Programok a pályán

   

Hajrá Vasadi RSC

Pályázat

2023.

Jóváhagyó határozat

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

Sportfejlesztési program

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

 

2022.

Jóváhagyó határozat

/Tárgyi eszköz beruházás (ingatlan)

Sportfejlesztési program

/Tárgyi eszköz beruházás (ingatlan)

 

 

Jóváhagyó határozat

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

Sportfejlesztési program

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

 

 

 

2019.

Jóváhagyó határozat /37083

 Sportfejlesztési program /37083

 

Jóváhagyó határozat

 Sportfejlesztési program

 

2018.

Jóváhagyó határozat

 Sportfejlesztési program

 

 

2017.

 SPF jóváhagyó 2017.

 

2016.

 

2015.

 

Kövess minket...

Következő mérkőzések

2020.

Tabella

Pest megye IV. osztály

Délkeleti csoport

2019/2020

 

Hely Csapat Pont
1. Hernádi SE  20
2. Ceglédberceli KSE  19
3. Táborfalva KSE  18
4. SK Tóalmás I.  18
5. Csévharaszti KSK  14
6. Jászkarajenői SC  13
7. Farmosi SE  12
8. Pánd KSK  7
9. Vasadi RSC  4
10. Rebelog FC  3
     
     

 

Bővebben:

 

Öregfiúk tabella

Öregfiúk-bajnokság 2019/2020

Déli csoport 

Hely  Csapat Pont
1. Aranyszarvas SE  25
2. FC Dabas  24
3. Monori SE  21
4. Albertirsa SE  21
5. Kakucs KSE  17
6. Újszilvás KSE  10
7. Nagykáta SE  10
8. Táborfalva KSE  9
9. Vasadi RSC  8
10. Hernád SE  6
11. Dabas-Gyón FC  0

 

Támogatóink

 

Pirót Tüzép 

Magyar Labdarúgó Szövetség 

 Pest megyei foci

MLSZ Pest Megyei Igazgatóság

  

 

 

Jelenlévő látogatók

Jelenleg 315 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

Korai öröm után nagy bánat

Vasadi RSC felnőtt csapata hazai környezetben fogadta Ceglédberceli KSE egyletét a múlt hétvége folyamán. A mérkőzés szempontunkból nagyon csalódást keltő végeredménnyel zárult.

Novemberi időjáráshoz képest ragyogó időben léptek játéktérre a csapatok. Az őszi idény folyamán most volt a vasadi sportpályán a legtöbb néző. A sok hazai csapatért szorító szurkoló mellett a vendégeket is szép számmal kísérték el nézőik.

A mérkőzést nagy iramban kezdték a pályára lépő játékosok. Ceglédbercel csapatának játékosai pontosabb passzokkal és lendületesebben vezették támadásaikat. Az első lehetőség is előttük adódott. A vezetést mégis mi szereztük meg.

Büntetőterületünkről kivágott labdát Szabó Levente rúgta tovább a térfél közepén. A védelem mögé szálló labdára Bódi Krisztián indult el és zavarta meg a ’Berceli védőt. A megszerzett labdát a kapujából kifutó kapus felett emelte a kapuba.

Vezetésünk és örömünk nem tartott sokáig. Saját térfelünkön passzolták védőink rosszul a labdát. Ellenfelünk támadója szerezte meg majd hozta kihagyhatatlan helyzetbe társát.

Kis idő múlva ismét rossz döntést hoztunk kapunk előtt. Ceglédbercel csatárát állítottuk meg szabálytalanul a kapunktól huszonegy méterre. Ellenfelünk a kapu közeli szabadrúgásból talált ismét hálónkba. Gyorsan, túl gyorsan megfordítva ezzel az eredményt.

Jóformán nem tudtunk pontos átadást végrehajtani a játéktéren. Minden labdát ellenfelünk szerzett meg. Helyzet közelébe sem tudtunk kerülni. A sokadik eladott, elvesztett labdánk volt ismét a térfelünkön ami után a vendég támadók sakk mattra játszották ki a helyzetet. Az üres kapunkba gurítva a játékszert.

A mérkőzés sajnos a szünet előtt eldőlni látszott. Bal oldalunkról adott be szögletet a vendég együttes. Kapusunk nem tudta megfogni a labdát. A kezei között áthaladó labda a Ceglédberceli játékos elé került aki az ötösünkön belülről nem hibázott.

Az első félidőben a csapat mélyen tudása alatt játszott. Sem akaratban, sem alázatban nem tudott felnőni az együttes a mérkőzéshez.

Második játékrészre szerkezetileg átalakította a csapatot Bódi József. A pályán lévő játékosokkal igyekezett megoldani az átszervezést.

Az igyekezet látszott valamennyire a csapaton is, de nem tudtunk pontosan játszani. Nem jelentettünk kellő veszélyt a kapura. A vendégek annál inkább.

Megszerezték ötödik találatukat is. Jobb oldalon vezetek támadást. A középre adott labdára piros mezes játékos érkezett jobban és közelről jutatta kapunkba.

Elkeseredetten és kissé hitehagyottan futkároztunk csak a játéktéren. Ennek ellenére löktető, lendületes játék alakult ki az utolsó félórára. A középpályán gyorsan haladtak át mindkét részről a játékosok.

Próbált a csapat kozmetikázni az eredményen. Mikó Péter passzolt fel a jobb oldalon a vonal mellett Bódi Krisztiánnak, aki visszatette elé a labdát. Támadásunkat senki nem kísérte középen. Miután nem volt kit megjátszani a kapu előtt, kapura rúgta a labdát. Ellenfelünk kapusa nem számított a váratlan lövésre, ami a léc alatt landolt.

Találatunk után ismét helyzetbe kerültünk negyed órával a vége előtt. Első találatunkhoz hasonlóan lépett ki támadónk a védők között. Át is emelte a kifutó kapuson a labdát, de a kaput nem találta el a próbálkozás.

Lehetőségünk után a vendég csapat megadta a kegyelemdöfést számunkra. Labdát vesztettünk ismét a térfél közepén a vonal mellett. Öt játékosunk sem tudta megállítani a kapunk irányába futó támadót. A büntetőterületen belül pedig kapusunk buktatta. A jogosan megítélt tizenegyest értékesítve ellenfelünk játékosa beállította a hat kettes végeredményt.  

A bajnoki mérkőzésről Ceglédbercel szurkolója készített videó felvételt:

 

A mérkőzés hivatalos jegyzőkönyve ide kattintva megnézhető

 

 

Bódi József – Vezetőedző:

Az idény legsúlyosabb és legfájóbb vereségét szenvedtük el hazai pályán. Sorozatban a második vereségünket úgy szenvedtük el, hogy az ellenfél csapatai nem játékban, nem tudásban és nem erőben, hanem akarattal, lelkesedéssel és győzni akarással múlták felül a mi csapatunkat. Ezért is szenvedtünk vereségeket! Mert ezek az alap tényezők hiányoztak az elmúlt két mérkőzésen.

Köszönjük szurkolóinknak hogy ismét sokan látogattak ki a mérkőzésre.

 

 

 

Minden jog fenntartva Vasadi Regionális Sport Club 

2004-2014.