Programok a pályán

   

Hajrá Vasadi RSC

Kövess minket...

Következő mérkőzések

2020.

Tabella

Pest megye IV. osztály

Délkeleti csoport

2019/2020

 

Hely Csapat Pont
1. Hernádi SE  20
2. Ceglédberceli KSE  19
3. Táborfalva KSE  18
4. SK Tóalmás I.  18
5. Csévharaszti KSK  14
6. Jászkarajenői SC  13
7. Farmosi SE  12
8. Pánd KSK  7
9. Vasadi RSC  4
10. Rebelog FC  3
     
     

 

Bővebben:

 

Öregfiúk tabella

Öregfiúk-bajnokság 2019/2020

Déli csoport 

Hely  Csapat Pont
1. Aranyszarvas SE  25
2. FC Dabas  24
3. Monori SE  21
4. Albertirsa SE  21
5. Kakucs KSE  17
6. Újszilvás KSE  10
7. Nagykáta SE  10
8. Táborfalva KSE  9
9. Vasadi RSC  8
10. Hernád SE  6
11. Dabas-Gyón FC  0

 

Támogatóink

 

Pirót Tüzép 

Magyar Labdarúgó Szövetség 

 Pest megyei foci

MLSZ Pest Megyei Igazgatóság

  

 

 

Jelenlévő látogatók

Jelenleg 95 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

A hatvanadik percig tartottuk magunkat

Utánpótlás csapatunk pótolta a 4. fordulóból elhalasztott Mogyoród FC elleni találkozóját. Fiataljainknak szokatlan körülményekkel is meg kellett barátkozniuk a mérkőzés kapcsán. Nem negatív, hanem sokkal inkább pozitív dolgokkal, ami csöppet irigylésre méltó.

Egy két játékos kivételével még senki nem játszott műfüves játéktéren, pláné nem esti mérkőzéshez elegendő világítás mellett. A fiúk élvezték is, hogy lehetőséget kaptak villanyfényes összecsapáshoz.

A hazai együttes sokkal otthonosabban mozgott a számunkra új borításon és az első percektől fogva látszott, hogy jobb játékerőt képviselnek. A vesztett pontok alapján ők álltak a legjobb mutatókkal a tíz csapatot felvonultató bajnokságban. Szerencsére nálunk sem volt jele megilletődöttségnek.

 

Veszélyes támadásokat vezettek vendéglátóink a találkozó elején, egy szögletrúgás után a kapufa mentett meg minket a góltól. A találkozón végig jól használták ki, hogy fizikálisan erősebbek nálunk.

A folytatásban szívósan védekeztünk és tíz perc után megállítottuk a Mogyoród FC rohamait. Egyre többet birtokoltuk a játékszert, a játéktér közepén jól védekeztünk. Néhány kiugrási lehetőségünk is akadt, de kapura nem jelentettünk veszélyt. Pontrúgásaink erőtlenek, pontatlanok voltak. Mindenesetre nem nőttek fölénk a hazaiak. Pelva Zoltán védte, amit kellett. A védelem is megoldotta a feladatát, sok segítséget kaptak a sokat védekező támadóktól is.

Az első játékrész folyamán nem került a kapukba a labda. Végig fegyelmezetten játszottunk és komolyan vettük a találkozót. Bódi József kérte a fiatalokat, hogy továbbra is ilyen alázattal játszanak. A finom meleg tea elfogyasztása után folytatódott a mérkőzés, amit nagyon szépen köszönünk a hazai csapatnak.

Ellenfelünk frissített a szünetben, két cserét hajtottak végre. A két játékos új lendületet adott, miután frissebbek voltak a mi középpályásainknál. A mezőny kezdett szétszakadni, már nem értek vissza szélsőink védekezni. Nyílt sisakos küzdelem alakult ki, aminek köszönhetően óriási lehetőség adódott előttünk. Németh Roland gyűjtötte be a labdát saját térfelünkön és hozta játékba Tóth Krisztiánt. Pontos indítás után léphetett ki csatártársa, Dobondi Csaba, aki egyedül vezethette a kapusra a labdát. A hazai hálóőr spárgázva nagyot védett, bár inkább mi hibáztuk el az ajtó ablak helyzetet.

Néhány perc múlva már nem tudtunk menteni a kapunk előtt és vezetést szerzett ellenfelünk. Szép támadás során játszották át bal oldalunkat. A hatvankettedik percig álltuk a sarat.

Alig öt perc múlva sokadik szögletrúgásuk után ismét eredményesek lettek a hazaiak. Szétestünk!

A folytatásban nem volt lehetőségünk még szépítő találatot elérni sem, mert többen komolytalanul játszottak a hátralévő időben. Feleslegesen szabálytalankodtunk, bohóckodtunk a játéktéren. A nézőtérről is megtalálták a játékosokat, amit egyesek nem tudtak elviselni.

Tíz perccel a vége előtt Varga Tamás a kiállítás sorsára jutott, miután gólhelyzetben lévő ellenfelét mezénél fogva visszahúzta. Vitatkozni sem lehetett a döntésen.

Kétszer még eredményes volt a hazai csapat, amivel elég csúnya lett a vége, pedig a hatvanadik percig nem volt benne, hogy négy gólt kapunk. Sajnos a fáradsághoz fegyelmezetlenség is párosult, ami megpecsételte a sorsunk. Ha a fiúk hozták volna az első félidőben mutatott hozzáállásukat, akkor szebb esténk lehetett volna.

 

A Mogyoród FC – Vasadi RSC utánpótlás mérkőzés hivatalos jegyzőkönyve ide kattintva megtekinthető

 

Bódi József – Vezetőedző:

Hatvan percig jól tartottuk magunkat és még volt egy nagy lehetőségünk is, amit elpuskáztunk, de egy mérkőzés kilencven percig tart. Sajnos 2-3 játékos fegyelmezetlensége és nem sportszerű hozzáállása hozzájárult  a csúfos vereséghez.

Minden jog fenntartva Vasadi Regionális Sport Club 

2004-2014.