A tízedik lejátszott találkozónk végén jöhettünk le először győztesen a pályáról

 A Megyei III. osztály Délkeleti csoport felnőtt bajnokságának 10. fordulóját rendezték november első hétvégéjén. Az augusztus végén megkezdett pontvadászatban eddig a hétvégéig kellett várni arra, hogy elkönyvelhessük az első idei győzelmünket. Köszönet mindazon személyeknek, akik még hittek ebben a dologban és a csapat mellett kitartottak!

Remélhetőleg azért még fogunk ezen kívül is pontokat szerezni, ha más nem tavasszal.

Hernád SE egyesületét láttuk vendégül. Az eső áztatta találkozó nem úgy indult, ahogy Bódi József vezetőedző eltervezte. A nagy győzni akarásnak az lett az eredménye, hogy mindenki szervezni akart, de ez nem igazán ment a játékosoknak. Bátran igyekeztünk játszani, de ismételten gyermeteg egyéni hibákat követtünk el. A hibáinkat szerencsére nem használta ki ellenfelünk, bár rúgtak egy ízben kapufát és ahogyan mostanság Kiss Gábornak kellett több alkalommal bravúrosan védeni.

Részünkről is akadt jócskán helyzet az első játékrészben. Veszélyesen játszottunk, de az utolsó mozzanatokban rendre hiba csúszott.

A félidőben rendezve lettek a gondolatok a fejekben, aminek hatására fél órán keresztül jól játszottunk. Bár többen fegyelmezetlenek voltak védekezésben és többször mögénk került ezáltal ellenfelünk. Az Ő helyzetkihasználásuk is mutatta, miért vannak a tabellán velünk együtt hátul.

Aztán eljöttek a pillanatok, amiket vártunk. Pontos passzokkal, átadásokkal játszották meg egymást játékosaink. Ennek eredményeképpen helyzetekbe kerültünk, majd egy újabb szép támadás után gólt is szereztünk.

Vasadi RSC – Hernád SE

  1 : 0

Bal oldalon vezettünk támadást. Négy, öt pontos passz után Bódi Krisztián fordult a kapu felé. A lövés helyett a passzt választotta, amit ezúttal pontosan is kivitelezett. Czárák Roland léphetett így ki a védők között, aki a hosszú alsóba jutatta a labdát.

A játékrész fele még hátra volt. Érthetetlen módon mindenki támadni akart részünkről, mikor végre egyszer vezetünk egy találkozón. Ebből kifolyólag saját magunknak tettük izgalmassá a végét.

Helyzetek adódtak még előttünk is még a lefújásig, de több találatot nem értünk el.

Két és fél hónap után először szereztünk három pontot. Bár nagy örömünket nem lelhetjük az idei szezonban, de már mi a kis dolgoknak is tudunk örülni.

A találkozó fényét egy súlyos sérülés árnyékolja be. Nánai Attila a mérkőzésen súlyos térd sérülést szenvedett. Szakosztályvezetőnknek mielőbbi gyógyulást kívánunk!

 

Minden jog fenntartva Vasadi Regionális Sport Club 

2004-2014.