Programok a pályán

   

Hajrá Vasadi RSC

Pályázat

2023.

Jóváhagyó határozat

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

Sportfejlesztési program

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

 

2022.

Jóváhagyó határozat

/Tárgyi eszköz beruházás (ingatlan)

Sportfejlesztési program

/Tárgyi eszköz beruházás (ingatlan)

 

 

Jóváhagyó határozat

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

Sportfejlesztési program

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

 

 

 

2019.

Jóváhagyó határozat /37083

 Sportfejlesztési program /37083

 

Jóváhagyó határozat

 Sportfejlesztési program

 

2018.

Jóváhagyó határozat

 Sportfejlesztési program

 

 

2017.

 SPF jóváhagyó 2017.

 

2016.

 

2015.

 

Kövess minket...

Következő mérkőzések

2020.

Tabella

Pest megye IV. osztály

Délkeleti csoport

2019/2020

 

Hely Csapat Pont
1. Hernádi SE  20
2. Ceglédberceli KSE  19
3. Táborfalva KSE  18
4. SK Tóalmás I.  18
5. Csévharaszti KSK  14
6. Jászkarajenői SC  13
7. Farmosi SE  12
8. Pánd KSK  7
9. Vasadi RSC  4
10. Rebelog FC  3
     
     

 

Bővebben:

 

Öregfiúk tabella

Öregfiúk-bajnokság 2019/2020

Déli csoport 

Hely  Csapat Pont
1. Aranyszarvas SE  25
2. FC Dabas  24
3. Monori SE  21
4. Albertirsa SE  21
5. Kakucs KSE  17
6. Újszilvás KSE  10
7. Nagykáta SE  10
8. Táborfalva KSE  9
9. Vasadi RSC  8
10. Hernád SE  6
11. Dabas-Gyón FC  0

 

Támogatóink

 

Pirót Tüzép 

Magyar Labdarúgó Szövetség 

 Pest megyei foci

MLSZ Pest Megyei Igazgatóság

  

 

 

Jelenlévő látogatók

Jelenleg 25 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

Nem volt esélyünk pontszerzésre Kókán

A Megyei III. osztály Keleti csoportjának 20. játéknapján a megerősödött, tabellán éllovas kókai csapat otthonában szerepelt felnőtt együttesünk. A mérkőzést sok néző tekintette meg. Az időjárásra és a hangulatra nem volt panasz. A játéktér minősége rossz, de a környezetre és a nagy öltözőre csak pozitív dolgokat lehet mondani.

Az ünnepi hétvégén csapatunk létszámban igencsak megfogyatkozott. A családi elfoglaltságok és a sérülések miatt, nem volt tizenegy hadra fogható játékosunk. A kispadunk annyira tartalékos volt, hogy arra már nem lehet negatív jelzőt találni. A rossz előjelek ellenére felszívták magukat a kezdőbe jelöltek. Tudtuk, hogy nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, de szilárd védekezéssel és szerencsével lehet esélyünk.

A házigazdák az első perctől kezdve irányították a találkozót. Gyors szélsőiket jól játszották meg a rutinos és képzett középpályásaik. Védekezésben mindenki igyekezett hozzátenni részünkről a magáét. Kapusunk bravúrjainak köszönhetően tartottuk az eredményt. Csatáraink is jobbára ellenfelünk védelmét igyekeztek zavarni. Az előre rúgott labdáinkat nem tudtuk megjátszani. Amikor már hagytuk lepattanni a labdát nem volt esélyünk begyűjteni. Figyeltünk arra, hogy feleslegesen ne szabálytalankodjuk a saját térfelünkön, a sportszerű mérkőzésen mégis szabadrúgáshoz jutott ellenfelünk kapunk közelében.

Negyed órányi játék után a hazaiak végezték el sokadik bedobásukat a jobb oldalunkon. A bedobott labdát védőnk elrúgta a csatár elöl. A játékvezető szabálytalanságot látott az esetben és lefújta. Ellenfelünk is meglepődött a helyzeten, de ha így alakult letették a labdát a szabadrúgás elvégzéséhez. A labda mögé az élvonalat is megjárt Holló Richárd állt. A bal összekötő helyéről, a kapunktól húsz méterre letett játékszert a rövid felső sarokba rúgta. Kapusunk még ebbe is beleért, de nem tudta hárítani.

A folytatásban sem tudtunk kapura veszélyesek lenni, a vendéglátóink pedig egyre magabiztosabban járatták a labdát és kerültek a helyzetbe. A játéktér talaja mindenkit zavart, de mi egyáltalán nem tudtunk semmiféle előnyt kovácsolni belőle.

A fordulás előtt is volt esemény kapunk előtt. Hatalmas kapufát rúgott a hazaiak támadója, egy másik csatáruk pedig hálónkba is tudta jutatni a játékszert. A bal oldalunkon hozták ránk a labdát, élesen rúgták a rövid kapufához, kapusunkat és védőnket megelőzve tudtak gólt elérni. 

A szünetben második kényszerű cserénket hajtottuk végre. Éreztük, hogy a pontszerzéshez ezen a napon nem tudunk eleget tenni. Vezetőedzőnk kérte, hogy fegyelmezetten játszunk továbbra is. Ne szedjünk össze felesleges sárga kártyákat és sérülést se szenvedjünk. Ezen kéréseket legalább betartottuk.

A fordulás után kapusunké lett a főszerep. A védelmünk nem tudta megállítani a támadások nagy részét. Kiss Gábornak köszönhetően tartottuk úgy ahogy az eredményt. De sajnos Ő is tehetetlen volt még három esetben a második játékrészben. Először egy jól eltalált távoli lövés ment a hálónkba, utána pedig egy közeli szabadrúgás kötött ki a bal alsóban. Tíz perccel a vége előtt állították be a hazaiak a végeredményt. Egy szöglet után fejelt közelről a kapuba Holló Richárd, ezzel mesterhármast ért el a találkozón.

A mérkőzés első és egyetlen kapura lövését az 55. percben jegyezhettük fel részünkről. Tartalékosak és előre játékba nagyon gyengék voltunk a mérkőzésen.

Bízunk abban, hogy nem jön elő egyszerre ennyi probléma csapatunknál a hátralévő hat mérkőzésen.

A Kóka KSK  - Vasadi RSC mérkőzés hivatalos jegyzőkönyve ide kattintva megtekinthető

Bódi József – Vezetőedző:

A héten nem dolgoztunk azért, hogy a tavasszal megerősödött és jó játékerőt képviselő Kóka ellen pontot vagy pontokat szerezzünk. Azt kell mondani, hogy amíg úgy kell mérkőzésre elmenni, hogy 3 kapusnak kell a pályán lenni és még az Elnök Úrnak is pályára kell lépni, addig ne is várjunk csodát. Akik ott voltak a mérkőzésen játékosok, azoknak csak köszönettel tartozunk, sajnos a mai napon ez volt ránk jellemző.

 

 

 

 

Minden jog fenntartva Vasadi Regionális Sport Club 

2004-2014.