Programok a pályán

   

Hajrá Vasadi RSC

Kövess minket...

Következő mérkőzések

2020.

Tabella

Pest megye IV. osztály

Délkeleti csoport

2019/2020

 

Hely Csapat Pont
1. Hernádi SE  20
2. Ceglédberceli KSE  19
3. Táborfalva KSE  18
4. SK Tóalmás I.  18
5. Csévharaszti KSK  14
6. Jászkarajenői SC  13
7. Farmosi SE  12
8. Pánd KSK  7
9. Vasadi RSC  4
10. Rebelog FC  3
     
     

 

Bővebben:

 

Öregfiúk tabella

Öregfiúk-bajnokság 2019/2020

Déli csoport 

Hely  Csapat Pont
1. Aranyszarvas SE  25
2. FC Dabas  24
3. Monori SE  21
4. Albertirsa SE  21
5. Kakucs KSE  17
6. Újszilvás KSE  10
7. Nagykáta SE  10
8. Táborfalva KSE  9
9. Vasadi RSC  8
10. Hernád SE  6
11. Dabas-Gyón FC  0

 

Támogatóink

 

Pirót Tüzép 

Magyar Labdarúgó Szövetség 

 Pest megyei foci

MLSZ Pest Megyei Igazgatóság

  

 

 

Jelenlévő látogatók

Jelenleg 89 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

Sikeres tavaszi kezdés

Vasárnap mindenfelé pattogott a labda a pándi játéktéren, de szerencsére a hazai csapat kapujában kötött ki több alkalommal.

 Napos, bár kissé szeles időben léptünk pályára a 14. fordulóban.

Csapatunkat több szurkoló is elkísérte, akik biztatták, hajtották a játékosokat. Olykor megmosolyogva a vicces jeleneteket produkáló talajon játszó futballistákat. A nyak magasságig felpattanó gurítót labdától kezdve a hasra esésig láthattak mindent.

A téli szünet utáni első megméretetést nagyon várta már a csapat.

A mérkőzés elején nem tudtunk mit kezdeni a rossz minőségű játéktéren. Bizonytalankodtunk a labdakihozatallal és az előre játékban. Igyekezet megvolt, de nagyon kapkodtunk. A labdát nem tudtuk pontosan egymáshoz passzolni a göröngyös talajon. Pánd csapatának játékosai sem passzokkal vezették támadásaikat.

A tizedik percben jött az ébresztő, mikor a hazai együttes a keresztlécet találta el egy lövéssel.

Kis idő elteltével jeleztük, hogy mi is a játéktéren vagyunk. A széleken való elfutásokkal veszélyt tudtunk teremteni. A kaput sajnos nem találtuk el. Mikor pedig ziccerben léptek ki támadóink akkor ellenfelünk hálóőre védett. A szél és a játéktér lejtését élvező hazai csapat távoli lövésekkel illetve a kapunk előterébe rúgott, dobott labdákkal veszélyeztetett.

 

Az első félidőből tíz perc volt hátra, mikor egy tizenhatosunk előtt megszerzett labdából öt passz után Csipesz János lépett ki a jobb összekötő helyén és futtából a hosszú felső sarkot lőtte ki. Szép támadás végén, látványos gólt szereztünk.

A gólra gólt örök érvényű mondás igazolódott a középkezdés után!

Hazaiak a játék újraindítását követően pontatlanul passzolták hátra a labdát. Bódi Krisztián szerezte meg a játékszert, nem hagyta magát ellökni, visszahúzni sem tudták és a kimozduló kapus mellett most el tudta gurítani a labdát, ami a jobb sarokba gurult!

A két találat között nem telt el egy perc sem. Vendéglátóinkat megfogta a két gól, nekünk pedig önbizalmat adott. Rohamoztunk tovább a játékrészben, voltak szép megmozdulásaink, jó elgondolásaink, de a végén mindig valami hiba csúszott a kivitelezésbe.

A szünetre tehát kettő nullás vezetéssel mentünk.

A félidőben vezetőedzőnk felhívta a figyelmét a játékosoknak, hogy nehogy meggondolatlanul támadjuk és kinyíljon a védelem.

A játékosok betartva az intelmeket játszottak a folytatásban. Minket támogatott a szél és a játéktéren lefelé támadtunk. Minden támadásunkban benne volt a gólveszély. Fáradni látszó ellenfelünk védelmét többször lefutottuk. A pontos befejezés sajnos rendre elmaradt, pedig több alkalommal növelhettük volna a különbséget.

Pánd csapata lehetőségeit továbbra is a kapu elé továbbított labdák jelentették. Az 58. percben a szépítést is megszerezték. A felező vonaltól felívelt szabadrúgást a legmagasabb játékosuk a felső lécre fejelte, majd a lecsorgó labdát közelről a kapunkba jutatták.

A szépítés figyelmeztető volt játékosaink számára, hogy ha az adódó lehetőségeket kihasználatlanul hagyjuk gondunk lehet még a hátralévő fél órában.

Szerencsére eme intő jel ébresztőként hatott játékosainkra. Támadásainkban ismét minden egyes labdáért megküzdöttünk és nem volt elveszett labda. Ennek eredményeként hamarosan újra gólt értünk el.

A hazaiak bal oldali védője ki szerette volna az alapvonalon engedni a labdát, Haraszti Mihály támadta meg és szerezte meg a játékszert. Pontosan adott középre, Csipesz János érkezett nagyszerű ütemben és rúgta közelről a hálóba a labdát. Megszerezve ezzel saját második a csapat harmadik találatát.

Húsz perc volt hátra az első tavaszi fellépésünkből. Védelmünk stabil volt. Csatáraink pedig körbe rúgták a kaput vagy éppen a kapufát találták el. Középpályánkon nem tudták átjátszani a labdát.

Sérülés és kiállítás nélkül tudtuk befejezni a mérkőzést. Az igyekezet és az akarás mindenkinél megvolt. Játékban szép dolgokat ritkán láthattunk, de biztató volt a hozzáállása a csapatunknak.

A Pánd KSK – Vasadi RSC mérkőzés hivatalos jegyzőkönyve: ide kattintva megtekinthető

Bódi József – Vezetőedző:

Az első bajnoki mérkőzésünkön sikeresen vettük az akadályt. Célunk a 3 pont megszerzése volt. Persze úgy álltunk a mérkőzéshez, hogy az ellenfelet nem szabad lebecsülni és nem szabad az őszi mérkőzésből kiindulni.

A három pontot megszereztük. A nehéz körülményekkel, ha nehezen is, de sikerült megbirkózni.

Gratulálok a csapatnak és köszönjük szurkolóinknak, hogy ismét szép számmal elkísértek és szurkoltak a csapatnak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Minden jog fenntartva Vasadi Regionális Sport Club 

2004-2014.