és a támadó sorban is bevethető,dinamikus,labda biztos és a technikásabb játékosok közé tartozik,a kapu előtt feltalálja magát és ha egy picit lehiggad akkor még sok örömet fog okozni a szurkolóknak és ami még fontos,hogy hosszú távra tervezünk vele.

-Mezei Péter szintén Monorierdőről igazoltuk,a fiatalabb generációt képviseli,inteligens srác,de rajta érezni,hogy nagyon szeretne bizonyítani és ezáltal a játéka kapkodó és sok hibával jár,de a felkészülés alatt bizonyította,hogy Ő is jó igazolásnak bizonyult.

-Simon Zsolt Újlengyelből érkezett,Ő is a fiatalabb játékosok közé tartozik,kreatív labda biztos,technikás és remekül lát a pályán,és vele is erősödött a támadó játékunk,a csapat hasznára válik és vele is hosszabb távon tervezünk.

-Bernula István a Dánszentmiklós csapatától érkezett. Pistivel megbeszéltük,hogy amikor tud jön a mérkőzésekre,mivel a munkája olyan hogy nem mindig tud majd részt venni a bajnoki mérkőzéseken,egyébként vele a középpályán és a támadó sorban számolhatok.

-Orlik Sándor a vasadi öregfiúk csapatától érkezett hozzánk. Vele is a védelemben számolok,de sajnos a felkészülés utolsó szakaszában kisebb térdsérülést szenvedet így az első két fordulóban vele nem számolhatok. Igaz már nem a fiatalok közé tartozik de még így is a csapat segítségére lesz ha felépül a sérüléséből ill.az alázatos munkájával pótolhatja a hiányosságait.

-A végén a csapat céljairól egy pár sort.

-A felkészülésre tervezet munka 65-70%.százalékát elvégeztük.

-Felnőtt  csapatunk a 3. helyen várja a tavaszi folytatást a csapat célja továbbra sem változott az 1-4-hely megszerzése a cél ill. hogy ezt sikerül megvalósítani az sok mindentől függ majd mert sajnos a csapat létszáma az nagyon minimális,azt már korában említettem, ill. a sérülések és az eltiltásokat,hogy fogjuk majd megoldani,számomra ezek lesznek a legnagyobb kérdések.

Röviden ennyit szeretem volna írni és elmondani a csapatról és ami történt a téli szünet alatt.A mérkőzésekről és a csapatkörül történő dolgokról folyamatosan beszámolunk itt a honlapunkon. Addig  is jó szórakozást és jó szurkolást kívánok tavasszal a Vasadi RSC bajnoki mérkőzésein.

-Sport társi üdvözlettel: Bódi József

 

 

 

Minden jog fenntartva Vasadi Regionális Sport Club 

2004-2014.