Újabb két döntetlen az ifi csapat mérlege idegenben

Ifjúsági csapatunk egy korábban elmaradt bajnoki mérkőzést pótolva UFC Gyömrő illetve a legutóbbi játéknapunkon Tápióság KSK ifjai ellen szerepelt. Mindkét találkozónk döntetlennel ért véget, így a tavasz folyamán továbbra is tartjuk azon formánkat, hogy pontot szerzünk minden összecsapásunkon.

Kedvezőtlen időjárás miatt márciusról halasztottunk mérkőzést Gyömrő SE ellen. A hétköznap lejátszott találkozón az időjárás viszontagsága újra jelen volt a nagy szél formájában. A hazai egylet élvezte a szél segítségét az első félidőben. Jószerivel a saját térfelünkről nem tudtuk elrúgni a labdát.

Két védelmi hibánkat góllal büntették és negyedóra játék után két góllal vezettek. Szerencsére jobban odafigyeltünk a folytatásban és nem nőtt a hátrány.

A fordulást követően gyorsan egyenlítettünk Kiss Gergő és Tóth Krisztián találataival, lendületben is voltunk. Mégis valami oknál fogva nem tudtuk átvenni a vezetést, amit a hazaiak tettek meg újabb két góllal. Pedig volt gólszerzésre lehetőségünk. Az utolsó tíz percben újra jól játszottunk és Kalina Attila felezőtől szerzett, majd Varga Tamás egyéni megoldásával gólokat értünk el, így pontot mentettünk a jó erőkből álló ellenfelünktől.

  Gyömrő SE – Vasadi RSC

4 : 4

Tápióságra látogattunk a 20. fordulóban. A tabella utolsó helyét elfoglaló hazaiak is sokat küzdöttek, így egy jó mérkőzés alakult ki. Egyformán adódott helyzet itt is ott is. Bódi Krisztián góljának köszönhetően vezetéshez jutottunk. De rövid idő után egalizáltak a ’Ságiak. Újabb találattal ismét nálunk volt az előny. Sajnos Meszjár Károly találata után sem sokáig vezettünk, rövid időn belül egyenlítettek vendéglátóink.

Egyenlő állással mentünk a szünetre. Bódi Krisztián találatával újra nálunk volt az előny, de az utolsó percekben nem voltunk elég határozottak a védekezésben így csak döntetlen futotta erőnkből.

Tápióság KSK – Vasadi RSC

     3 : 3

Minden jog fenntartva Vasadi Regionális Sport Club 

2004-2014.