Programok a pályán

   

Hajrá Vasadi RSC

Pályázat

2023.

Jóváhagyó határozat

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

Sportfejlesztési program

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

 

2022.

Jóváhagyó határozat

/Tárgyi eszköz beruházás (ingatlan)

Sportfejlesztési program

/Tárgyi eszköz beruházás (ingatlan)

 

 

Jóváhagyó határozat

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

Sportfejlesztési program

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

 

 

 

2019.

Jóváhagyó határozat /37083

 Sportfejlesztési program /37083

 

Jóváhagyó határozat

 Sportfejlesztési program

 

2018.

Jóváhagyó határozat

 Sportfejlesztési program

 

 

2017.

 SPF jóváhagyó 2017.

 

2016.

 

2015.

 

Kövess minket...

Következő mérkőzések

2020.

Tabella

Pest megye IV. osztály

Délkeleti csoport

2019/2020

 

Hely Csapat Pont
1. Hernádi SE  20
2. Ceglédberceli KSE  19
3. Táborfalva KSE  18
4. SK Tóalmás I.  18
5. Csévharaszti KSK  14
6. Jászkarajenői SC  13
7. Farmosi SE  12
8. Pánd KSK  7
9. Vasadi RSC  4
10. Rebelog FC  3
     
     

 

Bővebben:

 

Öregfiúk tabella

Öregfiúk-bajnokság 2019/2020

Déli csoport 

Hely  Csapat Pont
1. Aranyszarvas SE  25
2. FC Dabas  24
3. Monori SE  21
4. Albertirsa SE  21
5. Kakucs KSE  17
6. Újszilvás KSE  10
7. Nagykáta SE  10
8. Táborfalva KSE  9
9. Vasadi RSC  8
10. Hernád SE  6
11. Dabas-Gyón FC  0

 

Támogatóink

 

Pirót Tüzép 

Magyar Labdarúgó Szövetség 

 Pest megyei foci

MLSZ Pest Megyei Igazgatóság

  

 

 

Jelenlévő látogatók

Jelenleg 3 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

Vereség erőtlen játékkal

 Foghíjas kerettel utaztunk az elmúlt fordulóban Újszilvásra bajnoki mérkőzésre. A hazai csapat sem nyújtott olyan teljesítményt, amit a tabellán elfoglalt pozíciójából gondoltunk volna, de sajnos ennek ellenére nem tudtunk pontot szerezni.

Létszámban még csak megvoltunk, de játékban nem volt meg bennünk a kellő átütő erő.

Vendéglátóink kemény, olykor durva stílusa nem segítette elő a bátor támadójátékunkat. Sok ütközésre számítottunk és, hogy a fizikai erejüket is ki fogják használni az Újszilvás játékosai, mégsem tudtunk mit kezdeni a helyzettel. Mikor pedig kicsit mi is jobban odatettük magunkat rendre szabálytalannak ítélte a játékvezető ezeket a megmozdulásokat.

A nagy méretű, a locsolástól és az esőtől áztatott játéktéren puhatolózás nélkül egymásnak estek a csapatok. A középpályán lassan vagy pontatlanul járattuk a labdát. A mélyen és keményen védekező ellenfelünk ellen nem találtuk az ellenszert. Veszélyes támadást a mérkőzés első felében nem tudtunk vezetni.

A hazai csapat támadásaiban sem volt átütő erő. A szögleteikben ellenben mindig volt veszély. A testmagaság különbségből adódó előnyöket szerencsénkre nem tudták kihasználni a pontrúgásoknál. A tizenhatosunk előteréből jó pozícióból elvégzett szabadrúgásaikat vagy kapusunk védte vagy nem is találták el kapunkat. Két alkalommal történt olyan eset ami nagyobb izgalomra adott okot. Az első egy sajnálatos sérülés. Tizenegyes pontra beívelt beadásnál a hazai csapat két játékosa is hátravetődve próbálkozott eltalálni a játékszert. Egyikük olyan szerencsétlenül érkezett a talajra, hogy megsérült a válla. A másik alkalommal szintén beadás után, a kapunkba fejelte ellenfelünk támadója a labdát. A játékvezető lökés miatt kifelé ítélt szabadrúgást. Elsőre nem látszott szabálytalanak a támadó, de lefújta a sípmester.

Mindkét együttes labdarúgói kapkodtak az előre játékban és nem voltak pontos átadások. Egyszer kétszer sikerült öt átadást pontosan továbbítani, már meg is teremtették a csapatok a lövőhelyzetet.

Az első játékrész utolsó tíz percében tudtunk nyomást gyakorolni ellenfelünkre. Kapura sikerült végre lőnünk és gólhelyzetet is tudtunk kialakítani. Támadóink fel tudtak gyorsítani az ellenfél térfelén, rávezethettük úgy a védelemre a labdát, hogy nem szabálytalankodtak ellennünk. A büntetőterületnél sajnos rossz döntéseket hoztunk vagy védet a hazaiak kapusa. Öt perccel a félidei szünet előtt a kapuba jutattuk a játékszert. A bal oldalunkról végeztünk el szögletrúgást. A kapu előtti kavarodás végén Gulyás Vilmos talált a kapuba. Sajnos a játékvezető érvénytelenítette a találatot, mondván szabálytalankodott Mikó Péter az ellenfél védőjével. A játéktéren kívülről ennek az ellenkezőjét láttuk. Három védő igyekezett elfejelni a labdát és borították fel játékosunkat. A lecsorgót pedig a kapuba rúgtuk. Vélhetően a hazai csapat érvénytelenített találatát kompenzálhatta a játékvezető, mert szabálytalanságot nem követett el vendég játékos.

Az utolsó percben is volt lehetőségünk. Haraszti Mihály lódult meg a bal oldalon. A büntetőterületen belülre érve nem tudta lendületből elvinni a védő mellett a játékszert, aki határozottan, szabályos eszközökkel elnyomta támadónkat.

A szünetben Bódi József vezetőedző igyekezett tüzelni a csapatot. Elmondta, hogy hátul továbbra is zártan védekezzünk, ha kell egyszerű eszközökkel óvjuk a kapunkat. A támadóink figyelmét felhívta, ahogy múlik az idő és nem lesz gól, valószínűleg egyre több területük lesz. Várhatóan egyetlen találat fogja eldönteni a mérkőzés sorsát. Ennek érdekében változtatott is a csapat középső egységében, hátha többször tudjuk megjátszani a csatárainkat.

A második játékrészt a hazai együttes kezdte. A kezdés után röviden hátrafelé passzolt labdát csatárunk megszerezte és egy igazítás után kapura rúgta. A próbálkozás elkerülte a kaput. A momentum bíztató volt. Utána rövid idő alatt mindkét csapat eltalálta a kapufát. Elsőnek a hazai együttes támadója találta el, majd perceken belül Bódi Krisztián rúgta húsz méterről kapura a labdát, ami a felső lécről pattant vissza a mezőnybe. Gól ezekből a próbálkozásokból sem született.

Ellenfelünk jutott szöglethez öt perccel a játékrész megkezdése után. A középre ívelt labdára Sirkó Viktor és a hazaiak csatára ugrott fel. Kapusunk a labdát csak eltenyerelni tudta. Az öt és felesnél pattogott a játékszer és védőink egymást akadályozva nem tudták elrúgni. Az előrehúzódó újszilvási védő gondolkodás nélkül nagy erővel bombázta kapunkba. Elkerülhető lett volna ez a találat. Sajnos nem rúgtuk el a labdát, pedig a lehetőség megvolt rá.

A megszerzett vezetés birtokába a hazaiak jobban átengedték a területet és több védővel játszottak. Távoli szabadrúgásból lőttünk kapu felé, mert nem volt lehetőségünk a kapu előtt helyzetet kialakítani.

Védelmi hiba után egyenlíthettünk volna. A hazai védő fejelte pontatlanul kapusa irányába a labdát, aki gyorsan reagált és hárítani tudta csatárunk becsúszva kapu irányába terelt labdáját. Védőink is igyekeztek a támadások segítésében. Hátul fellazult csapatunk. A labda alig szállt át a mi térfelünkre. Vasadi RSC játékosok lábain volt a labda és mezőnyfölényben játszottunk. A hazai védők annyiszor rúgták ki az oldalvonalon kívülre a labdát, hogy ennyi bedobást máskor két mérkőzésen végezhetünk el. Az igyekezet és az akarat megvolt minden játékosban. De úgy nézett ki, hogy ha reggelig játszunk, akkor sem fogunk gólt elérni.

Az Újszilvás gyors ellentámadásokra építette támadójátékát, aminek meg is lett az eredménye. Egy felszabadító rúgás után ellenfelünk gyors támadója szelídítette meg a játékszert és fordult kapunk irányába. Nagy versenyfutás végén már beérte két védőnk is a csatárt. Az alapvonaltól öt méterre, kissé kisodródva már úgy látszott nem lesz gond. Kapusunk talán felesleges mozdult ki a vonalról és a támadó estében elgurította mellette a labdát. A találat után kettő nulla volt az eredmény.

A hátralévő majd húsz percben kapusunk nem is ért labdába. A támadások lehetőségét is feladták a hazaiak. Mi pedig csak mentünk előre, hátha tudunk még pontot szerezni. Nem találtunk rést ellenfelünk védekezésén, a kapu közelébe sem jutottunk.

A mérkőzés végén csalódottan mentünk az öltözőbe, mert nem játszott jobban a mérkőzésen a győzelmet megszerző hazai csapat.

Az Újszilvás KSE - Vasadi RSC mérkőzés hivatalos jegyzőkönyve ide kattintva megtekinthető

 

Bódi József – Vezetőedző:

Sajnos harmadik idegenbeli mérkőzésünket elvesztettük, mivel igen kevesen tudtunk elutazni a mérkőzésre. Igaz, nem csak emiatt vesztetünk. A mérkőzéstől azt kaptuk, amit egész héten beszéltünk. Rengeteg párharc, test a test ellen illetve sok pontrúgásra számíthattunk.

Sajnos a játékvezető megfosztott minket egy szabályos góltól, ami szerintem nagyban befolyásolta a mérkőzés kimenetelét. Emellett rengeteg téves ítélete volt, a mi kárunkra.

De még egyszer mondom, nem csak emiatt kaptuk ki. A srácok tették a dolgukat, de sajnos a mérkőzésen nem igazán volt átütőerő a csapatban.

 

 

 

Minden jog fenntartva Vasadi Regionális Sport Club 

2004-2014.