Programok a pályán

   

Hajrá Vasadi RSC

Kövess minket...

Következő mérkőzések

2020.

Tabella

Pest megye IV. osztály

Délkeleti csoport

2019/2020

 

Hely Csapat Pont
1. Hernádi SE  20
2. Ceglédberceli KSE  19
3. Táborfalva KSE  18
4. SK Tóalmás I.  18
5. Csévharaszti KSK  14
6. Jászkarajenői SC  13
7. Farmosi SE  12
8. Pánd KSK  7
9. Vasadi RSC  4
10. Rebelog FC  3
     
     

 

Bővebben:

 

Öregfiúk tabella

Öregfiúk-bajnokság 2019/2020

Déli csoport 

Hely  Csapat Pont
1. Aranyszarvas SE  25
2. FC Dabas  24
3. Monori SE  21
4. Albertirsa SE  21
5. Kakucs KSE  17
6. Újszilvás KSE  10
7. Nagykáta SE  10
8. Táborfalva KSE  9
9. Vasadi RSC  8
10. Hernád SE  6
11. Dabas-Gyón FC  0

 

Támogatóink

 

Pirót Tüzép 

Magyar Labdarúgó Szövetség 

 Pest megyei foci

MLSZ Pest Megyei Igazgatóság

  

 

 

Jelenlévő látogatók

Jelenleg 256 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

Pont nélkül maradtunk hazai pályán

 

A Pest Megyei Labdarúgó Szövetség III. osztály Déli csoportjában a 17. fordulóban Dabas-Gyón FC II. csapata volt ellenfelünk. Ragyogó napsütés, jól előkészített játéktér és futball mérkőzésre éhező nézők várták a mérkőző feleket a vasadi sportpályán.

Jól kezdtük a találkozót, fél perc alatt gólhelyzetet alakítottunk ki. Bódi Krisztián szerzett labdát ellenfelünk térfelének közepén és passzolt Haraszti Mihály elé. A kapura tartó lövést a vendég kapus védte. A következő öt percben további két alkalommal szerezhettünk volna gólt, de néhány méterről is a kapu fölé rúgtuk a labdát.

 

 

A kezdeti lendület alábbhagyott. A széleken kevesebbet támadtunk, a passzok pontatlanok voltak. Védelmünk is próbára lett téve több alkalommal. Ellenfelünk pontrúgás után veszélyeztette kapunkat. Húsz perc játék után ismét óriási helyzetbe kerültünk. Les gyanús körülmények között vezette kapura a játékszert Bódi Krisztián, de sajnos rossz megoldást választott senkitől sem zavartatva. Néhány perccel később bal oldalról próbálkoztunk, fél méter itt is hiányzott.

Az akarat és az elszántság mellé nem párosult pontosság és szerencse. Az idő múlásával felesleges ívelgetésekbe kezdtünk, amit ellenfelünk védelme rendre megoldott.

A félidő vége előtt megbosszulta magát a sok kihagyott lehetőség. Jól lépett ki a bal összekötő helyén a Gyóniak gyors balszélsője, aki futtából a kilépő kapusunk felett lőtte a hálónkba a labdát. Alig néhány perc múlva hasonló helyzetnél Kiss Gábor védett bravúrral.

A szünetig lett volna még egyenlítési lehetőség, de a vendégek védője határozottabb volt, mint támadónk a kaputól három méterre.

A pihenő idő alatt Bódi József ismét kérte a játékosokat, hogy laposan próbálják egymást megjátszani és legyen több passz a játékunkban. Az első játékrész hibáit átbeszélték és pontosabb helyzetkihasználást kért a támadóktól. A Dunavarsányi találkozóhoz képest, most legalább voltak helyzeteink.

A folytatáshoz kivonuló játékosok szemében megvolt az elszántság, már csak a gól hiányzott. De nem a kapott!

Alig, hogy elkezdődött a játékrész már kettővel vezetett ellenfelünk. Rosszul elvégzettnek tűnő szögletből duplázta előnyét a Gyóni csapat. Két játékosunk rúgott el a labda mellett, ami a tizenhatosnál álló Gavló Gergőhöz került. A nem túl erős lövés másik három védőnk mellett gurult el egyenesen a kapunk sarkába. Kiss Gábor vetődött, de nem érte el a játékszert.

Bő negyven perc volt hátra, hogy pontot mentsünk vagy szerezzünk hármat. Hiába játszottunk mezőnyfölényben nem volt kapura tartó lövésünk. Erőlködtünk, mentünk tisztességgel, vittük előre a labdát, de nem volt átütő erő játékunkban.

Sokat mozogtak játékosaink, csatáraink küzdöttek a védőkkel. A szélekről szálltak középre a labdák, de a gól nem jött.

Kissé már görcsösen erőltettük az előre játékot, hátul pedig fellazultunk. A vendégek fiatal támadói nem kaptak elég segítséget társaiktól, így ők sem alakítottak ki kapunk előtt lehetőséget.

A jég aztán mégis csak megtört!

A tavaszi első gólunk Mikó Péter nevéhez fűződik. Bal oldalról kanyarította Blahó Sándor a tizenhatos elé a labdát. Sem a védők sem pedig csatáraink nem tudták átvenni, így zavartalanul jutott át a jobb oldalra. A lendületből érkező szélsőnk előtt jól perdült fel a labda és futtából a hosszú sarokba küldte. Szép találat született.

Tovább hajtottak a játékosok az egyenlítésért a játékrész fele még hátra volt. Szögleteket és szabadrúgásokat végeztünk el, de sem közelről sem távolról nem tudtuk a gólvonal mögé jutatni a labdát.

Az állás már nem változott, így kettő egyes vereséget szenvedtünk első idei Vasadon játszott találkozónkon. Sokat tettünk, azért hogy mi szerezzünk három pontot, de míg a helyzeteknek csak a töredékét használjuk ki nem fogunk mérkőzést nyerni.

 

A Vasadi RSC – Dabas-Gyón FC II. mérkőzés hivatalos jegyzőkönyve ide kattintva megtekinthető

 

Bódi József – Vezetőedző:  

 

A héten elvégzett munka után bizakodóan vártam a mérkőzést. Sajnos, amíg csak a szikra van meg a csapatban és nem gyullad be a tűz, addig nem fogunk jó eredményt elérni. Tanulság, hogy a mérkőzés bármely percében adódik gólszerzési lehetőség, azt könyörtelenül ki kellene használni.

 

 

 

Minden jog fenntartva Vasadi Regionális Sport Club 

2004-2014.