Történelmi utánpótlás győzelem

Március első hétvégéje a Vasadi Regionális Sport Club mindennapjaiba is meghozta a futball tavaszt. Január vége óta edzenek a játékosok és játszanak felkészülési mérkőzéseket, mégis az első bajnoki mérkőzés jelenti az igazi szezon kezdetet.

A sort az U19 korosztály Valkó KSK elleni mérkőzése indította. A téli szünet alatt csatlakozott néhány ifjúsági korú labdarúgó keretünkhöz, így van már cserére is lehetősége Bódi József vezetőedzőnek.

A találkozó nagy részében a mi akaratunk érvényesült, bár nem volt túl meggyőző játékunk. Meszjár Károly fejjel elért találata után szereztünk vezetést. Még az első játékrészben Kalina Attila talált a hálóba, így két gólos előnnyel mentünk pihenőre. Egy kiállításnak köszönhetően pedig még ember előnybe is kerültünk a folytatásra.

Érthetetlen módon játékosaink nem koncentráltak megfelelően a második játékrészben és rendre hoztak rossz döntéseket, aminek köszönhetően feljött ellenfelünk és gólt is szerzett. Előttünk is adódott gólszerzési lehetőség, de mi nem éltünk vele.

Összességében a győzelemnek nagyon is örülnünk kell. A látottak alapján viszont van mit fejlődnünk és egyes játékosainknak illene összekapni magát.

Vasadi RSC – Valkó KSK

2 : 1

 

Vasárnap délelőtt pedig történelmi eseménynek lehettek szemtanúi azon szurkolóink, akik az U14 mérkőzésünkre kilátogattak. Maglódi TC serdülői ellen szerepeltünk és megszerezte eme korosztályunk első győzelmét. Másfél szezont kellett a sikerre várnunk! Megérte!

Nem igazán a végeredmény a fontos és a látottak, hanem az öröm az arcokon, hogy végre győztesen hagyhattuk el a játékteret. Nyolc találatot értünk el, amin Bujdosó Dániel, Varga Tibor, Hugyecz Lóránt és Murár Márton osztoztak. A játékunk nem volt szép. Nem passzoltunk egymásnak, olykor felesleges elrugdostuk a labdát.

De mindenki futott, aki pályára lépett és el is fáradtak a gyerekek. Jó kedvvel tértek haza.

Remélhetőleg lesz még sikerünk a bajnokságban és nem egyszeri alkalomról van szó.

Vasadi RSC – Maglódi TC

8 : 4

Hajrá Vasad

Minden jog fenntartva Vasadi Regionális Sport Club 

2004-2014.