A gólzápor elmaradt, de a zivatar nem

A mi ifjúsági csapatunkból is többen érettségiznek, ezért egy hét szünet után szerepeltünk újra bajnoki mérkőzésen. Hazai környezetben fogadtuk Ecser SE korosztályos csapatát. A mérkőzés előtt biztos volt, hogy a játékvezető-asszisztensnek nem kell cserét jelezni, miután mindkét csapat tizenegy fővel jelent meg a találkozóra.

Kiegyenlített összecsapás volt. A kapuk is forogtak veszélyben, a kapusok állták a sarat, szó szerint mert közben esett az eső. Hátul stabilak voltunk, elöl pedig kissé súlytalanok.

Az első játékrész nem hozott találatot. Bódi József a szünetben kérte a játékosokat, hogy legyenek pontosabbak a végjátéknál.

A második félidőből eltelt húsz perc, amikor gólt jegyezhetett fel a játékvezető. Ami a legfontosabb, hogy a mi csapatunknál mindezt.

Varga Tamás került gólhelyzetbe és értékesítette a lehetőséget. A folytatásban egyre inkább fáradt a két együttes. Egymás hibáiból éltek, de ennek megfelelően volt terület a támadásokhoz.

A mérkőzés következő találata sajnos a mi kapunkban kötött ki. Tíz perccel a vége előtt a vendég együttes egyenlített.

A hátralévő időben nagyon igyekeztek a játékosok, hogy gólt szerezzenek. A nagy akarást siker eredményezte. Egy kapu előtti tűzijáték végén Tóth Krisztián juttatta a gólvonal mögé a játékszert.

Küzdöttek a fiatalok, ennek köszönhetően nyertük meg a találkozót. Lehet, hogy néhány találat a lábakban maradt, de most ez is belefért, miután ellenfelünknek sem ment jobban.

Vasadi RSC - Ecser SE

       2 : 1 

Minden jog fenntartva Vasadi Regionális Sport Club 

2004-2014.