Programok a pályán

   

Hajrá Vasadi RSC

Kövess minket...

Következő mérkőzések

2020.

Tabella

Pest megye IV. osztály

Délkeleti csoport

2019/2020

 

Hely Csapat Pont
1. Hernádi SE  20
2. Ceglédberceli KSE  19
3. Táborfalva KSE  18
4. SK Tóalmás I.  18
5. Csévharaszti KSK  14
6. Jászkarajenői SC  13
7. Farmosi SE  12
8. Pánd KSK  7
9. Vasadi RSC  4
10. Rebelog FC  3
     
     

 

Bővebben:

 

Öregfiúk tabella

Öregfiúk-bajnokság 2019/2020

Déli csoport 

Hely  Csapat Pont
1. Aranyszarvas SE  25
2. FC Dabas  24
3. Monori SE  21
4. Albertirsa SE  21
5. Kakucs KSE  17
6. Újszilvás KSE  10
7. Nagykáta SE  10
8. Táborfalva KSE  9
9. Vasadi RSC  8
10. Hernád SE  6
11. Dabas-Gyón FC  0

 

Támogatóink

 

Pirót Tüzép 

Magyar Labdarúgó Szövetség 

 Pest megyei foci

MLSZ Pest Megyei Igazgatóság

  

 

 

Jelenlévő látogatók

Jelenleg 83 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

Lezártuk az évet

A bajnokságok idei küzdelmei befejezése után az immár hagyománnyá vált évzáróval búcsúztatta egyesületünk a 2013. évet. November 30-án a vasadi általános iskola tornatermében emlékeztünk meg az évről. A jó hangulatban eltöltött estén az év során csapatunk színeiben pályára lépő játékosok mellett megtisztelték rendezvényünket feleségek, barátnők, szülők és csapatunk szurkolói közül többek is.

Meghívásunkra az Önkormányzat részéről Mészáros Sándor Zoltán alpolgármesterrel együtt több képviselő is eljött évzárónkra.

A Vasadi Regionális Sport Club korábbi elnöke, Tóth József is ellátogatott esténkre.

A hangulatot tovább fokozta, hogy zene is volt az este folyamán. Hangulatfelelőseink, ifjabb Mészáros Lajos és Nagy Sándor keverte a pult mögött a talp alá valót.

 

A finom és ízletes vacsora elfogyasztása előtt ifjabb Szijjártó Imre köszöntötte a megjelent vendégeket. Köszönetet mondott minden olyan személynek, aki mind anyagi, mind pedig kétkezi munkájával hozzájárult ahhoz, hogy működő lehessen a vasadi labdarúgócsapat.

Kiemelve, hogy Vasad Község Önkormányzata segítsége nélkül nem lehetne ilyen fajta versenyszerű sportélet a településen. A Polgármester és a Képviselő-testület támogatása, segítsége nélkül nem lehetne fent tartani a jelenleg működő labdarúgást.

Mindazon személyek, akik a mérkőzéseket látogatják vagy felajánlásaikkal, vacsorával látják vendégül a csapat labdarúgóit nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy érdemes legyen Vasadon focizni és lehetőség legyen egyáltalán Vasadon mérkőzésekre járni.

Mert Vasadon jó helyen van az, aki itt rúgja a labdát!

A sok köszönő szó mellett megköszönte Tóth József egy évtizeden át tartó munkáságát, anyagi segítségét azon játékosok nevében is akik az este folyamán nem találkozhattak korábbi elnökkel.

A játékosokat támogató személyeknek is köszönte a segítséget. Feleségek, barátnők és szülők bíztatása, segítsége és türelme nélkül nehéz lenne a szabadidőt a vasadi sportpályán tölteni.

 

Beszéde után Bódi József vezetőedző értékelte a szakmai munkát. Az elmúlt félévben a csapat edzését vezénylő szakember beszélt a felnőtt és utánpótlás korosztályú csapat munkájáról.

Megemlékezett a 2012. őszén történt leváltásáról. A nyár közepén elkezdett munkával kapcsolatban elmondta, hogy látható a fejlődés a csapatoknál, játékosoknál. Az edzéslátogatottság magas volt a teljes szezon során. Bízik abban, hogy a téli felkészülés is sikeres lesz.

A nyár folyamán eltervezett célok megvalósítása közül kiemelte, hogy a fiatalítás nem tudott teljesen végbemenni, mert nem álltak be a sorba azon fiatal játékosok akikre számított a vezetőség. Megtorpant a fiatalítás a felnőtt csapatnál.

 A mérkőzések és játékosok értékelése után megköszönte minden személy munkáját, aki segíti a vasadi labdarúgást.

/A játékosok értékelése, statisztikái ide kattintva olvasható./

Vezetőség részéről idősebb Szijjártó Imre mondott még köszönő szavakat.

A pénzügyi támogatást nyújtó Önkormányzat és Pátrai Takarék Szövetkezeten kívül, megköszönte Szabó Sándor és Dobai Zoltán munkáját. Segítségük nélkül a játéktér nem lett volna hétről hétre előkészítve a mérkőzésekre, a pálya környéke sporteseményhez méltó.

A beszédek sorát Mészáros Sándor Zoltán alpolgármester zárta. Köszönve, azt elhívatottságot amit a korábbi és jelenlegi vezetőség is tesz. Elmondva, hogy a község vezetése hiába támogatná a szabadidős tevékenységeket, ha nem lennének olyan személyek, akik az ügy mellé állnának.

 

Az este a vacsora elfogyasztásával folytatódott. Az elkészített főztük felszolgálására az elkészítő személyek adták meg a jelet kezdőrúgással. Labdába rúgott Szabó Károly, Prakter János, Veszelka László és Kádár Attila.

A feltálalt székely káposzta és babgulyás elfogyasztása után teli hassal mulatoztak az este résztvevői az évzáró hátralévő részében.

A vacsora befejeztével bemutatásra került a Vasadi RSC új, hivatalos címerre. A címer használatához a Képviselő-testület is áldását adta.

Az idő múlásával a hangulat is egyre nőtt. Hajnalig tartott a mulatás.

 

Így zárta a 2013. évet a Vasadi Regionális Sport Club.

 

 

 

Minden jog fenntartva Vasadi Regionális Sport Club 

2004-2014.