Programok a pályán

   

Hajrá Vasadi RSC

Pályázat

2023.

Jóváhagyó határozat

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

Sportfejlesztési program

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

 

2022.

Jóváhagyó határozat

/Tárgyi eszköz beruházás (ingatlan)

Sportfejlesztési program

/Tárgyi eszköz beruházás (ingatlan)

 

 

Jóváhagyó határozat

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

Sportfejlesztési program

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

 

 

 

2019.

Jóváhagyó határozat /37083

 Sportfejlesztési program /37083

 

Jóváhagyó határozat

 Sportfejlesztési program

 

2018.

Jóváhagyó határozat

 Sportfejlesztési program

 

 

2017.

 SPF jóváhagyó 2017.

 

2016.

 

2015.

 

Kövess minket...

Következő mérkőzések

2020.

Tabella

Pest megye IV. osztály

Délkeleti csoport

2019/2020

 

Hely Csapat Pont
1. Hernádi SE  20
2. Ceglédberceli KSE  19
3. Táborfalva KSE  18
4. SK Tóalmás I.  18
5. Csévharaszti KSK  14
6. Jászkarajenői SC  13
7. Farmosi SE  12
8. Pánd KSK  7
9. Vasadi RSC  4
10. Rebelog FC  3
     
     

 

Bővebben:

 

Öregfiúk tabella

Öregfiúk-bajnokság 2019/2020

Déli csoport 

Hely  Csapat Pont
1. Aranyszarvas SE  25
2. FC Dabas  24
3. Monori SE  21
4. Albertirsa SE  21
5. Kakucs KSE  17
6. Újszilvás KSE  10
7. Nagykáta SE  10
8. Táborfalva KSE  9
9. Vasadi RSC  8
10. Hernád SE  6
11. Dabas-Gyón FC  0

 

Támogatóink

 

Pirót Tüzép 

Magyar Labdarúgó Szövetség 

 Pest megyei foci

MLSZ Pest Megyei Igazgatóság

  

 

 

Jelenlévő látogatók

Jelenleg 320 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

Csalódást keltő vereség idegenben

A bajnokság 4. fordulójában Ócsára látogatott csapatunk. Együttesünket szép számmal kísérték el szurkolók. A kellemes őszi idő tökéletes volt futballra.

A felújított ócsai sporttelepen most szerepeltünk első alkalommal és irigykedve figyeltük, hogy milyen szép pályával rendelkeznek.

A találkozó elején pedig bosszankodva kellett tudomásul vennünk, hogy a hazai együttes hamar két gólos előnyre tett szert.

A második percben nagy hibát vétett középhátvédünk, aki a felé futó támadóhoz passzolta a játékszert. Az ajándékba kapott lehetőséggel élt is a támadó és kapusunkat kicselezve jutatta kapunkba a labdát. Kezdtük volna rendezni a sorainkat, mikor újra gólt ért el ellenfelünk. Bal oldalunkon nem tudtunk tisztázni és a tizenhatosra visszagurított labdát nagyon szépen lőtte a léc alá az ócsai támadó. A két találat között hálóőrünknek több védése is volt.

Nagy gólhelyzetet nem tudtunk kialakítani, de legalább eljutottunk a hazaiak kapujáig. A félidő felénél, pedig büntetőhöz jutottunk. Egy ártalmatlannak tűnő helyzetben hibáztak ellenfelünk védői. Egy hosszan előre ívelt labdát addig kísértek, míg egyiküknek a kezéhez ért. A mondhatni ajándékba kapott tizenegyest Pap Martin értékesítette. Ettől újra lendületet kaptunk és elhittük, hogy van még remény.

Védekezésünk stabilizálódott. Középpályán sokat futottunk, hogy labdát szerezzünk. A hazaiak térfelén már visszatámadtunk. A félidő előtt még egyenlítettünk harcosságunknak köszönhetően. Az ócsai tizenhatosnál támadtak le csatáraink, hibára késztetve ellenfelünk védőit. Az eladott labdával Haraszti Mihály tört kapura és a hosszú sarokba lőtte. Az egyenlítő találat után, a félidő befejezéseként előttünk adódott gólszerzési lehetőség, de sajnos blokkoltál a lövést.

A szünetben kettő kettes eredménnyel mentek a játékosok átbeszélni a játéktéren történteket. Bódi József kérte a játékosokat, hogy legyenek türelmesek, ne sietessék a játékot. Igyekezzenek a földön tartani a labdát, mert ellenfelünk magas játékosai uralják a légteret.

Az öltözőből visszatérve a játéktérre, mintha kicserélték volna a játékosainkat. De sajnos nem úgy sikerült, ahogy kellett volna. Az edzői kérést, utasítást elfelejtve játszottak. Sietettük a támadásokat, csak rugdostuk előre magasan és céltalanul a játékszert. Így esélyt sem hagyva magunknak a támadásvezetésre. A kapkodásnak és fejetlenségnek kapott gólok lettek az eredményei.

Sorba születtek a hazai találatok. Nagyobbnál nagyobb hibákat elkövetve a védekezésünkben. Ha Sirkó Viktor nem mutat be bravúrokat a kapuban még többet is kaphattunk volna. Könnyedén játszották át a középpályánkat. Gyors szélsőik könnyű szerel kerültek védőink mögé. Teljesen szétesett együttesünk. Némi reménysugár adódott részünkre négy kettes állásnál, de hiába kerültünk gólhelyzetbe három alkalommal is nem éltünk a kínálkozó lehetőséggel.

A vége már kínszenvedés volt részünkről. Hitehagyottan és lassan mozogtunk a játéktéren. A hazai csapat játékosai pedig önbizalommal telve csináltak olykor bohócot belőlünk. Sorban szerezve meg góljaikat. Hét találatig meg sem álltak.

 A végén egy apró szépségtapaszunk még volt. Haraszti Mihály használta ki, hogy nem fejeltek el egy előre ívelt labdát és a térfél felétől egyedül vezette a kapusra. Nem hibázta el, így szerezve meg a csapat harmadik találatát.

A hét hármas végeredmény számunkra kecsegtető, pedig az első félidő végén mi kerültünk lélektani előnybe, amivel sajnos nem tudtunk élni.

Az Ócsa VSE – Vasadi RSC mérkőzés hivatalos jegyzőkönyve ide kattintva megtekinthető

 

Bódi József – Vezetőedző:

2-0 után felálltunk, egyenlíttetünk, majd csúnya lett a vége. Sajnos ez  történt a mérkőzésen, pedig nem úgy tűnt, hogy ekkora különbség van a két csapat között, de sajnos az eredmény nem azt mutatja, hogy így lenne.

Köszönjük szurkolóinknak, hogy elkísértek minket a mérkőzésre.

Minden jog fenntartva Vasadi Regionális Sport Club 

2004-2014.