Programok a pályán

   

Hajrá Vasadi RSC

Pályázat

2023.

Jóváhagyó határozat

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

Sportfejlesztési program

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

 

2022.

Jóváhagyó határozat

/Tárgyi eszköz beruházás (ingatlan)

Sportfejlesztési program

/Tárgyi eszköz beruházás (ingatlan)

 

 

Jóváhagyó határozat

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

Sportfejlesztési program

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

 

 

 

2019.

Jóváhagyó határozat /37083

 Sportfejlesztési program /37083

 

Jóváhagyó határozat

 Sportfejlesztési program

 

2018.

Jóváhagyó határozat

 Sportfejlesztési program

 

 

2017.

 SPF jóváhagyó 2017.

 

2016.

 

2015.

 

Kövess minket...

Következő mérkőzések

2020.

Tabella

Pest megye IV. osztály

Délkeleti csoport

2019/2020

 

Hely Csapat Pont
1. Hernádi SE  20
2. Ceglédberceli KSE  19
3. Táborfalva KSE  18
4. SK Tóalmás I.  18
5. Csévharaszti KSK  14
6. Jászkarajenői SC  13
7. Farmosi SE  12
8. Pánd KSK  7
9. Vasadi RSC  4
10. Rebelog FC  3
     
     

 

Bővebben:

 

Öregfiúk tabella

Öregfiúk-bajnokság 2019/2020

Déli csoport 

Hely  Csapat Pont
1. Aranyszarvas SE  25
2. FC Dabas  24
3. Monori SE  21
4. Albertirsa SE  21
5. Kakucs KSE  17
6. Újszilvás KSE  10
7. Nagykáta SE  10
8. Táborfalva KSE  9
9. Vasadi RSC  8
10. Hernád SE  6
11. Dabas-Gyón FC  0

 

Támogatóink

 

Pirót Tüzép 

Magyar Labdarúgó Szövetség 

 Pest megyei foci

MLSZ Pest Megyei Igazgatóság

  

 

 

Jelenlévő látogatók

Jelenleg 108 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

Három ponttal térhettünk haza Turáról

 Utánpótlás csapatunk 2014. április 12-én, szombaton Tura csapatával mérkőzött.

A két együttes mérkőzése mindig nagyon izgalmas és részünkre szerencsére még sikeres is. Ismételten kemény összecsapást, olykor durva szabálytalanságokat hozott a találkozó. Szerencsére a sportszerűség megvolt, minden esetben legalább elnézést kértek a fiatalok egymástól. Más mérkőzéseken sajnos még ez sincs meg.

A reggeli indulásnál derült ki, hogy ismét csak tizenegy játékossal tudjuk felvenni a küzdelmet, ugyanis nem jött több fiatal. De azok, akik a mérkőzésen szerepeltek, nagyon akarták a győzelmet és mindent meg is tettek ennek érdekében. Nem volt elveszett labda, sokat futottak és bátran kezdeményeztek.

A fizikálisan jobb erőkből álló hazai csapat, jól használta ki, hogy nem tudtuk elnyomni, ellökni őket. A mérkőzés elején volt lehetőségünk arra, hogy gyors vezetést szerezzünk. Egy pontatlanul passzolt labdára ellenfelünk büntetőterülete előtt csapott le támadónk. Amikorra a labdát birtokolni tudta volna, beérték a védők és blokkolták a kísérletet. A széleken pontosan játszották meg a labdát játékosaink. A középpályán be tudtuk gyűjteni a lepattanó labdákat.

A vezetést mégis Tura csapata szerezte meg. Védelmünk jobb oldaláról lett pontatlanul továbbítva a játékszer előre. Ellenfelünk azonnal visszarúgta a labdát. Az előre passzunk után felborított és még földön fekvő védőnk mellett, a hazaiak játékosa passzolt a büntetőterület előtt álló társához. Kicsit hosszan vette át a labdát, de sajnos nem voltunk elég határozottak a védelmünk közepén és a csatár megtartotta a játékszert, amit kapunktól tizenhárom méterre pontosan rúgott a hálóba. A találat után védelmünk egy kicsit megbomlott. Többször kapkodva játszották meg a játékszert vagy feleslegesen rúgták az oldalvonalon kívülre. Csatáraink nem tudták megtartani a feléjük rúgott labdákat. A turai csapat védelme minden kísérletünknél megállított minket. Legtöbbször szabálytalanul, de nem minden esetben szólalt meg a játékvezető sípja. Amennyiben szabadrúgáshoz jutottunk nem volt kellő veszély a próbálkozásokban.

Védekezésben ismét hibát követtünk el. A hazai csapat végzett el a bal oldali védőnknél bedobást. A játéktér közepére bedobott labdára nem mentünk kellő határozottsággal és nem játszottuk meg, nem rúgtuk el. Ellenfelünk középpályása pontosan játszott csatártársa elé, akit a büntetőterületünkön belül szabálytalanul állítottunk meg. Jogosan megítélt büntetőhöz jutott a hazai együttes. A büntető elvégzésénél a turai játékos szerencsénkre túl magasra emelte a labdát, ami elkerülte a kapunkat. Ez a pillanat megváltoztatta a mérkőzést. A hazai csapat lendülete megtört. Elhitték a vasadi labdarúgók, hogy nyerhetnek.

Többet kezdeményeztünk, igyekeztek a fiatalok. Magasabb tempóban játszottunk, mint vendéglátóink. A szünet előtt egy szikrázóan kemény, szabálytalan belépő után szabadrúgáshoz jutottunk. A labdát Jenei Imre állította le a kaputól huszonöt méterre. Pontosan és kellő erővel rúgta meg a játékszert, ami a kapus felett a hosszú felső sarokban kötött ki. A legjobbkor jött az egyenlítő találat. A félidő végére sikerült fölényünket gólra váltani.

A szünetben Bódi József felhívta a figyelmet az elkövetett hibákra és elmondta, mint kellene változtatni ahhoz, hogy győzelmünkkel érjen véget a találkozó.

Hatottak az eligazításban elhangzó szavak játékosainkra. Az átadások oda mentek ahová megbeszélték, a középpályán megvolt a kellő agresszivitás a védekezéshez. Elöl pedig jött a gól!

Tuska Balázs futott el a jobb oldalunkon. Lendülettel vezette védőjére a labdát és végre le tudta futni őt. A büntetőterület előtt pontosan passzolt Bódi Krisztiánhoz, aki kapu felé fordult és a rövid alsóba továbbította a játékszert. Kettő egy arányban mi vezetünk.

A játéktér szétszakadt a folytatásban. A középpályán mindkét együttes akadálytalanul jutott át ahogy telt, múlt az idő. A hazaiak támadásaiban nem volt gólveszély, bár olykor helyén kellett lenni a védelmünknek nehogy betaláljanak kapunkba. Támadóink pedig ziccereket hibáztak, kapufát rúgtak.

A hátralévő időben egyre többen fáradtak a játéktéren. Változtatásra nem volt lehetőségünk, ezért a játékosoknak összeszorított fogakkal kellett kibírni a hátralévő játékidőt. A kapott rúgások is jobban fájtak.

Az utolsó néhány percben a hazaiak indítottak egy utolsó hajrát, amit kihúztunk a lefújásig kapott gól nélkül.

A mérkőzésre elutazott játékos mindent megtett a győzelemért, és ha voltak is hibáink, kettő egyes győzelemmel hagyták el a játékteret.

Bódi József – Vezetőedző:

Egy rendkívül sportszerű, de agresszív csapat ellen léptünk pályára szombaton, akik egy picit megleptek minket a hozzáállásukkal és a játékukkal. Az 5. percben megszerezték a vezetést, amely kissé meglepő volt. Majd a 16. percben büntetőhöz jutottak, amelyet kihagytak (mellérúgták) és azt hiszem, hogy ez egy sorsdöntő pillanata volt a mérkőzésnek. A 43.percben egy remek szabadrúgás góllal egyenlítettünk, így picit nyugodtabban mehettünk a szünetre. A szünetben átbeszéltük a dolgokat, rendeztük a sorokat és így vágtunk neki a második félidőnek. Az 52.percben megszereztük a vezetést, amelyre már a hazaiak nem tudtak válaszolni. Egy rendkívül harcos mérkőzésen, amelyet magunknak tettük nehézzé, sok helyzetet elpuskázva, sikerült megnyernünk. 

A Tura VSK - Vasadi RSC mérkőzés hivatalos jegyzőkönyve ide kattintva megtekinthető

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Minden jog fenntartva Vasadi Regionális Sport Club 

2004-2014.