Programok a pályán

   

Hajrá Vasadi RSC

Kövess minket...

Következő mérkőzések

2020.

Tabella

Pest megye IV. osztály

Délkeleti csoport

2019/2020

 

Hely Csapat Pont
1. Hernádi SE  20
2. Ceglédberceli KSE  19
3. Táborfalva KSE  18
4. SK Tóalmás I.  18
5. Csévharaszti KSK  14
6. Jászkarajenői SC  13
7. Farmosi SE  12
8. Pánd KSK  7
9. Vasadi RSC  4
10. Rebelog FC  3
     
     

 

Bővebben:

 

Öregfiúk tabella

Öregfiúk-bajnokság 2019/2020

Déli csoport 

Hely  Csapat Pont
1. Aranyszarvas SE  25
2. FC Dabas  24
3. Monori SE  21
4. Albertirsa SE  21
5. Kakucs KSE  17
6. Újszilvás KSE  10
7. Nagykáta SE  10
8. Táborfalva KSE  9
9. Vasadi RSC  8
10. Hernád SE  6
11. Dabas-Gyón FC  0

 

Támogatóink

 

Pirót Tüzép 

Magyar Labdarúgó Szövetség 

 Pest megyei foci

MLSZ Pest Megyei Igazgatóság

  

 

 

Jelenlévő látogatók

Jelenleg 111 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

Utánpótlás csapatunk is befejezte az őszi szezont

Múlt hétvégén U18 korosztályos csapatunk is lejátszotta 2013-ban az utolsó tétmérkőzését. Sülysápon vendégeskedtek fiataljaink. Tisztesen helytálltak a nagy utánpótlás múlttal rendelkező, jó játékerőt képviselő hazai csapat ellen.

A csapadékos időjáráshoz képest jó talajú játéktéren játszották a bajnoki mérkőzést a csapatok. Ellenfelünk a vártnál is erősebb összeállításban kezdte az összecsapást.

Az első perctől kezdve fegyelmezetten és nagy akarással játszottak fiataljaink. A találkozó első találatát is mi szereztük meg. A hazaiak védelmét támadtuk le határozottan az ötödik percben. Jobb oldali védőjüktől messzire pattant el a labda, amit Karner Dénes szerzett meg és a büntetőterületen belülre érve elgurította a sülysápi kapuvédő mellett a hálóba.

Játékban végig a hazai csapat dominált. Tetszetősen passzolgattak és tudatosabban mozogtak játékosaik a játéktéren. Szívvel, lélekkel és elszántsággal igyekeztünk felvenni a versenyt ellenfelünk nagyobb játékereje ellen.

Az első félidő közepéig tudtuk tartani az egy nullás eredményt. Sajnos ezután két védelmi hibát is elkövettünk, ami megbosszulta magát. A hazaiak gyorsan megfordították az állást. Sőt a szünet előtt a harmadik találatukat is elérték egy szép támadás után.

Voltak nekünk is lehetőségeink gólt elérni, volt néhány jó passzunk előre, de nem tudtuk a kapuba juttatni a labdát.

A második játékrészre igyekeztünk több hangsúlyt fektetni a támadásokba. Két csatárral és bátrabb szélső játékkal próbálkozott meg csapatunk. Sajnos a második játékrész első találata nem a mi nevünkhöz fűződik. Ezzel négy egy arányba már a Mányi testvérek vezette sülysápi csapat vezetett.

A mérkőzés legszebb és legemlékezetesebb találatát a Vasadi RSC jegyezte ezen a napon! A felező vonalnál Dézsi Szilárd tette maga elé mellel a labdát. Egy pattanás után játékosunk a kaput vette célba. A játékszer pedig a kissé kint álló kapus felett vágódott a hálóba. Szépségdíjas találat mintegy 45 méterről!

A nem minden napi találat, újra önbizalmat adott csapatunk játékosainak. A fiúk sokat futottak és nagyon akartak.

Szabadrúgáshoz jutottunk a jobb oldalról a büntetőterület sarkától. Dézsi Szilárd állt a labda mögé. Bal lábbal tekert a hosszú felső sarok irányába. A lövést a hazaiak kapusa nagy bravúrral védte. Mindkét tizenhét esztendős játékos nagyon szép elemét mutatta be a labdarúgásnak. A felnőtt mérkőzésre gyülekező nézők közül is többen megtapsolták a mozdulatokat.

Mikor kezdtük elhinni, hogy van keresni valónk a mérkőzésben a hazai csapat az ötödik gólját is megszerezte. Védelmünkre lendülettel vezette rá ellenfelünk legjobb játékosa a labdát, aki testvérének és csapattársának passzolt. Kimozduló kapusunk mellett okosan passzolta el a labdát. Ezt a találatot is Mányi Domonkos szerezte, aki az előző négyet is.

Egy kevés gyógyírunk volt még a hátralévő időben. Kiss Gergő lőtt szép gólt. A vendégek térfelén került elé a labda. Állítgatás és gondolkodás nélkül tüzelt kapura. A labda térd magasságban száguldott harminc méternél is tovább, végül a bal alsóban kötött ki.

Több gólt mi már nem tudtunk elérni. A házigazdák pedig még egy lehetőségüket kihasználtak.

A végeredmény hat három lett Sülysáp javára.

Mindenképpen pozitívum számunkra, hogy nem adtuk fel mikor ellenfelünk egymás után négy gólt szerzett. Sportszerű mérkőzést játszottunk.

A lejátszott tizenegy bajnoki mérkőzés alatt tizenhárom pontot értünk el. Az előzetes várakozásoknak megfelelően szerepelt korosztályos csapatunk.

A nyolc csapatos csoportban az ötödik helyen várhatjuk a tavaszi folytatást.

A mérkőzés hivatalos jegyzőkönyve ide kattintva megtekinthető.

 

 

Minden jog fenntartva Vasadi Regionális Sport Club 

2004-2014.