Programok a pályán

   

Hajrá Vasadi RSC

Pályázat

2023.

Jóváhagyó határozat

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

Sportfejlesztési program

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

 

2022.

Jóváhagyó határozat

/Tárgyi eszköz beruházás (ingatlan)

Sportfejlesztési program

/Tárgyi eszköz beruházás (ingatlan)

 

 

Jóváhagyó határozat

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

Sportfejlesztési program

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

 

 

 

2019.

Jóváhagyó határozat /37083

 Sportfejlesztési program /37083

 

Jóváhagyó határozat

 Sportfejlesztési program

 

2018.

Jóváhagyó határozat

 Sportfejlesztési program

 

 

2017.

 SPF jóváhagyó 2017.

 

2016.

 

2015.

 

Kövess minket...

Következő mérkőzések

2020.

Tabella

Pest megye IV. osztály

Délkeleti csoport

2019/2020

 

Hely Csapat Pont
1. Hernádi SE  20
2. Ceglédberceli KSE  19
3. Táborfalva KSE  18
4. SK Tóalmás I.  18
5. Csévharaszti KSK  14
6. Jászkarajenői SC  13
7. Farmosi SE  12
8. Pánd KSK  7
9. Vasadi RSC  4
10. Rebelog FC  3
     
     

 

Bővebben:

 

Öregfiúk tabella

Öregfiúk-bajnokság 2019/2020

Déli csoport 

Hely  Csapat Pont
1. Aranyszarvas SE  25
2. FC Dabas  24
3. Monori SE  21
4. Albertirsa SE  21
5. Kakucs KSE  17
6. Újszilvás KSE  10
7. Nagykáta SE  10
8. Táborfalva KSE  9
9. Vasadi RSC  8
10. Hernád SE  6
11. Dabas-Gyón FC  0

 

Támogatóink

 

Pirót Tüzép 

Magyar Labdarúgó Szövetség 

 Pest megyei foci

MLSZ Pest Megyei Igazgatóság

  

 

 

Jelenlévő látogatók

Jelenleg 91 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

Lélekgyógyító győzelem hazai környezetben

Minden igyekezet ellenére falevelekkel borított játéktéren került megrendezésre október utolsó hétvégéjén a Vasadi RSC- Dánszentmiklósi KSK bajnoki mérkőzés. Sok néző előtt, ragyogó időben, jó hangulatban telt a vasárnap délután a vasadi sportpályán.

 

A mérkőzésre való felkészülést az a tény is túlfűtötté tette, hogy az előző fordulóban nem olyan eredmény született, amit előzetesen várt a csapat magától. Immár jobb előjelek voltak az összecsapás kapcsán. Nem hátráltatta a vezetőedző elképzelését sem eltiltás vagy bármely megbetegedés. A kispadon volt megfelelő mennyiségű cserejátékos is.

A mérkőzést a vendég csapat kezdte. A kezdőrúgás után a letámadó csatárok rögtön labdát szereztek és alig fél perc után máris gólhelyzetbe kerültünk. Sajnos múlt heti tendenciánk folytatódni látszott, mert nem tudtunk gólt elérni a lehetőségből. Minden támadásunkban benne volt a veszély a kezdő sípszótól kezdve. Lendületesen játszottunk a széleken, középen pedig össze tudtuk gyűjteni a labdát. Védelmünk határozottan állított meg minden dánosi próbálkozást.

A mérkőzés tízedik percére a vezetést is megszereztük. Térfelünk közepéről ívelt fel szabadrúgást Berkes István a támadóink felé. A tétlenkedő védőről Bódi Krisztián szépen fordult le és büntetőterületen belülre érve kapura rúgta a labdát. A vendégek hálóőre bravúrral védet, de szerencsétlenségére a kipattanó újra csatárunk elé került, aki az üres kapuba gurított. Megszereztük a vezetést!

Gólunk után tovább rohamoztuk ellenfelünk kapuját. Sokszor csak a mi pontatlanságunk miatt nem tudtuk növelni találataink számát. A félidő feléhez érve egy pontosan kivitelezett passz után Bódi Krisztián ért el újabb találatot. Lövése felpattant az elvetődő kapus előtt, aki így tehetetlenül nézte, hogy mögötte kötött ki a labda. Kettő nulla javunkra.

Kezdtünk még jobban megnyugodni. Bátrabban járatuk a labdát. Több volt a beindulás és a kezdeményező kedv. A vendégek is igyekeztek. Néhány lövéssel és szögletekkel vétették magukat észre a félidő második részében. Kicsit nyíltabb lett a mérkőzés. Több helyzet is akadt előttünk. Kapufa mentette meg a vendégek a góltól két alkalommal is. Be tudtuk játszani a labdákat a védelem mögé és rendre veszélyt tudtunk okozni kapujuk előtt.
A felező környékéről végeztünk el gyorsan egy szabadrúgást, amit Hamar Tamás elé emelt társa. A büntető terület vonalán még tolt a labdán, majd futtából, nagy erővel és pontosan lőtt a rövid felsőbe. Megszerezve együttesünk harmadik találatát. Megnyugtató előnyt szerve a folytatásra.

A félidőben három nullát mutatott a Vasadi RSC javára a képzeletbeli eredményjelző.

 

A második  játékrészben érthetetlen okból lelassult csapatunk játéka. Sok pontatlan passz és elügyetlenkedet indítási kísérlet jellemzett minket. A helyzetek kialakítása elmaradt az első félidőben látottaktól. Mindez abban is megmutatkozott, hogy Dánszentmiklós csapata szépíteni tudott a játék újraindítása után nem sokkal. A gól előtti helyzet szinte teljesen megegyezett a mi első találatunkkal. Egy ártatlannak tűnő felívelés után a védőink egymás hátráltatták és a közöttük lehulló labdát ellenfelünk támadója állítgatás nélkül rúgta kapunkba. Kapusunk ismételten úgy kapott gólt, hogy addig a percig nem is nagyon kellett játékba avatkoznia.

A két csapat között az erőállapot béli különbség az idő múlásával egyre jobban kezdett kiütközni. A játéktér közepén átlehetett rohanni, mert a vendég együttes már nem tudta bejátszani ezt a területet. A mi középpályásaink is kimaradtak a védekezésünkből, mert minden labda átszállt a fejük fölött. Az utolsó húsz percben újra arról szólt a játék, hogy gólszerzési lehetőségek tömkelegét dolgoztuk ki és hagytuk is kihasználatlanul. Mikor lendülettel érkeztünk a tizenhatos előterébe rendre meg tudtuk verni a vendég védelmet. A hálóba mégsem tudtunk betalálni. Sem távolról, sem a kaputól néhány méterről.

Hogy azért mégsem múljon el a második félidő Vasadi RSC találat nélkül Herczeg Csaba gondoskodott. Hamar Tamás ment el a jobb oldalon immár sokadik alkalommal és játszott vissza pontosan az érkező társa elé sokadszorra. Aki nem erővel rúgta meg a labdát. Okosan, csak a hosszú alsóba helyezte. Beállítva a négy egy arányú hazai sikert.

 

A mérkőzés lefújása után tapssal köszönték meg a játékosok a szurkolóknak a biztatást. A jó hangulat és az összhang a nézőtéren is megvolt a kilencven perc alatt.

A Vasadi RSC – Dánszentmiklósi KSK mérkőzés hivatalos jegyzőkönyve ide kattintva elérhető.

 

Bódi József – Vezetőedző:

Csak az elmúlt hétvégén tett nyilatkozatomat tudom megismételni immár sorozatosan. Sok helyzetet alakítottunk ki, ami pozitív, de a negatív az az, hogy ennek legalább 85%-át ki is hagyjuk. Az elmúlt hétvégén a fiataljaink hibáztak a kapu előtt, most hétvégén pedig a rutinos játékosunk hibázott sokszor. Ezért szép a futball. Egyszer fent, egyszer lent. Aminek örülhetünk, hogy ismét megszereztük a 3 pontot.

A bajnokságnak most jön a véghajrá, azaz van hátra 3 mérkőzés. Ebből kettőt hazai pályán játszunk és a három mérkőzésből szeretnénk kihozni a lehető legtöbbet, hogy úgy menjünk a szünetre, hogy amit terveztünk azt nyugodt szívvel tudjuk értékelni az évzáron.

Elnézést kérek a szurkolóinktól, mert az elmúlt mérkőzések után nem köszöntem meg a csapat nevében, hogy mindig sportszerűen és hangosan biztatták a csapatot. Köszönöm szépen a csapat nevében, hogy ismét kitettek magukért szurkolóink. HAJRÁ VASADI RSC!

 

 

 

 

Minden jog fenntartva Vasadi Regionális Sport Club 

2004-2014.