Programok a pályán

   

Hajrá Vasadi RSC

Pályázat

2023.

Jóváhagyó határozat

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

Sportfejlesztési program

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

 

2022.

Jóváhagyó határozat

/Tárgyi eszköz beruházás (ingatlan)

Sportfejlesztési program

/Tárgyi eszköz beruházás (ingatlan)

 

 

Jóváhagyó határozat

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

Sportfejlesztési program

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

 

 

 

2019.

Jóváhagyó határozat /37083

 Sportfejlesztési program /37083

 

Jóváhagyó határozat

 Sportfejlesztési program

 

2018.

Jóváhagyó határozat

 Sportfejlesztési program

 

 

2017.

 SPF jóváhagyó 2017.

 

2016.

 

2015.

 

Kövess minket...

Következő mérkőzések

2020.

Tabella

Pest megye IV. osztály

Délkeleti csoport

2019/2020

 

Hely Csapat Pont
1. Hernádi SE  20
2. Ceglédberceli KSE  19
3. Táborfalva KSE  18
4. SK Tóalmás I.  18
5. Csévharaszti KSK  14
6. Jászkarajenői SC  13
7. Farmosi SE  12
8. Pánd KSK  7
9. Vasadi RSC  4
10. Rebelog FC  3
     
     

 

Bővebben:

 

Öregfiúk tabella

Öregfiúk-bajnokság 2019/2020

Déli csoport 

Hely  Csapat Pont
1. Aranyszarvas SE  25
2. FC Dabas  24
3. Monori SE  21
4. Albertirsa SE  21
5. Kakucs KSE  17
6. Újszilvás KSE  10
7. Nagykáta SE  10
8. Táborfalva KSE  9
9. Vasadi RSC  8
10. Hernád SE  6
11. Dabas-Gyón FC  0

 

Támogatóink

 

Pirót Tüzép 

Magyar Labdarúgó Szövetség 

 Pest megyei foci

MLSZ Pest Megyei Igazgatóság

  

 

 

Jelenlévő látogatók

Jelenleg 326 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

Az ősz legjobb játékával tartottuk itthon a három pontot

Az őszi szezon záró mérkőzéseit rendezték november 23-án a Pest megyei bajnokság osztályaiban. A vasadi sportpálya is színhelye volt egy III. osztály Déli csoport találkozónak. Inárcs VSE vendégeskedett településünkön.

Hűvös idő és sok néző várta a játékosokat. Az összecsapásra Inárcsról nagyon sokan érkeztek szurkolni a vendég együttesnek. A Vasadi RSC hívei is kilátogattak az év utolsó tétmérkőzésére. Mintegy 130-140 ember láthatta, hogy a tabellán fej fej mellett álló két csapat színvonalas mérkőzést játszott egymással.

Bódi József rendelkezésére állt minden bevethető játékosunk, így gyakorlatilag a legerősebb összeállításban léphetett pályára együttesünk.

 

Az első perctől kezdve ment előre mind a két csapat. Nem volt nyoma puhatolózásnak. Sokat futottak a játéktéren lévők, főként a szélső játékosok. Támadóinktól kezdve mindenki védekezett ha kellett és védőink kivették részüket a támadások építésében. Magas volt az iram és néhány kemény belépő is tarkította a találkozót. A játékvezető nem igazán tudta megoldani a játékosok közötti összezörrenéseket, de szerencsére megbeszélték a dolgokat a fiúk a játéktéren belül.

Alig negyed órányi játék után vezetéshez jutottunk. Jobb oldalunkon futott végig a támadás. Szvitek Zsolt volt kellően határozott a felívelt labdánál, ellenfelét elnyomva játszotta tovább Haraszti Mihálynak. Csatárunk szépen mozgott el védőjétől és az alapvonal közeléből gurított középre. Tóth József lába mellett elment még a játékszer, de a nagy lendülettel érkező Bódi Krisztián a kapu közepébe lőtte. Nagy volt részünkről az öröm, mert a téli pihenő előtt szerettünk volna győztes mérkőzéssel búcsúzni szurkolóinktól.

Természetesen Inárcs csapata is szerette volna a három pontot begyűjteni, így nagyon jó iramban folytatódott az összecsapás. Többet birtokolta a vendég csapat labdát, de védelmünk jól zárt. Helyzetek alakultak ki mind a két kapu előtt, de nem talált be egyik csatár sem. A kispadoknál a szakvezetők is nagyon együtt éltek a találkozóval. Az első játékrészben nem esett több találat.

A szünetben Bódi József cserét hajtott végre, mert keveset játszottuk meg a bal oldalunkat az első negyvenöt percben. Kérte a játékosokat, hogy továbbra is maradjanak fegyelmezettek a védekezésben. Az adódó lehetőségeket, pedig váltsák gólra támadóink.

A második játékrész elején egyértelműen mi uraltuk a játékot. Sorra vezettük támadásainkat, csatáraink rendre megjátszhatóak voltak. Nagy kedvel és elszántsággal ment mindenki a játéktéren. A nézők is megállapították, hogy most megvan a csapatban az a hiányolt bizonyos tűz. A lehetőségek sajnos ismét kihasználatlanul maradtak.

Húsz percnyi játék után a vendég csapat lépett fel kezdeményezőbben. Felesleges szabálytalanságokkal hoztuk fel ellenfelünket. A saját térfelünkön vesztettünk labdákat, pontatlanok voltak az indítások. Helyzeteket alakított ki a vendég csapat is. A lehetőségekkel, pedig voltak kapu közeli szabadrúgások is, nem éltek.

Negyed óra volt hátra a találkozóból, amikor növeltük előnyünket!

A védők vonalában helyezkedő Haraszti Mihály kapott indítást. Szépen tette maga elé a játékszert, a büntetőterületen belülre vezette és a gólvonalon álló kapus mellett a hálóba rúgta. Kettő nullára módosítva az eredményt. A következő percekben újra mi irányítottunk. Minden támadásban résztvevő játékosunk előtt volt gólszerzési lehetőség. Harmadik gólunkat mégis védő szerezte.

Tíz perccel a vége előtt Blahó Sándor végzett el szögletet. A hosszú sarokhoz szálló labdát Csóti Zoltán okosan fejelte el a kapus mellett, ami a kapufa tövénél jutott a vonalon túlra. Éreztük, hogy a mérkőzés már megvan. Felszabadult játékkal vártuk a hármas sípszót. Vezetőedzőnk még lecserélte a gólszerző csatárainkat, akiket vastaps fogadott.

A 15. bajnoki mérkőzésünkről elmondható, hogy igazi futball hangulat volt a vasadi sportpályán. Minden jóval, ami a kell egy alacsonyabb osztályú találkozóhoz. A nézőtéren a szurkolás és bíztatás mellett a szurkolók jól elbeszélgettek egymással. A játéktéren volt iram, szép megoldások, játékvezetői tévedések és a nélkülözhetetlen gólok.

Megérdemelten tartotta itthon a három pontot a Vasadi RSC, aminek köszönhetően a tabellán jelenleg a bajnoki idény kezdete óta most áll a legmagasabban. Az elfoglalt hatodik pozíció még változhat, de a megszerzett 26 ponttal a középmezőny elejéhez tartozunk.

Az erőviszonyokat tekintve reális az elért helyezés, attól függetlenül, hogy voltak találkozóink amikben sokkal több volt, mint amit kihoztunk belőle.

Tavasszal is szoros és kiélezett versenyfutás lesz a bajnokságban az egészen biztos.

 

A Vasadi RSC – Inárcs VSE mérkőzés hivatalos jegyzőkönyve ide kattintva megtekinthető

 

Bódi József – Vezetőedző:

Jó hangulatú mérkőzéssel vonulhatunk téli szünetre! A mai győztes mérkőzést a Vasadi RSC szurkolóinak ajánlja a csapat.

Az osztály nézőszámához képest sok szurkoló volt kint a mérkőzésen így remek hangulatot teremtettek már a mérkőzés előtt is. Mindkét csapat szurkolóinak gratulálok a jó hangulathoz és a sportszerű szurkoláshoz.

A mérkőzésről röviden annyit, hogy a csapat a szezon utolsó mérkőzését teljesen megérdemelten nyerte meg, mert mindenki egyformán akarta a győzelmet. Így a végén el lehet mondani, hogy minden jó, ha a vége jó!

 A szezon alatt most állunk a legjobb pozícióban és várjuk a tavaszi folytatást.

Hajrá Vasad!

 

 

 

Minden jog fenntartva Vasadi Regionális Sport Club 

2004-2014.