Programok a pályán

   

Hajrá Vasadi RSC

Pályázat

2023.

Jóváhagyó határozat

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

Sportfejlesztési program

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

 

2022.

Jóváhagyó határozat

/Tárgyi eszköz beruházás (ingatlan)

Sportfejlesztési program

/Tárgyi eszköz beruházás (ingatlan)

 

 

Jóváhagyó határozat

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

Sportfejlesztési program

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

 

 

 

2019.

Jóváhagyó határozat /37083

 Sportfejlesztési program /37083

 

Jóváhagyó határozat

 Sportfejlesztési program

 

2018.

Jóváhagyó határozat

 Sportfejlesztési program

 

 

2017.

 SPF jóváhagyó 2017.

 

2016.

 

2015.

 

Kövess minket...

Következő mérkőzések

2020.

Tabella

Pest megye IV. osztály

Délkeleti csoport

2019/2020

 

Hely Csapat Pont
1. Hernádi SE  20
2. Ceglédberceli KSE  19
3. Táborfalva KSE  18
4. SK Tóalmás I.  18
5. Csévharaszti KSK  14
6. Jászkarajenői SC  13
7. Farmosi SE  12
8. Pánd KSK  7
9. Vasadi RSC  4
10. Rebelog FC  3
     
     

 

Bővebben:

 

Öregfiúk tabella

Öregfiúk-bajnokság 2019/2020

Déli csoport 

Hely  Csapat Pont
1. Aranyszarvas SE  25
2. FC Dabas  24
3. Monori SE  21
4. Albertirsa SE  21
5. Kakucs KSE  17
6. Újszilvás KSE  10
7. Nagykáta SE  10
8. Táborfalva KSE  9
9. Vasadi RSC  8
10. Hernád SE  6
11. Dabas-Gyón FC  0

 

Támogatóink

 

Pirót Tüzép 

Magyar Labdarúgó Szövetség 

 Pest megyei foci

MLSZ Pest Megyei Igazgatóság

  

 

 

Jelenlévő látogatók

Jelenleg 100 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

Bebiztosítottuk a középmezőnyben maradásunkat

Az őszi szezon végéhez közeledve a hátralévő mérkőzéseinken hazai játéktéren fogadtuk soron következő ellenfeleinket. A 14. fordulóban FC Dabas III. csapata vendégeskedett Vasadon.

Az időjárásra nem lehetett panasz, kilátogató szurkolóink is biztatták a játékosokat. Az összecsapást az elejétől kezdve irányítani tudtuk, bár főkép a mezőnyben folyt a játék. Védelmünk nem volt nagy nyomás alatt, a középpályán igyekeztük begyűjteni a labdákat és kiszolgálni a támadókat.

A korábbi mérkőzésekhez hasonlóan sok gólhelyzetet alakítottunk ki. A kapu elé érve pedig ki is maradtak a lehetőségek. Amikor a vendég kapus már verve volt, akkor sem tudtuk a hálóba juttatni a labdát, ziccereinket elhibáztuk és ismételten büntetőt hagytunk ki. Az akarattal nem volt gond, de többször figyelmetlenek voltunk vagy öncélúan szerették volna megoldani a játéktéren tartózkodok a helyzeteket.

 

A gólcsendet Miskolczi Róbert szöglete törte meg. Monorierdő II ellen gól passzig jutott a rögzített helyzetből, de most nem elégedett meg ennyivel. A kaput vette célba. A jól elrúgott labda a hosszú felső sarokban kötött ki. Gyönyörűen csavarta be a kapuba!

A vezető gól megnyugtatott minket és a következő sarokrúgásból is eredményesek lettünk. Ismét jól szállt középre a labda, a kapu előterében lepattant, amire Szvitek Zsolt eszmélt a leggyorsabban. Öt méterről, bevetődve jutatta a vonalon túlra. Kettő nullás eredménnyel vonulhattunk a szünetre.

A félidőben vezetőedzőnk a jobb helyzetkihasználásra hívta fel a figyelmet és arra, hogy ne rohanjunk ész nélkül előre, mert rengeteg alkalommal voltunk lesen. A folytatást se vegyük félvállra, mert a két gól előny könnyen leadható.

A második játékrészben is hadilábon álltunk a helyzetkihasználással. Az idő múlásával egyre fáradóbb vendég védelmet rendre meg tudtuk futni. Tóth József jeleskedett főként a versenyfutásban. Sokadik alkalommal hagyta le védőjét, mikor a 65. percben a beadására jól érkezett Haraszti Mihály és növelte előnyünket. Nem kellett sokáig várni, arra sem, hogy egyedül oldja meg végre sikeresen a helyzetet. A harmadik találat után három percre a negyedik is meglett általa.

A folytatásban nem beszélhettünk szép játékról. Négy nullás előnynél nem vettük komolyan a védekezést. Sirkó Viktor bravúrokat bemutatva tartotta az eredményt. A 70. percben félig jó döntést hozott, aminek kapott gól lett a vége. A kapura tartó labdát a mezőnybe ütötte vissza és a felé futó vendég csatárról a hálóba pattant a labda. Sajnos nem tudtuk kapott gól nélkül lehozni a mérkőzést.

A végéhez közeledve nagyot esett a színvonal, de ami a legfontosabb volt, hogy meglegyen a három pont, az összejött. A győzelemmel megerősítettük a középmezőnyben a helyünket.

Bosszantó hibákat követtünk el ezen a mérkőzésen is, de végül elegendő gólt tudtunk szerezni.

 

A Vasadi RSC – FC Dabas III mérkőzés hivatalos jegyzőkönyve ide kattintva megtekinthető

 

Bódi József – Vezetőedző:

A labdarúgásban hosszú távon nem lehet hazudni és mi, a mai mérkőzésen bebizonyítottuk ezt az állítást. Fegyelmezetlenek voltuk és önzően fociztunk, még akkor is ezt kell mondanom, ha ettől függetlenül mi nyertük meg a mérkőzést. Sajnálom, hogy ezt ki kell mondani, de ezt mindenki látta.

A játékosok tudják, hogy miért mondtam ezt.

Köszönjük a kitartó szurkolást!

 

 

 

Minden jog fenntartva Vasadi Regionális Sport Club 

2004-2014.