Programok a pályán

   

Hajrá Vasadi RSC

Kövess minket...

Következő mérkőzések

2020.

Tabella

Pest megye IV. osztály

Délkeleti csoport

2019/2020

 

Hely Csapat Pont
1. Hernádi SE  20
2. Ceglédberceli KSE  19
3. Táborfalva KSE  18
4. SK Tóalmás I.  18
5. Csévharaszti KSK  14
6. Jászkarajenői SC  13
7. Farmosi SE  12
8. Pánd KSK  7
9. Vasadi RSC  4
10. Rebelog FC  3
     
     

 

Bővebben:

 

Öregfiúk tabella

Öregfiúk-bajnokság 2019/2020

Déli csoport 

Hely  Csapat Pont
1. Aranyszarvas SE  25
2. FC Dabas  24
3. Monori SE  21
4. Albertirsa SE  21
5. Kakucs KSE  17
6. Újszilvás KSE  10
7. Nagykáta SE  10
8. Táborfalva KSE  9
9. Vasadi RSC  8
10. Hernád SE  6
11. Dabas-Gyón FC  0

 

Támogatóink

 

Pirót Tüzép 

Magyar Labdarúgó Szövetség 

 Pest megyei foci

MLSZ Pest Megyei Igazgatóság

  

 

 

Jelenlévő látogatók

Jelenleg 105 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

Nagykőrösön már elmaradt a bravúr

Kedvezőtlen előjelekkel keltünk útra múlt szombaton utánpótlás csapatunkkal. Az amúgy sem magas létszámú keretünkből négyen hiányoztak, így pont tizenegy játékos volt a szebb időket is látott Kőrösi játéktéren bevethető vasadi labdarúgó.

Bódi József vezetőedző kiosztotta a posztokat a mérkőzése előtti eligazításon és megnyugtatott minden jelenlévő fiatalt, hogy végig játszhatja a bajnokit. Miután mindenki kimosolyogta magát nagy kedvvel és jó hangulatban mentek az ifjaink melegíteni.

A mérkőzés első részében nem volt különbség a két csapat között. Igyekeztünk támadásban jeleskedni. Hátul és a középpályán határozottan és zártan védekezni. A hazai csapat nem nőtt fölénk. Kimondott gólszerzési lehetőség nem adódott egyik csapat előtt sem. Nem tudtuk a labdát pontosan megjátszani. Ha mégis, akkor rendre hiba csúszott a labda átvételébe vagy rossz irányba fordultunk, kapkodtunk. Húsz perc játék után támadóink okoztak zavart ellenfelünk kapujánál. A kínálkozó lehetőséget nem tudtuk gólra váltani, bátortalanul próbálkoztunk és védet a kapus.

A futball törvényszerűsége alapján a Nagykőrösiek büntettek. Amit mi nem tudtunk kihasználni, az ő támadóik egy helyzetecskéből gólt értek el. A bal oldalunkon fordult le csatáruk a védőnkről, keresztbe rúgta az alapvonaltól nyolc méterre a labdát és társa belevetődött. Számukra szerencsésen irányt változtató játékszer a kapunkban állt meg.

A középkezdés után nem sokkal ismét újra kezdhettünk. Két perc alatt két gólt kaptunk.

Ellenfelünk csatára vezette be a labdát büntetőterületünkön belülre. Védőink között úgy pattant a játékszer, hogy a támadó előtt maradt, aki tíz méterről a kapunkba lőtt.

Kedvűnket nem vette el a két találat, de a hazaiak még nagyobb önbizalommal járatták a labdát, léptek be védőik is a játékba. Mi sajnos a középpályán nem tudtuk átjátszani a labdát csak átrúgni fölötte. Ellenfelünk magas védői illetve a jól helyezkedő kapusuk könnyű szerel hatástalanítottak minden ilyen kísérletet. Az előre játékba nem tudtunk erőteljesek lenni.

A szünetben szerkezeti váltással és posztok megcserélésével igyekezett edzőnk hatásosabb támadójátékot elérni.  

Az akaratra nem lehet panasz. A nagy méretű játékteret lehető legjobban befutottuk. Gólszerzésre lehetőséget nem tudtunk kialakítani a második játékrész elején sem. Ellenfelünk támadásaiban több volt a veszély. Szögleteket és szabadrúgásokat is végezhettek el kapunknál.

A középpálya mindkét oldalon kezdett szétszakadni. Gyorsan át lehetett játszani mindkét csapatnak. Ebből ismét nem mi jöttünk jól ki.

A hazai csapat a bal oldalon vezetett gyors támadást. A büntetőterület közepét sajnos üresen hagytuk. Az ott érkező csatár lövését még időben blokkoltuk, de a lecsorgó labda ismét Nagykőrösi játékos elé került. A kapura lőtt labdát hálóőrünk nem tudta védeni. Ezzel három nulla volt az eredmény.

A megnyugtató előny birtokában, sajnos nagyon előtte sem volt mitől idegeskedni a hazai mesternek, visszavett ellenfelünk. Mi mentünk, próbálkoztunk. Olykor öncélúan akartuk megoldani vagy elfogyott az erő a jó megoldáshoz.

Tíz perc volt hátra a mérkőzésből, mikor a mérkőzés legnagyobb helyzetét dolgoztuk ki. Egy sokadik előre rúgott labdára a felező vonaltól indult Bódi Krisztián. A mérkőzésen először volt neki terület és tudta lefutni a védőjét. A büntetőterülethez érve öt méterrel járt üldözője előtt. A kapujából kimozduló kapus mellett, fölött már nem tudta ellőni a labdát. Nagy helyzet volt, bravúrral védett a hálóőr! A ziccer után szögletet rúghattunk. A jobb oldalról Lomen Ádám végezte el a szögletet, a labda zavartalanul jutott el a hosszú ötös sarkán álló Tuska Balázshoz. Támadónk nem habozott, rögtön a kapuba továbbította. Megvan a szépítés!

Mindent egy lapra feltéve, már nagyon elfáradva, mentünk előre. A következő gólt mégsem mi szereztük. Vendéglátóink az utolsó percekre megrázták magukat és szerencsés körülmények között találtak kapunkba. A büntetőterületen kívülről kapu felé menő lövés a ’Kőrösi játékos hátáról csorgott le harmadik társuk elé, aki élés szögből négy méterről a rövid kapufa és kapusunk mellett a hálóba jutatta a labdát. Beállítva ezzel a négy egyes végeredményt.

Lett volna még lehetőségünk kozmetikázni a végeredményen, de az újabb ziccerünket is elhibáztuk. A szép átadás és a helyzet kidolgozása pedig gólt ért volna.

A jó hangulat a vereség ellenére megmaradt a csapatnál a hazaútra is.

 

Bódi József – Vezetőedző:

Sajnos a mai mérkőzésen a jobb erőkből álló hazai csapat teljesen megérdemelten győzött. Míg mi sajnálatosan igen kevesen utaztunk el a mérkőzésre, összesen tizenegy játékossal.

Nem a külső körülményekre hivatkozunk. Így is voltak lehetőségeink, amiket sajnos nem tudtunk értékesíteni, de a srácok így is becsülettel dolgoztak a mérkőzésen. A mai napon a hazaiak jobbak voltak.

A Nagykőrösi Kinizsi TL FC-Vasadi RSC mérkőzés hivatalos jegyzőkönyve ide kattintva megtekinthető

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Minden jog fenntartva Vasadi Regionális Sport Club 

2004-2014.