Programok a pályán

   

Hajrá Vasadi RSC

Kövess minket...

Következő mérkőzések

2020.

Tabella

Pest megye IV. osztály

Délkeleti csoport

2019/2020

 

Hely Csapat Pont
1. Hernádi SE  20
2. Ceglédberceli KSE  19
3. Táborfalva KSE  18
4. SK Tóalmás I.  18
5. Csévharaszti KSK  14
6. Jászkarajenői SC  13
7. Farmosi SE  12
8. Pánd KSK  7
9. Vasadi RSC  4
10. Rebelog FC  3
     
     

 

Bővebben:

 

Öregfiúk tabella

Öregfiúk-bajnokság 2019/2020

Déli csoport 

Hely  Csapat Pont
1. Aranyszarvas SE  25
2. FC Dabas  24
3. Monori SE  21
4. Albertirsa SE  21
5. Kakucs KSE  17
6. Újszilvás KSE  10
7. Nagykáta SE  10
8. Táborfalva KSE  9
9. Vasadi RSC  8
10. Hernád SE  6
11. Dabas-Gyón FC  0

 

Támogatóink

 

Pirót Tüzép 

Magyar Labdarúgó Szövetség 

 Pest megyei foci

MLSZ Pest Megyei Igazgatóság

  

 

 

Jelenlévő látogatók

Jelenleg 288 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

Jól rajtoltak fiataljaink

Bő két hónap felkészülés után utánpótlás csapatunk is folytatta a 2014/2015. évi bajnoki évadot. A 10. fordulóban Pécelre látogattak. A gyerekek nagyon várták a találkozót, néhányan első mérkőzésüket játszották, a rutinosabbak pedig sikerre éhesek voltak.

Az őszi eredmények alapján a sorsolás szerencsésnek mondható, miután velünk két azonos képességű csapattal játszunk és biztosíthatjuk helyűnket a mezőny közepén esetleges pontszerzésekkel. Az első lépést ennek irányába meg is tettük.

 

A találkozón az első perctől kezdve vendéglátóink fölé tudtunk nőni mind akaratban, mind játékban. Mezőnyben jól játszottunk és veszélyesek voltunk a hazaiak kapujára. Védekezésünk teljesen egyben volt. A lehetőségek közül idővel ki tudtunk használni egyet. Alig húsz perc után Dobondi Csaba szerzett vezetést. A gól még inkább megnyugtatott minket és emelte önbizalmunkat is.

A következő időszakban több gólt is szerezhettünk volna, de elkapkodtuk a befejezést vagy rossz döntéseket hoztunk. A játékrész vége előtt növelni tudtuk előnyünket. Varga Tamás volt eredményes.

A második játékrészben ismét megvoltak a lehetőségek a gólszerzésre. A befejezésekkel volt továbbra is gond. Elkerülhető gólt kaptunk, de szerencsére nem fogta meg a csapatot. Sajnos nem voltunk elég határozottak a kapunk előtt.

Az idő telt és mi vezettünk. Az utolsó percekben Meszjár Karcsi révén újabb gólt szereztünk és biztosítottuk be a végeredményt.

A tavaszi folytatás jól kezdődött, három egy arányban nyertünk.

A bajnokság erőviszonyait tekintve ezzel a győzelemmel egészen biztosan az első hat hely valamelyikén fogunk végezni. A mögöttünk álló csapatok nem tudnak annyi pontot gyűjteni, hogy behozzanak minket, hacsak az első négy helyen álló egyesületnél valami oknál fogva nem történik formahanyatlás.

A fiatalok nagyon egységesek voltak. Látszott néhány játékoson, hogy első tét mérkőzésén játszik, de ők is igyekeztek és nem vallottak szégyent. Jó látni a mosolygós játékosokat és az összképpel elégedett edzőt, hogy az edzéseken gyakorolt és mérkőzés előtt kért dolgokat igyekeznek megtenni a fiatalok. A hiba bármikor benne van a játékban, de legalább az elszántság legyen meg és ezen a mérkőzésen ez megvolt.

 

A Péceli SSE – Vasadi RSC utánpótlás mérkőzés hivatalos jegyzőkönyve ide kattintva megtekinthető

 

 

Bódi József – Vezetőedző:  

 Magunknak tettük nehézzé a mérkőzést.  A sok kihagyott helyzet majdnem megbosszulta magát. A hazaiaknak nem sok lehetőségük volt, de a befejezésnél ős is rendre hibáztak.

A véghajrában rúgott góllal bebiztosítottuk győzelmünket.

Gratulálok a fiúknak a győzelemhez!

 

Minden jog fenntartva Vasadi Regionális Sport Club 

2004-2014.