Programok a pályán

   

Hajrá Vasadi RSC

Kövess minket...

Következő mérkőzések

2020.

Tabella

Pest megye IV. osztály

Délkeleti csoport

2019/2020

 

Hely Csapat Pont
1. Hernádi SE  20
2. Ceglédberceli KSE  19
3. Táborfalva KSE  18
4. SK Tóalmás I.  18
5. Csévharaszti KSK  14
6. Jászkarajenői SC  13
7. Farmosi SE  12
8. Pánd KSK  7
9. Vasadi RSC  4
10. Rebelog FC  3
     
     

 

Bővebben:

 

Öregfiúk tabella

Öregfiúk-bajnokság 2019/2020

Déli csoport 

Hely  Csapat Pont
1. Aranyszarvas SE  25
2. FC Dabas  24
3. Monori SE  21
4. Albertirsa SE  21
5. Kakucs KSE  17
6. Újszilvás KSE  10
7. Nagykáta SE  10
8. Táborfalva KSE  9
9. Vasadi RSC  8
10. Hernád SE  6
11. Dabas-Gyón FC  0

 

Támogatóink

 

Pirót Tüzép 

Magyar Labdarúgó Szövetség 

 Pest megyei foci

MLSZ Pest Megyei Igazgatóság

  

 

 

Jelenlévő látogatók

Jelenleg 84 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

Siker az utolsó őszi fordulóban

Ködösen indult vasárnapi napon kisütött a nap a vasadi spotpályánál is. Vasadi RSC legénysége hátrányból fordítva nyerte meg Mende ellen játszott mérkőzését a 13. fordulóban.

Két vereséggel a háta mögött lépett játéktérre csapatunk a múlt hétvégén.

A tabellán elfoglalt helyezések alapján két egyenlő játékerőt képviselő csapat találkozott egymással.

A mérkőzés elején nem találtak fogást egymáson a csapatok játékosai. Védekezésünket jobban megszerveztük az előző mérkőzésekhez képest. A középpályán igyekeztünk minél több labdát szerezni és megakadályozni ellenfelünket abban, hogy lendülettel vezessék támadásaikat védelmünkre. Kevesebb labdát adtunk el saját térfelünkön. A széleken próbáltunk gyors támadásokat vezetni. Sajnos a kapu elé érve nem tudtunk kellő veszélyt teremteni. Ami adódott lehetőség a pontrúgásokból vagy egy-egy szép támadásból a gólszerzésre, nem értékesítettük. Szerencsére ellenfelünk sem élt a lehetőségekkel.

Mégis az első félidő felénél a mendei csapat szerzett vezetést. A büntetőterületünk előteréből jutott szabadrúgáshoz ellenfelünk. A labda a sorfal fölött elszállva az oldalkapufát találta el. A visszafelé pattanó játékszer az elvetődő kapusunk kezéről pörgött a vonal mögé. Peches gól kaptunk.

Szerencsére nem fogta meg a csapatot a kapott gól. Mezőnyben folyt a játék a folytatásban. Sem mi, sem a vendégek nem kerültek gólhelyzetbe. Férfias küzdelem volt látható a pályán. Olykor sajnos a játékvezető nem tudta megítélni pontosan a test a test elleni játékot. Gyakran feleslegesen állította meg a mérkőzést. Ezzel paprikázva minden résztvevőjét a mérkőzésnek.

Alig volt néhány perc hátra a mérkőzés első félidejéből, amikor sikerült egyenlítenünk. Mende csapata végzett el szögletrúgást. A beívelt labdát kirúgtuk a kapunk elöl. Térfelünk közepén ellenfelünk védője vette le. Bódi Krisztián támadta és szerezte meg a labdát tőle. Jobb oldalunkon felfutó Pirót István elé passzolt, aki senkitől sem zavartatva vezette a labdát az ellenfél büntetőterületéig. Pontosan centerezett és csatárunk a labda megszerzése után gólt is szerzett. Mintaszerű ellentámadás volt!

A szünetre nyugodtabban mentek játékosaink az egyenlítés után. Végre megvolt a tűz a csapatban. Érezhető volt, hogy még jobban akarják a sikert.

Rá is fért a társaságra a még nagyobb akarat.

Bódi József tovább biztatta játékosait a további gólok és a győzelem megszerzésére.

Második játékrészben inkább a mi akaratunk érvényesült. Ellenfelünk kezdett fáradni. Középpályán jobban összpontosított csapatunk. Több átütő erő volt a támadásainkban. Pontosabban járattuk a labdát a vendég térfélen és már a mendei kapusnak többször akadt feladata. Lehetőség a gólszerzésre benne volt a játékba részünkről. Több elpuskázott helyzet után a játékrész közepén gólt értünk el.

A jobb oldalon számunkra megítélt szabadrúgást gyorsan végeztünk el. Mikó Péter, Herczeg Csaba, Pirót István volt a labda útja. Utóbbi játékosunk pontosan emelte a kapu elé a labdát és Bódi Krisztián fejjel jutatta a kapuba a játékszert. Okosan fejelte le a földre a kapus lába mellé a beadást követően a labdát.

Egyre jobban fáradó ellenfelünk támadásban nem tudott újítani. Lendületesebben és gyorsabban vezettük akcióinkat. A beállt cseréink is hozzátettek a játékunkhoz.

Az utolsó öt perce a mérkőzésnek lett a legizgalmasabb szakasz. A Mendei LSE játékosai mindent egy lapra feltéve mentek előre. Bedobásokból okoztak veszélyt és kellemetlenséget kapunk előtt. Egy ilyen bedobás után Kiss Gábornak kellett nagyot menteni. A tizenhatos vonalának környékéről lőtt a vendégek játékosa kapura. A blokkolni próbálkozó játékosok mellett elment a labda, de szerencsére kapusunk a helyén volt. Pedig ez volt az egyetlen védeni valója a második játékrészben.

Alig egy percre rá végleg döntésre vihettük volna a mérkőzést. A teljesen kinyílt vendégeket kontráztuk meg. A felezővonaltól senkitől sem zavartatva vezette a kapu felé játékosunk a labdát. A büntetőterülethez érve lövés helyett egy cselt választott és az őt követő védő utolérte és szerelte. Ezzel még maradt izgalom a végső sípszóig, amire szerencsére nem sokáig kellett várni.

Izgalmas és küzdelmes mérkőzésen szereztük meg a győzelmet végül kettő egy arányban.

A győzelmünknek köszönhetően biztosan a nyolcadik helyen fogunk telelni azonos pontszámmal a mendei csapattal. A sűrű mezőnyben kilenc pont választ el minket a dobogós helyezésektől.

A mérkőzés hivatalos jegyzőkönyve ide kattintva megtalálható

Bódi József – Vezetőedző:

Az elmúlt két rossz mérkőzés után végre ismét győzni tudtunk. Győzelemmel búcsúztunk az őszi szezontól és a szurkolóinktól. Szurkolóinknak köszönjük az őszi szezonban nyújtott támogatást és a sportszerű szurkolást. Hazai pályán és idegenben is szép számmal kísérték el és biztatták a csapatot. Köszönjük szépen!

 

 

 

Minden jog fenntartva Vasadi Regionális Sport Club 

2004-2014.