Programok a pályán

   

Ősszel minden bajnoki mérkőzésünk
Vasadon kerül megrendezésre

Hajrá Vasadi RSC

Pályázat

Kövess minket...

Következő mérkőzések

2019. 10. 12. 15 óra

Vasadi RSC - Ceglédberceli KSE

 

2019. 10. 14. 18 óra 30

Öregfiúk

Vasadi RSC - Táborfalva KSE

 

2019. 10. 19. 14 óra

Vasadi RSC - Rebelog FC

 

2019. 10. 21. 18 óra 30

Öregfiúk

Vasadi RSC - Albertirsa SE

 

2019. 10. 26. 13 óra 30

Vasadi RSC - Hernádi SE

 

2019. 10. 28. 18 óra 30

Öregfiúk

Vasadi RSC -  Kakucs KSE

 

2019. 11. 02. 13 óra 30

Vasadi RSC - Farmosi SE

 

2019. 11. 04. 18 óra 30

Öregfiúk

Vasadi RSC - Dabas-Gyón FC

Tabella

Pest megye IV. osztály

Délkeleti csoport

2019/2020

 

Hely Csapat Pont
1. SK Tóalmás I.  14
2. Hernádi SE  13
3. Jászkarajenői SC  13
4. Ceglédberceli KSE  12
5. Csévharaszti KSK  10
6. Táborfalva KSE  9
7. Farmosi SE  6
8. Pánd KSK  4
9. Vasadi RSC  1
10. Rebelog FC  0
     
     

 

Bővebben:

 

Öregfiúk tabella

Öregfiúk-bajnokság 2019/2020

Déli csoport 

Hely  Csapat Pont
1. Aranyszarvas SE  15
2. FC Dabas  14
3. Monori SE  12
4. Albertirsa SE  12
5. Kakucs KSE  11
6. Újszilvás KSE  9
7. Hernád SE  6
8. Táborfalva KSE  5
9. Vasadi RSC  4
10. Nagykáta SE  3 
11. Dabas-Gyón FC  0

 

Támogatóink

 

Pirót Tüzép 

Magyar Labdarúgó Szövetség 

 Pest megyei foci

MLSZ Pest Megyei Igazgatóság

  

 

 

Jelenlévő látogatók

Jelenleg 30 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

Hetven perces mérkőzésen győztünk az elmúlt fordulóban

A bajnoki idény 23. fordulójában Dánszentmiklóson vendégeskedett a Vasadi RSC felnőtt csapata. Két győztes találkozó után léptünk pályára, bízva a következő sikeres szereplésben.

A kiírt kezdési időponttól húsz perccel később indult útjára a labda az összecsapáson. Két játékosunk hiányzott a Tóalmás elleni mérkőzéshez képest, akiket igyekeztek a játékostársak minél jobban helyetesíteni.

A hazai csapat kezdett jobban, de az első két percben kapunkat eltaláló lövéssel le is tudta a teljes mérkőzésre a gólszerzési kísérleteit. A továbbiakban csak a vasadi együttesnek volt, igaz nem sok helyzete az első játékrészben. Nem diktáltunk elég gyors tempót, nem volt meg a megfelelő a futásmennyiség a támadó zónában. A széleken igyekeztünk több segítséget nyújtani a támadásokhoz, de vagy nem voltunk kezdetben elég bátrak vagy rossz megoldásokat választottunk.

Pontrúgások után tudtunk veszélyesek lenni. Kapu közeli szabadrúgások és szögletek után szerezhettünk volna gólt. Amelyik próbálkozásunk eltalálta a kaput, ott a hazai hálóőr védett. A kispadról vezetőedzőnk kérte a játékosokat, hogy mozogjanak labda nélkül többet, mert csak álló futballt mutattnak be. A középpályásaink nem rúgtak kapura távolról és nem mozgatták pontos labdákkal csatárainkat. A hátsó alakzatból hosszú átadásokkal igyekeztünk még több lehetőséget kialakítani, de elöl nem voltunk határozottak.

A félidőben már gyűltek a felhők a pálya felett.

Bódi József igyekezett rendet rakni a fejekben és felhívta a hiányosságokra a figyelmet. Bátrabb játékot kért a labdarúgóktól, legyenek határozottabbak a hazai kapu előtt. Minden labdára induljanak el és több passzal játszunk.

A második játékrészre valami megragadt a kérésekből. Pozitív irányba mozdult el játékunk. Többet mozogtunk labda nélkül és nagyobb nyomást helyeztünk ellenfelünk védelmére. Védőink is hasznosan léptek be a támadásokba, miután a hazai csapatnak nem volt előre játéka.

Az első veszélyt egy élesen beadott szabadrúgás jelentette. A széleken tudtunk ellenfelünk védelme mögé kerülni, de a beadásokról lemaradtunk vagy pontatlanok voltak. Csatáraink is megjátszhatóbbá váltak, miután többet kérték a labdát. Az egyik ilyen megmozdulás után megszereztük a nagyon fontos első találatot.

Haraszti Mihály vette át a játékszert ellenfelünk tizenhatosa előtt és kapu felé fordult. A menteni igyekvő védő elpöckölte előle a labdát, ami védőtársai között a büntetőterületen belülre gurult. A szabad labdára Kovács Krisztián csapott le és gondolkodás nélkül rúgta a kapu jobb alsó sarkába a kimozduló kapus mellett.

Fontos volt a találat! A hazaiakat is megtörte.

A következő percekben sorra alakítottuk ki a lehetőségeket, mialatt már villámlani kezdett a sötét felhők alatt.

Veszélyt jelentett minden támadásunk, a büntetőterületre könnyen bevittük a játékszert és kapura is lőttünk. Az első találat után alig tíz perccel a sokadik lehetőséget újra gólra váltottuk. A bal oldalon járattuk meg a labdát, pontos passzokkal mentünk előre. A védők között kiugrásra váró Bódi Krisztián elé játszotta Kovács Krisztián a labdát. Támadónk laposan a hosszú alsóba továbbította. Kettő nullára módosítva az eredményt.

A találkozóból kicsit több, mint húsz percnyi játékidő volt még hátra és az időjárás egyre viharosabbá vált. A villámlás folyamatos volt, a szél is egyre erősebben fújt.

Talán a hűvösre forduló időnek köszönhetően is egyre többet futottak játékosaink. Mi uraltuk a játékot, irányítottuk a mérkőzést.

A 70. percben, mikor játékon kívülre került a játékszer a játékvezető a kispadoknál tájékoztatta a csapatokat, hogy beszünteti a játékot és várakozunk, hátha változik az időjárás. Bevonultunk az öltözőbe. A vihar egyre erősebb lett. A várakozási idő vége felé közeledve látni lehetett, hogy nem fog változni az időjárás. A játékvezető egyeztetett a csapatvezetőkkel és lefújta a mérkőzést.

A Pest Megyei Labdarúgó Szövetség illetékesei 2014. május 13-án határoztak a félbeszakadt mérkőzéssel kapcsolatban és a játéktéren elért 2-0 eredményt hagyta jóvá.

Sajnálhatjuk, hogy az első játékrészben nem volt megfelelő a felfogás és csak a második félidőben rúgtunk gólokat. A mérkőzésben benne volt egy nagyobb arányú győzelem lehetősége is.

A Dánszentmiklósi KSK - Vasadi RSC mérkőzés hivatalos jegyzőkönyve ide kattintva 

Bódi József – Vezetőedző:

Sajnos nem volt meg a kellő lendület a csapatban. Csak siettettük a játékot és próbáltuk minél előbb eldönteni a mérkőzést, amivel nem is lenne baj, csak kicsit kevés ötlet volt a végjátékban. Elöl is kevés volt a mozgás és a hazai csapat csak a védekezésre koncentrált, abból próbáltak néha, néha kontrákat vezetni.

A 70. percben sajnos az időjárás közbeszólt és véget ért a mérkőzés, de ez a játék és a lagymatag mozgás kevés lesz a Tápióság ellen.

Köszönjük szurkolóink biztatását! Azt, hogy ismét sokan kísérték el a csapatot és az idegenben lejátszott mérkőzés után is finom vacsorát kaptunk.

 

 

 

Minden jog fenntartva Vasadi Regionális Sport Club 

2004-2014.