Programok a pályán

   

Hajrá Vasadi RSC

Kövess minket...

Következő mérkőzések

2020.

Tabella

Pest megye IV. osztály

Délkeleti csoport

2019/2020

 

Hely Csapat Pont
1. Hernádi SE  20
2. Ceglédberceli KSE  19
3. Táborfalva KSE  18
4. SK Tóalmás I.  18
5. Csévharaszti KSK  14
6. Jászkarajenői SC  13
7. Farmosi SE  12
8. Pánd KSK  7
9. Vasadi RSC  4
10. Rebelog FC  3
     
     

 

Bővebben:

 

Öregfiúk tabella

Öregfiúk-bajnokság 2019/2020

Déli csoport 

Hely  Csapat Pont
1. Aranyszarvas SE  25
2. FC Dabas  24
3. Monori SE  21
4. Albertirsa SE  21
5. Kakucs KSE  17
6. Újszilvás KSE  10
7. Nagykáta SE  10
8. Táborfalva KSE  9
9. Vasadi RSC  8
10. Hernád SE  6
11. Dabas-Gyón FC  0

 

Támogatóink

 

Pirót Tüzép 

Magyar Labdarúgó Szövetség 

 Pest megyei foci

MLSZ Pest Megyei Igazgatóság

  

 

 

Jelenlévő látogatók

Jelenleg 108 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

Izgalmas mérkőzésen szenvedtünk vereséget

Az U18 bajnokság 14. fordulójában Szentmártonkáta korosztályos csapata volt ellenfelünk. A mérkőzést az iskolai tavaszi szünetre halasztotta el a két egyesület vezetője.

Az összecsapás első része rémálommal ért fel számunkra. Fiataljaink mintha a délutáni pihenőjüket töltötték volna az első félidőben. Lassan, körülményesen és bátortalanul futkároztak a játéktéren. A vendégek szinte átrohantak rajtunk. Sorban rúgták a góljaikat.

Első találatuk előtt a bal oldali védőnk indult későn az előre ívelt labdára és csak szabálytalanság árán tudta megállítani a vendég szélsőt. A szabadrúgásnál nem ívelték a kapunk elé a labdát az oldalvonal közeléből, hanem a büntetőterületünk előtt álló társát hozta játékba, akit későn támadtak meg védőink. A szentmártonkátai játékos pedig a rövid alsóba rúgta a játékszert.

Előre játékban igyekeztünk többet nyújtani, de ellenfelünk magas védőitől tartottak támadóink. Nem tudtunk gólszerzési lehetőséget kialakítani. Ellenfelünknek mi teremtettük meg a lehetőséget, amit köszöntek szépen és rövid idő alatt megduplázták előnyüket.

Bedobást végeztünk el ellenfelünk térfelén. A pontatlanul bedobott labdát előre rúgták a védők. A mi hátsó alakzatunk ismét későn indult el a labdára. Jobb oldali védőnk megállt, a középhátvéd lassan ért oda, a vendég támadó elhozta a labdát. Senkitől sem zavartatva vezethette hálóőrünkre. Nem hibázta el a lehetőséget, begurította hálónkba a labdát.

Vezetőedzőnk a játéktéren belül megcserélt néhány játékost, bízva abban, hogy elmozdulunk a holtpontról. A mérkőzés harmadik gólját mégsem mi szereztük meg. Ellenfelünk középpályásai szépen játszottak össze térfelünk közepén. Sajnos védőink ismét elkéstek és nem tudták blokkolni a lövést. Az elrúgott labda pedig hálónkban kötött ki. Szép találat volt, de nekünk igen fájó.

Tartottunk attól, hogy ellenfelünk nagy különbségű győzelmet fog elérni a vasadi sportpályán.

A gól után történt végre részünkről is valami a játéktéren. A pálya közepén mi gyűjtöttünk be labdákat, volt pontos passzunk és ellenfelünk védelme mögé tudtunk kerülni. Az első félidőben tudtunk szerencsére szépíteni. A felező közeléből Lomen Ádám végzett el szabadrúgást. A büntetőterületen belülre rúgott labdát Bódi Krisztián csúsztatta meg fejjel, szépen elmozdulva a magas védők között. A kapus felett is elment a labda, ami gólvonal mögött esett le. A hátralévő időben voltak lehetőségek mind két oldalon, de gól már nem született.

A szünetben Bódi József felrázta a fiatalokat. Felhívta a figyelmet a hibákra és biztatta őket, hogy ne adják fel. A második játékrészben nagy küzdelemben lehet pontokat szerezni. A játékosok ennek megfelelően mentek ki a játéktérre.

A játékrész elején jött is az újabb találatunk. Dézsi Szilárd tört be a vendég védők között szép cselekkel a büntető területen belülre, a kimozduló kapus mellett is elvitte volna a labdát, aki szabálytalankodva állította meg őt. Büntetőt ítélt a játékvezető. A végrehajtáshoz Bódi Krisztián állt oda és értékesítette magabiztosan. Három kettes vendég vezetés mellett tovább rohamoztunk. A játéktér kissé szétszakadt. A középpályások részünkről nem tudták megállítani ellenfelünk akcióit. A védelmünk pedig határozott volt. Amikor már ők sem tudtak segíteni kapusunk, Pelva Zoltán hárította a kísérleteket.

Támadó játékunk megfelelő volt. Alakítottunk ki gólhelyzeteket, sőt ziccerbe kerültünk és kapufát is rúgtunk. A labda mégsem került be a hálóba. Ahogy telt az idő nem tudtunk nagyobb nyomást gyakorolni a vendégek kapujára, akik veszélyes kontrákat vezettek és a védelmüket megerősítették. Öt játékosuk vigyázott csatárainkra folyamatosan. Gólszerzési lehetőségük a vendégeknek is akadt. Mikor kapusunkon is átjutott a labda védőnk rúgta ki a gólvonalról.

Bő tíz perc volt hátra a mérkőzésből. A bal oldalunkon lett volna esély lefutni ellenfelünk védelmét. Sajnos szélsőnk rossz döntést hozott és befelé vezette a labdát. A keresztező hátvéd nagyot rúgva a labdába tisztázott. Szerencsétlenségünkre a felszabadító rúgás pontosan csatártársához ment. Kettő a kettő ellen vezeték védőinkre a támadásukat. Szép átadással társát hozta kihagyhatatlan helyzetbe. Ezúttal a kivetődő kapusunk mellett elment a labda és a kapunkban kötött ki. Ezzel beállítva a négy kettes végeredményt a Szentmártonkáta javára.

A vasadi fiatalok tanulhattak a mérkőzésből. Akár egy képzettebb és jobb erőkből álló együttes ellen is lehet esélyünk, ha az első perctől az utolsóig figyelnek, nem aludják át a találkozó elejét. A második játékrész biztató volt. Hajtottak és mentek előre. Ez sajnos ezúttal már késő volt.

Bódi József – Vezetőedző:

A mérkőzés első 30 percében még a játékosok sok hibával és figyelmetlenséggel játszottak, amit a vendég csapat kihasznált és sajnos hamar vezetést szereztek, 3 gólos előnnyel elhúztak. A szünetben megpróbáltuk felrázni a srácokat, ami jól sikerült, mert rengeteg helyzetet kialakítottunk. Sajnos nem tudtuk a kapuba juttatni a labdát. Büntetőhöz jutottunk, amelyet értékesítettünk, így a mérkőzés hátralévő idejében mondtam a srácoknak, hogy próbáljunk mindent megtenni az egyenlítés érdekében. Rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, de sajnos nem tudtunk egyenlíteni, hanem a vendégek szereztek újabb gólt és így a döntetlen helyet kikaptunk 4-2-re.

A Vasadi RSC – Szentmártonkátai SE mérkőzés hivatalos jegyzőkönyve ide kattintva megtekinthető

 

 

 

 

Minden jog fenntartva Vasadi Regionális Sport Club 

2004-2014.