Pályázat

2023.

Jóváhagyó határozat

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

Sportfejlesztési program

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

 

2022.

Jóváhagyó határozat

/Tárgyi eszköz beruházás (ingatlan)

Sportfejlesztési program

/Tárgyi eszköz beruházás (ingatlan)

 

 

Jóváhagyó határozat

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

Sportfejlesztési program

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

 

 

 

2019.

Jóváhagyó határozat /37083

 Sportfejlesztési program /37083

 

Jóváhagyó határozat

 Sportfejlesztési program

 

2018.

Jóváhagyó határozat

 Sportfejlesztési program

 

 

2017.

 SPF jóváhagyó 2017.

 

2016.

 

2015.

 

Jelenlévő látogatók

Jelenleg 3 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

Két gólos hátrányból szereztünk pontot

Ifjúsági csapatunk ha nem is meggyőző játékkal, de megnyerte mindkét lejátszott találkozóját a tavasz folyamán. Vitathatatlan, hogy mindig izgalmas mérkőzéseket játszunk, mert az adott lehetőségeinket nem váltjuk gólra. Így vagy kaparunk az eredmény után, vagy izgulunk, hogy ne egyenlítsen ki aktuális ellenfelünk. Üllő SE elleni találkozó sem volt ez alól kivétel.

Két hasonló játékerőt képviselő csapat, vannak mindkét együttes színeiben gyorsabb és ügyesebb játékosok. Tehetséges kapusokkal, jó felépítésű fiatalokkal. A kiegyenlített mérkőzés vége döntetlen is lett. De nézzük, hogyan is alakult ki a végeredmény.

Az első félidőben mindkét kapunál voltak helyzetek. A nagyobb helyezetek nálunk adódtak, de nem éltünk velük. Több kiugrási lehetőséget elhibáztunk azzal, hogy nem tudtuk átvenni a labdát. A kaput találó lövéseinket a hazai kapus fogta. Vendéglátóink előtt is volt lehetőség, miután nem voltunk kellően határozottak a kapunk előtt. Többször lőhettek kapura, de Varga Dani fogta a kisérleteket.

A játékrész utolsó momentumában egy szöglet utáni kavarodásban nem tudtunk tisztázni a kapunk előtt és a hálóba továbbították a játékszert a hazaiak.

A szünetben átbeszéltük a hibákat. A második félidőre pedig valamit végre visszakapott az ember az elmondottakból. Nem volt felesleges labdavezetés, volt lendület az előre való játékban.

Ennek eredményeképpen Varga Tamás sokadik helyzetét gólra váltotta. Lefutotta védőit és a hosszú felső sarokba lőtte a labdát. Természetesen az Üllői fiatalok sem hagyták ezt szó nélkül. Tisztában van vele mindenki, hogy a gól előtt valakinek általában hibázni kell. Ezt a tételt mi tökéletesen bizonyítottuk.

       Üllő SE - Vasadi RSC

4 : 4

Előbb egy rosszul kiszámított labdát nem fejeltünk el és a lecsorgót szépen eltaláló ellenfelünk vette be kapunkat. Néhány perccel később pedig a hazaiak kapusa által kirúgott labda szállt át a védőink feje felett, habár nem egyszer el lett mondva, hogy álljanak hátrébb, az ő gyors csatáruk a kapunkig mehetett.

Két gól hátrány ellenére mentünk előre, mert volt még idő hátra jócskán.

Egy újabb kiugratást követően ismét Varga Tamás volt eredményes. A bal összekötő helyén lépett ki a védők között és a hosszú felsőbe emelt. Gólunkra újabb góllal feleltek a hazaiak. Újra egy kapus által kirúgott labdát nem tudtunk megjátszani és egyéni hibák tömkelege után a hazai támadó ismét a kapunkig robogót a labdával.

Újra kettő közte. Fiataljaink becsületére legyen mondva mentek tovább előre. A lehetőségeink megvoltak, ziccereket hibáztunk. Jobban játszottunk, mint ellenfelünk. Szerencsénkre vendéglátóink sem voltak fegyelmezettek. Két helyzetünket még kihasználva, Meszjár Károly és Varga Tamás harmadik találatával egalizáltuk az eredményt.

Az utolsó percben egy szögletet követően előttünk adódott mérkőzés labda. Sajnos nem tudtunk vele élni, így egy gólgazdag találkozón négy négyes döntetlen játszottunk.

A látottak alapján a győzelem is meglehetett volna, de ahhoz lényegesebben kevesebb hibával kellett volna játszanunk, mind elől mind pedig hátul. Bár az vitathatatlan, hogy nagyon akartak a fiúk.

 

 

Minden jog fenntartva Vasadi Regionális Sport Club 

2004-2014.