Programok a pályán

   

Hajrá Vasadi RSC

Pályázat

2023.

Jóváhagyó határozat

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

Sportfejlesztési program

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

 

2022.

Jóváhagyó határozat

/Tárgyi eszköz beruházás (ingatlan)

Sportfejlesztési program

/Tárgyi eszköz beruházás (ingatlan)

 

 

Jóváhagyó határozat

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

Sportfejlesztési program

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

 

 

 

2019.

Jóváhagyó határozat /37083

 Sportfejlesztési program /37083

 

Jóváhagyó határozat

 Sportfejlesztési program

 

2018.

Jóváhagyó határozat

 Sportfejlesztési program

 

 

2017.

 SPF jóváhagyó 2017.

 

2016.

 

2015.

 

Kövess minket...

Következő mérkőzések

2020.

Tabella

Pest megye IV. osztály

Délkeleti csoport

2019/2020

 

Hely Csapat Pont
1. Hernádi SE  20
2. Ceglédberceli KSE  19
3. Táborfalva KSE  18
4. SK Tóalmás I.  18
5. Csévharaszti KSK  14
6. Jászkarajenői SC  13
7. Farmosi SE  12
8. Pánd KSK  7
9. Vasadi RSC  4
10. Rebelog FC  3
     
     

 

Bővebben:

 

Öregfiúk tabella

Öregfiúk-bajnokság 2019/2020

Déli csoport 

Hely  Csapat Pont
1. Aranyszarvas SE  25
2. FC Dabas  24
3. Monori SE  21
4. Albertirsa SE  21
5. Kakucs KSE  17
6. Újszilvás KSE  10
7. Nagykáta SE  10
8. Táborfalva KSE  9
9. Vasadi RSC  8
10. Hernád SE  6
11. Dabas-Gyón FC  0

 

Támogatóink

 

Pirót Tüzép 

Magyar Labdarúgó Szövetség 

 Pest megyei foci

MLSZ Pest Megyei Igazgatóság

  

 

 

Jelenlévő látogatók

Jelenleg 27 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

Első alkalommal gyűjtöttünk három pontot

2014. augusztus 31-én, vasárnap Újhartyán II csapatát láttuk vendégül a vasadi sportpályán.

Futballhoz ideális időjárás, sok néző és jól előkészített játéktér várta a játékosokat.

A forduló előtt ellenfelünk állt a tabella élén.

Nagy várakozás előzte meg a harmadik fordulót részünkről. Két nyeretlen mérkőzés után szerettük volna begyűjteni a három pontot. Talán a bajnokság kezdette óta a legerősebb kezdő tizenegyet küldhette pályára Bódi József.

Várakozáson felül kezdtük a játékot. Bátran építkeztünk a középpályán. Támadóinkat pontos átadásokkal tudtuk megjátszani, akik gólhelyzetbe is kerültek a több alkalommal. Az első tíz percben több veszélyes akciónk volt, de rendre rossz döntéseket hoztunk. Szerencsére idővel jobb megoldásokat választottunk, amik gólokban mutatkoztak meg.

Az előző bajnoki idényt kihagyó Tóth József kezdte a gólszerzést. Negyedóra játék után Mikó Péter végzett el szabadrúgást a kapuval szemben. A nagy erejű lövést a vendég hálóőr a felső lécre tolta. A mezőnybe visszapattanó játékszert Blahó Sándor terelte kapu felé és Tóth József segítette akrobatikus mozdulattal a hálóba. Megszerezve a találkozón a vezetést.

Sorra kerültek játékosaink lövő helyzetbe, míg védelmünk jól látta el kevés feladatát a térfelünkön. Szélső védőink segíteni tudták támadásainkat és a lecsorgó labdákat is végre mi szereztük meg.

A vezetést jelentő találatunk után kis idővel ismét eredményesek voltunk. Magda Gábor szerzett labdát ellenfelünk térfelén, majd lendületesen vezette előre. Miután senki nem támadta a szurkolók lövésre biztatták és megfogadva a tanácsot huszonhat méterről a felső léc alá lőtte. Hosszú évek után szerezve újra találatot.

Továbbra is lendületben maradt együttesünk. Rendre az újhartyáni védelem mögé tudtunk kerülni. A harmadik gólunkra sem kellett sokáig várniuk szurkolóinknak. A jobb oldalról érkező beadás lecsorgót az egyik védőről és a hosszú oldalon érkező Dézsi Szilárd elé pattant, aki hat méterről rúgta a hálóba.

A játék alig indult újra ismét középkezdéshez álltak fel a csapatok. A harmincadik percre négy nullára vezettünk. Papp Martin kapott szép labdát a tizenhatoson belül és kihasználta sokadik lehetőségét, megszerezve első találatát a Vasadi RSC színeiben.

A nagy kedvel és elszántsággal futballozó játékosainkat élmény volt nézni. Sokat futottak, végre volt elképzelés a játékban. A szerencse is mellénk állt, miután tettünk azért, hogy gólokat szerezzünk. A harminchatodik percben ötödik találatunkat jegyezhette fel a játékvezető. Bal oldalról Magda Gábor adott középre, a kapust megelőzve Tóth József csúsztatott a kapuba. A labda bár a hálót nem érte, de az asszisztens jelezte, hogy a labda áthaladt a gólvonalon.

Régen nem láthattak ilyen félidőt a vasadi sportpályára látogató nézők.

A szünetben kérte vezetőedzőnk a játékosokat, hogy továbbra is nagy elszántsággal játszanak. Ne engedjenek ki és szolgáljuk ki a közönséget.

A második játékrészre Haraszti Mihály váltotta a két gólt szerző Tóth Józsefet.

A következő negyedórában még élvezetes volt játékunk. Jól járattuk a labdát és veszélyesek voltunk ellenfelünk kapujára, ami újabb találatban mutatkozott meg. Papp Martin indult el keresztben a védelem előtt és a kapott pontos kiugratást. Egyedül vezethette kapusra, a játéktér egyenetlenségét is javára fordítva becsapta a kilépő hálóőrt és az üres kapuba gurított.

Minden szép és jó volt.

Aztán a hatvanadik perc után valamiért megtört lendületünk. Pontatlanná váltunk és nem volt annyi lehetőségünk mint előtte. Fáradni kezdtek játékosaink, a cserék pedig nem tudtak új lendületet adni.

Felesleges kapkodás után ajándékba adtunk kapunk előtt egy labdát ellenfelünk támadójának, aki kihasználva a lehetőséget szépített.

Sajnos ezután sem nyugodtunk meg és hibát hibára halmozva játszottunk továbbra is.

A hatvanharmadik percben egy jobbról laposan középre adott szögletbe pörgetett bele a ’Hartyáni játékos a rövid kapufánál. A védelmünk nem tudott tisztázni. Ezzel saját és csapata második találatát érte el.

A hátralévő időben továbbra is feleslegesen idegesen és érthetetlenül kapkodva játszottunk.

Az elért gólok számában nem történt változás.

Maradt a hat kettes eredmény, ezzel a harmadik mérkőzésünkön megszereztük első győzelmünket.

A Vasadi RSC – Újhatyán ISE II mérkőzés hivatalos jegyzőkönyve ide kattintva megtekinthető.

Bódi József – Vezetőedző:

Az első győzelem!

A hétvégén sikerült megszerezni az első győzelmünket, aminek természetesen örülök. Amiért szomorú vagyok az az, hogy a második félidőben sokat cseréltem és ezzel felbolygattam a csapatot. Abban a hittbe voltam, hogy vezetésnél ez természetes és minden játékos kapjon lehetőséget. De ez nem azt jelenti, hogy így elkel rontani egy sportszerű és számunkra kedvezően alakuló mérkőzést. Sajnos több játékosom is kellemetlen helyzetbe hozott.

 

 

 

 

Minden jog fenntartva Vasadi Regionális Sport Club 

2004-2014.