Programok a pályán

   

Hajrá Vasadi RSC

Kövess minket...

Következő mérkőzések

2020.

Tabella

Pest megye IV. osztály

Délkeleti csoport

2019/2020

 

Hely Csapat Pont
1. Hernádi SE  20
2. Ceglédberceli KSE  19
3. Táborfalva KSE  18
4. SK Tóalmás I.  18
5. Csévharaszti KSK  14
6. Jászkarajenői SC  13
7. Farmosi SE  12
8. Pánd KSK  7
9. Vasadi RSC  4
10. Rebelog FC  3
     
     

 

Bővebben:

 

Öregfiúk tabella

Öregfiúk-bajnokság 2019/2020

Déli csoport 

Hely  Csapat Pont
1. Aranyszarvas SE  25
2. FC Dabas  24
3. Monori SE  21
4. Albertirsa SE  21
5. Kakucs KSE  17
6. Újszilvás KSE  10
7. Nagykáta SE  10
8. Táborfalva KSE  9
9. Vasadi RSC  8
10. Hernád SE  6
11. Dabas-Gyón FC  0

 

Támogatóink

 

Pirót Tüzép 

Magyar Labdarúgó Szövetség 

 Pest megyei foci

MLSZ Pest Megyei Igazgatóság

  

 

 

Jelenlévő látogatók

Jelenleg 282 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

Alacsony színvonalú mérkőzéssel fejeztük be a szezont

A 2014. évi Vasadi Falunap vasárnapján léptünk pályára az idei versenykiírás utolsó fordulójában. Mende csapata ellen mérkőztünk úri sporttelepén. Csapatunkból többen is hiányoztak a találkozóról. Ettől függetlenül az esélyesebb csapat mi voltunk.

Vendéglátóink is foghíjas kerettel és egyetlen csere játékossal szerepeltek a mérkőzésen.

Gyenge és iramtalan volt az első játékrész. Nem tudtunk pontos átadásokkal támadásokat vezetni. Kevés volt a váratlan megoldás, elképzelés nélkül rugdostuk a labdát. Hiányzott a tűz és a lendület. Ha a kapu elé kerültünk rossz megoldást választottunk vagy éppen lesen állt támadónk. Meg nem adott találatot kettőt is értünk el a mérkőzésen.

Az első gólt a mendei csapat érte el. Jobb oldalunkról végeztek el bedobást. A bedobott játékszer átszállt mindenki feje felett és kapusunk előtt pattant. A hepehupás talajról felpattanó labdát nem tudta megfogni és ellenfelünk játékosa elé került, aki hat méterről kapunkba gurította. Nem volt benne a mérkőzésben, hogy ellenfelünk szerzi meg a vezetést, de nem voltuk kellően határozottak.

A kapott találat megfogta csapatunkat, míg a hazaiaknak plusz önbizalmat adott. Kapura lövésekkel próbálkoztunk, de a kaput nem is igazán találtuk el.

A félidőben Bódi József próbálta felrázni a játékosokat. A kispadon tartott eligazítás valamelyest hatott a csapatra. Bátrabban és többet mozogva igyekeztünk gólt elérni.

A második játékrész elején egy fegyelmezetlenséget kihasználva tudtunk egyenlíteni. Bokros Krisztián felé szállt a bal oldalra egy keresztlabda. Középpályásunk igyekezett befutni az átadást, de egy mendei védő szabálytalanul akadályozta a büntető területen belül. A megítélt büntetőhöz Bódi Krisztián állt oda. Magabiztosan értékesítette, ezzel egalizálva az eredményt.

Szinte a teljes második félidő a csapatok rendelkezésére állt, hogy eldöntsék a találkozót. Helyzetek adódtak mind két fél számára. Pontrúgásokból vagy éppen a közeli lövésekből sem tudtak betalálni a hálóba a játéktéren lévő játékosok.

 

Nagy izgalmak maradtak a kilencvenedik perc utánra. Ami nekünk az őszi mérkőzésen összejött, hogy megnyerjük a mérkőzést, az most a mendeieknek adatott meg. Csakhogy, vezetőedzőnk játéklehetőséget adott a tizenhat esztendős Pelva Zoltánnak, aki meg is hálálta a bizalmat. Megilletődöttségnek nyoma sem volt fiatal hálóőrünknél, aki két bravúrt bemutatva tartotta az eredményt egy egyes álláson.

A 2013/2014. évi Megyei III. osztályú bajnokság Keleti csoportjának 26. fordulójában egy egyes végeredménnyel zártuk a találkozót, ezzel ezen eredménnyel is búcsúztunk a szezontól.

A mérkőzés egyetlen pozitívuma, hogy hat tizenkilenc éven aluli játékosunk lépett pályára és a cserék között is még hárman. Egy két kivétellel egyenlőre még nem meghatározó játékosok, de idővel a felnőttek között is megbízhatóak lesznek.

A Mende KSE - Vasadi RSC mérkőzés hivatalos jegyzőkönyve ide kattintva megtekinthető

Bódi József – Vezetőedző:

Az utolsó mérkőzésünket játszottuk az idén, amelynek már tétje nem volt a helyezés szempontjából. A klubbon belül annyi, hogy őrizzük meg a hosszabb ideje tartó veretlenségünket és, hogy Bódi Krisztián gólkirály legyen.

Az első része sikerült. Egy gyenge mérkőzésen, amelyről igazából csak mi tehetünk, mert nem tudtuk átmenteni erre a hétre az elmúlt heti formánkat, így meg kellett elégednünk az 1 ponttal.

Sajnos a fiatal játékosunk nem tudta megszerezni a gólkirályi címet, mivel a vetélytársa az utolsó mérkőzésen 3 gólt rúgott. Így az Úriban játszó Szűcs Roland nyerte a gólkirályi címet, amihez gratulálok!

Az idei szezonban ezen a héten lehetett hallani utoljára a pálya széléről, hogy "Hajrá Vasad"! Szurkolóinknak köszönettel tartozunk, hogy egész évben kitartottak a csapat mellett. Hazai pályán és sokszor idegenben is több vasadi szurkoló volt, mint hazai. Köszönjük szurkolóink egész éves biztatását!

Minden jog fenntartva Vasadi Regionális Sport Club 

2004-2014.