Programok a pályán

   

Hajrá Vasadi RSC

Kövess minket...

Következő mérkőzések

2020.

Tabella

Pest megye IV. osztály

Délkeleti csoport

2019/2020

 

Hely Csapat Pont
1. Hernádi SE  20
2. Ceglédberceli KSE  19
3. Táborfalva KSE  18
4. SK Tóalmás I.  18
5. Csévharaszti KSK  14
6. Jászkarajenői SC  13
7. Farmosi SE  12
8. Pánd KSK  7
9. Vasadi RSC  4
10. Rebelog FC  3
     
     

 

Bővebben:

 

Öregfiúk tabella

Öregfiúk-bajnokság 2019/2020

Déli csoport 

Hely  Csapat Pont
1. Aranyszarvas SE  25
2. FC Dabas  24
3. Monori SE  21
4. Albertirsa SE  21
5. Kakucs KSE  17
6. Újszilvás KSE  10
7. Nagykáta SE  10
8. Táborfalva KSE  9
9. Vasadi RSC  8
10. Hernád SE  6
11. Dabas-Gyón FC  0

 

Támogatóink

 

Pirót Tüzép 

Magyar Labdarúgó Szövetség 

 Pest megyei foci

MLSZ Pest Megyei Igazgatóság

  

 

 

Jelenlévő látogatók

Jelenleg 78 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

Vereség a tavaszi nyitányon

 

A 16. fordulóban a tabella második helyét elfoglaló Dunavarsányi TE csapatához látogattunk. Bódi József rendelkezésére állt minden játékos, aki jelezte előre, hogy el tud jönni a bajnoki mérkőzésre. A korábbi napok esőzései miatt a játéktér sáros, csúszós volt, ami megnehezítette a játékosok dolgát. A találkozó végére mindenkin koszos lett a mez.

Az összecsapás elejétől a hazai csapat uralta a játékot, de jobbára csak mezőnyben járatták a labdát. Távoli lövésekkel kísérleteztek, több szögletet elvégezhettek, míg mi nem jelentettünk veszélyt a ’Varsányi kapura. Kevés volt a jó átadás a játékunkban, a felívelt labdákat pedig vagy nem lehetett befutni vagy a vendéglátók védelme tisztázta. Nem építettünk fel támadást. Védekezésünk nekünk is rendben volt. Kiss Gábor fogta a kapura tartó lövéseket.

 

Az első igazán nagy lehetőség a hazaiak előtt adódott. Szabadrúgást végeztünk el a büntető területünkön belülről. Az elvégző játékos megcsúszott az elvégzése közben és a kapunktól harminc méterre megszerezte ellenfelünk a játékszert. Jól játszották meg egymást a támadók és a lövés az oldal kapufáról pattant vissza a mezőnybe. Kis idő elteltével jeleztük, hogy mi is pontot szeretnénk szerezni. Haraszti Mihály szépen ment el a jobb oldalon és adott középre. A hosszú oldalon Dészi Szilárd érkezett senkitől sem zavartatva, de a labda elcsúszott a lába előtt így nem lett belőle kapura lövés.

Néhány perccel később vezetést szerzett a Dunavarsányi csapat. Kapusuk rúgta ki kézből a labdát, ami a játéktér közepénél pattant. A játékszerbe birkózás közepette senki sem ért bele, ami így a csatáruk elé került. Jól fordult kapunk irányába és a tizenegyes pont magasságából a hosszút vette célba. Csóti Zoltán szépen becsúszva érte el a labdát, ami a már elvetődő kapusunk mellett a rövid sarokba csorgott. Számunkra peches találattal szerzett vezetést a hazai alakulat. A félidőig hátralevő időben nem csak gól hátrányba kerültünk. Szvitek Zsolt került a kiállítás sorsára miután két rossz ütemű becsúszást követően két sárga lapot gyűjtött be. A játékvezető jogosan állította ki, nem lehetett vitázni az ítélettel.

A szünetig nem változott az állás, bár volt lehetősége a vendéglátónknak a kapunk előtt, de nem csak mi csúsztunk el a sárban. Kevés volt a jó átadás a játékrészben az előre játékba, ezért nem is volt kapura tartó próbálkozásunk.

A félidei pihenőben vezetőedzőnk bevállalta a nyíltsisakos játékot. Kérte a játékosokat, hogy még többet fussanak, bár tudja, hogy az emberelőnyt könnyen gólokra válthatja a hazai egylet. Hátul egy az egyben védekeztünk a folytatásban. Továbbra is három támadóval próbálkoztunk.

A folytatás nagyon bíztató volt. Sokkal bátrabban játszottunk előre, mint az első játékrészben. A hátsó alakzatunk állta a sarat. A dunavarsányi játékosok nem erőltették a támadójátékot, inkább a labdát tartották, gondolván, hogy a talaj sokat kivesz játékosainkból és az idő nekik dolgozik. Sajnos igazuk lett!

Negyed órányi játék után növelték előnyüket. A csereként beállt támadójuk jószerivel első labdaérintéséből talált kapunkba. A felezőnél vesztettünk labdát és iramodtak meg a vonal mellett. Pontos volt a centerezés, nem védhette kapusunk. A becsület gól megszerzése reményében mentünk előre. Lehetőséget alakítottunk is ki. Bódi Krisztián lövése nem sokkal kerülte el a felső sarkot, Herczeg Csaba pedig labdaszerzése után emelt a kapu fölé a kifutó hálóőr felett. Nem volt szerencsénk és egyre jobban fáradtunk.

Húsz perc volt hátra az összecsapásból mikor két perc alatt két gólt kaptunk. Az első egy szépen végig vitt támadás után esett, míg a sorban már negyedik gól előtt fura ívben pattant az előre ívelt labda, amit nem tudtunk tisztázni. Kiss Gábor már verve volt az esetnél. A kapott gólok ellenére jól védett kapusunk, több alkalommal hárított nagyot.

Kissé hite hagyottan vártuk a találkozó végét, miután már semmi sem jött be. A kegyelemdöfés pedig az utolsó előtti percben jött, mikor az ötödik alkalommal került hálónkba a labda.

A találkozó első fél órája nem utalt arra, hogy ekkora a különbség a két együttes között. A kiállítás óriási előnybe jutatta a Duvarsányi TE csapatát, amit könyörtelenül kihasznált. A szépítés sem jött össze.

 

A Dunavarsányi  TE – Vasadi RSC mérkőzés hivatalos jegyzőkönyve ide kattintva megtekinthető

 

Bódi József – Vezetőedző:  

 

A mérkőzésen amíg tizenegy a tizenegy ember ellen játszott addig egyenlő küzdelem folyt a pályán,igaz akkor is a hazaiak voltak kezdeményezőbbek, bár  nekünk is voltak lehetőségeink. A kiállítás és a második kapott gól teljesen összetörte a csapatot és sajnos így csúfos vereséggel kezdtük tavaszt.

Minden jog fenntartva Vasadi Regionális Sport Club 

2004-2014.