Könnyed gyakorlat voltunk a Nagykőrös II.-nek

Mindig az a legerősebb csapat, aki pályára lép. Szokták mondani, de sajnos nem mindig van így. Sérülések és egyéb elfoglaltságok miatt meglehetősen foghíjas összeállításban léptünk pályára Nagykőrösön a 3. fordulóban. A találkozóra nevezett 15 játékosból mindössze 5 fő nem ifjúsági korú. A jövő szempontjából még örvendetes is ez az adat, de ha nem lesz kitartása ezen embereknek nem lesz jövő sem.

A sokkal rutinosabb, idősebb játékosokból álló hazai csapatnak fél órán keresztül voltunk ellenfelei. A második kapott gólunk után, pedig már edzőpartnernek sem voltunk jók, pedig voltak olyanok akik tisztességgel küzdöttek. Sajnos egyenlőre súlytalanok vagyunk ilyen kerettel. Az utolsó negyed óra az már macska egér harcot hozott, ami után kilenc alkalommal zörrent összesen a hálónk.

Remélhetőleg a nehézkes kezdés után jön még sikeres folytatás és nem megy el a kedve senkinek, mert mindenkire szükség van. A jövőben sokat kell még tenni azért, hogy bátrabban merjenek kimenni a pályára a fiatalok, bár idővel biztosan így is lesz.

Nagykőrösi Kinizsi FC II.- Vasadi RSC

                          9:0

Bódi József - Vezetőedző:

Persze én is hibás vagyok az eredmény miatt, de amíg a játékosok nem járnak edzésre addig ilyen és ehhez hasonló eredményeket fogunk elérni. Hozzáteszem tényleg nagyon nehéz időszak előtt állunk ebben a szezonban, de ezt csak együtt és közösen vészelhetjük át.

Minden jog fenntartva Vasadi Regionális Sport Club 

2004-2014.