Negyed óra alatt elment a meccs Kakucs KSE ellen

 

Általában gól akkor születik, ha valaki hibázik. És nem a támadó csapat szokott lenni, aki a találat előtt hibázik. És az biztos gól, ha a védekező csapat és a játékvezetők egy azon támadásban hibáznak, a védekező csapat kárára.

A Megyei III. osztály Délkeleti csoport felnőtt bajnokságban negyedik hazai mérkőzésünket játszottuk egymás után az őszi szezon vége felé. Kakucs KSE volt ellenfelünk. Az, aki egy kicsit is késett a találkozó elejéről lemaradt a gólokról, amik az első negyed órában estek.

Kaptunk gólt elkerülhető szöglet után a harmadik percben, kaptunk a nyolcadik percben egy játéktéren kívülről visszaemelt labdából és a tizenhatodik percben egy vitatható leshelyzet után. Hiába játszottunk tetszetősen mezőnyben, három hibánkat megfejelte a játékvezetők hibája is és máris oda a mérkőzés. Sajnos aztán a játékosok sem a játékkal foglalkoztak a hátralévő időben, hanem a játékvezető döntéseivel, pedig lett volna keresni valónk a találkozón.

A félidei szünet előtt újra bevette kapunkat ellenfelünk, így négy nullás állásról folytattuk az összecsapást.

Vasadi RSC – Kakucs KSE

0 : 4

A szünetben sikerült valamelyest lenyugtatni a játékosokat, aminek az eredménye az lett, hogy a fordulás után két alkalommal kerültünk ziccerbe. Sajnos még kaput sem találtunk, így fogást sem ellenfelünkön, akik saját bevallásuk szerint sem a legjobbak mostanság.

Játékban az egész találkozón nem voltunk alárendelt szerepben, mégsem tudtunk gólt szerezni, pedig volt lehetőségünk. Nem szabad a saját felelőségünket a kapott góloknál a játékvezetőkre sem kenni, de nehezebb megemészteni az ő hibájukat, mint a saját magunk hibáit. De valahol köszönetet mondhat mind két csapat a játékvezetőnek, mert sportszerűtlen viselkedésért egy csapatra való játékost ki lehetett volna állítani a kilencven perc alatt.

Remélhetőleg a balszerencse egyszer elhagy minket és fogunk újra győzelmeknek örülni.

 

 

 

 

 

Minden jog fenntartva Vasadi Regionális Sport Club 

2004-2014.