Programok a pályán

   

Hajrá Vasadi RSC

Pályázat

2023.

Jóváhagyó határozat

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

Sportfejlesztési program

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

 

2022.

Jóváhagyó határozat

/Tárgyi eszköz beruházás (ingatlan)

Sportfejlesztési program

/Tárgyi eszköz beruházás (ingatlan)

 

 

Jóváhagyó határozat

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

Sportfejlesztési program

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

 

 

 

2019.

Jóváhagyó határozat /37083

 Sportfejlesztési program /37083

 

Jóváhagyó határozat

 Sportfejlesztési program

 

2018.

Jóváhagyó határozat

 Sportfejlesztési program

 

 

2017.

 SPF jóváhagyó 2017.

 

2016.

 

2015.

 

Kövess minket...

Következő mérkőzések

2020.

Tabella

Pest megye IV. osztály

Délkeleti csoport

2019/2020

 

Hely Csapat Pont
1. Hernádi SE  20
2. Ceglédberceli KSE  19
3. Táborfalva KSE  18
4. SK Tóalmás I.  18
5. Csévharaszti KSK  14
6. Jászkarajenői SC  13
7. Farmosi SE  12
8. Pánd KSK  7
9. Vasadi RSC  4
10. Rebelog FC  3
     
     

 

Bővebben:

 

Öregfiúk tabella

Öregfiúk-bajnokság 2019/2020

Déli csoport 

Hely  Csapat Pont
1. Aranyszarvas SE  25
2. FC Dabas  24
3. Monori SE  21
4. Albertirsa SE  21
5. Kakucs KSE  17
6. Újszilvás KSE  10
7. Nagykáta SE  10
8. Táborfalva KSE  9
9. Vasadi RSC  8
10. Hernád SE  6
11. Dabas-Gyón FC  0

 

Támogatóink

 

Pirót Tüzép 

Magyar Labdarúgó Szövetség 

 Pest megyei foci

MLSZ Pest Megyei Igazgatóság

  

 

 

Jelenlévő látogatók

Jelenleg 96 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

Sülysáptól ismét vereséget szenvedtünk

Vasadi RSC – Sülysáp KSK mérkőzéssel folytatódott utánpótlás korosztályunk bajnoki évadja. A találkozót október 19-én, vasárnap délután rendeztük. A szép őszi időben sokan voltak kíváncsiak fiataljainkra, akik kissé megilletődötten léptek pályára.

A jó játékerőt képviselő, tavalyi bajnokot nem könnyű feladat újkor megszorítani sem. Bódi József felkészítette a csapatot minden eshetőségre és felhívta a figyelmet mire kell nagyon figyelni. Sajnos az egyéni hibákat nem lehet kiküszöbölni, amiknek köszönhetően nem voltunk egy súlycsoportba ellenfelünkkel.

A találkozó első nagy lehetősége előttünk adódott. A kapu elé ívelt labdát nem tudtuk pontosan átvenni és a kapusig gurult. A hálóőr azonnal előre rúgta a labdát, amit védőink nem tisztáztak el és a vendég támadó elé került, aki kapunkig vezette és be is talált. A játékot a sülysápi csapat irányította, védekezésből mindenki igyekezett kivenni a részét. Hiába futottunk sokat, hogy labdát szerezzünk, mikor nálunk volt rendre eladtuk.

Második találatát is elérte a vendég alakulat miután a térfelünk közepén elpasszoltuk a játékszert és nem támadtunk vissza határozottan. A húsz méterről érkező lövést nem háríthatta kapusunk. A következő percekben három gólszerzési lehetőséget kialakítottunk. A büntetőterületen belül sajnos nem voltunk elég pontosak és oda lett a helyzet. A szünet előtt tíz perccel pedig már a harmadik vendég gólt jegyezhette fel a játékvezető. Az alapvonalról középre passzolt labdára kapusunk vetődött ki, de sajnos kiejtette a kezéből. A kapu előtt elszaladó támadó pedig üres kapunkba továbbított.

Vert seregként bandukoltak a fiúk az öltözőbe. Sokat tettek azért, hogy méltó ellenfelei legyenek a tavalyi bajnoknak, de az egyéni hibák megpecsételték sorsunkat.

A második játékrészre átalakította vezetőedzőnk a hadrendet a becsületgól elérése érdekében.

Támadásban nem tudtunk újítani, mivel keveset volt nálunk a labda. A folyamatos nyomásnak az lett a vége, hogy a büntetőterület közelében sokat hibáztunk. Két további találatot ért el a vendég csapat. Először nem rúgtuk el a labdát, majd közel a kapunkhoz szabálytalankodtunk. Mind két esetben kihasználta ellenfelünk a hibákat. A találkozó vége előtt negyed órával hatodik találatát is megszerezte a Sülysápi csapat, ismét a hathatós segítségünkkel.

A középkezdés után Kiss Gergő gondolt merészet. Dobondi Csabával passzolt kétszer pontosan és rávezették a védelemre a labdát. Kiss jó ütemben tolta meg a védők között és tisztára játszotta magát. A büntetőterületen belülre érve a rövid felsőbe jutatta a játékszert. Megszerezve ezzel szépítő találatunkat és beállítva a mérkőzés végeredményét.

Amennyiben jobban koncentrálunk a kapuk előtt, független attól, hogy a saját vagy ellenfelünk kapuja szorosabb eredményt is elérhetünk volna. Ennek hiányában hat egyes vendég siker született.

A Vasadi RSC – Sülysáp KSK utánpótlás mérkőzés hivatalos jegyzőkönyve ide kattintva megtekinthető

Bódi József – Vezetőedző:

Azt szokták mondani, hogy jobb csapattól nem szégyen kikapni. Most én is azt mondom, de sajnos azt is el kell ismerni, hogy a mérkőzésen csak 1 játékos akart focizni és győzni, míg a többiek csak a koszos cipőt és a tiszta szerelést vitték ki a pályára.

Ez bárki ellen nagyon kevés!

 

 

 

Minden jog fenntartva Vasadi Regionális Sport Club 

2004-2014.