Programok a pályán

   

Ősszel minden bajnoki mérkőzésünk
Vasadon kerül megrendezésre

Hajrá Vasadi RSC

Pályázat

Kövess minket...

Következő mérkőzések

2019. 10. 12. 15 óra

Vasadi RSC - Ceglédberceli KSE

 

2019. 10. 14. 18 óra 30

Öregfiúk

Vasadi RSC - Táborfalva KSE

 

2019. 10. 19. 14 óra

Vasadi RSC - Rebelog FC

 

2019. 10. 21. 18 óra 30

Öregfiúk

Vasadi RSC - Albertirsa SE

 

2019. 10. 26. 13 óra 30

Vasadi RSC - Hernádi SE

 

2019. 10. 28. 18 óra 30

Öregfiúk

Vasadi RSC -  Kakucs KSE

 

2019. 11. 02. 13 óra 30

Vasadi RSC - Farmosi SE

 

2019. 11. 04. 18 óra 30

Öregfiúk

Vasadi RSC - Dabas-Gyón FC

Tabella

Pest megye IV. osztály

Délkeleti csoport

2019/2020

 

Hely Csapat Pont
1. SK Tóalmás I.  14
2. Hernádi SE  13
3. Jászkarajenői SC  13
4. Ceglédberceli KSE  12
5. Csévharaszti KSK  10
6. Táborfalva KSE  9
7. Farmosi SE  6
8. Pánd KSK  4
9. Vasadi RSC  1
10. Rebelog FC  0
     
     

 

Bővebben:

 

Öregfiúk tabella

Öregfiúk-bajnokság 2019/2020

Déli csoport 

Hely  Csapat Pont
1. Aranyszarvas SE  15
2. FC Dabas  14
3. Monori SE  12
4. Albertirsa SE  12
5. Kakucs KSE  11
6. Újszilvás KSE  9
7. Hernád SE  6
8. Táborfalva KSE  5
9. Vasadi RSC  4
10. Nagykáta SE  3 
11. Dabas-Gyón FC  0

 

Támogatóink

 

Pirót Tüzép 

Magyar Labdarúgó Szövetség 

 Pest megyei foci

MLSZ Pest Megyei Igazgatóság

  

 

 

Jelenlévő látogatók

Jelenleg 35 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

Alacsony színvonalú mérkőzéssel fejeztük be a szezont

A 2014. évi Vasadi Falunap vasárnapján léptünk pályára az idei versenykiírás utolsó fordulójában. Mende csapata ellen mérkőztünk úri sporttelepén. Csapatunkból többen is hiányoztak a találkozóról. Ettől függetlenül az esélyesebb csapat mi voltunk.

Vendéglátóink is foghíjas kerettel és egyetlen csere játékossal szerepeltek a mérkőzésen.

Gyenge és iramtalan volt az első játékrész. Nem tudtunk pontos átadásokkal támadásokat vezetni. Kevés volt a váratlan megoldás, elképzelés nélkül rugdostuk a labdát. Hiányzott a tűz és a lendület. Ha a kapu elé kerültünk rossz megoldást választottunk vagy éppen lesen állt támadónk. Meg nem adott találatot kettőt is értünk el a mérkőzésen.

Az első gólt a mendei csapat érte el. Jobb oldalunkról végeztek el bedobást. A bedobott játékszer átszállt mindenki feje felett és kapusunk előtt pattant. A hepehupás talajról felpattanó labdát nem tudta megfogni és ellenfelünk játékosa elé került, aki hat méterről kapunkba gurította. Nem volt benne a mérkőzésben, hogy ellenfelünk szerzi meg a vezetést, de nem voltuk kellően határozottak.

A kapott találat megfogta csapatunkat, míg a hazaiaknak plusz önbizalmat adott. Kapura lövésekkel próbálkoztunk, de a kaput nem is igazán találtuk el.

A félidőben Bódi József próbálta felrázni a játékosokat. A kispadon tartott eligazítás valamelyest hatott a csapatra. Bátrabban és többet mozogva igyekeztünk gólt elérni.

A második játékrész elején egy fegyelmezetlenséget kihasználva tudtunk egyenlíteni. Bokros Krisztián felé szállt a bal oldalra egy keresztlabda. Középpályásunk igyekezett befutni az átadást, de egy mendei védő szabálytalanul akadályozta a büntető területen belül. A megítélt büntetőhöz Bódi Krisztián állt oda. Magabiztosan értékesítette, ezzel egalizálva az eredményt.

Szinte a teljes második félidő a csapatok rendelkezésére állt, hogy eldöntsék a találkozót. Helyzetek adódtak mind két fél számára. Pontrúgásokból vagy éppen a közeli lövésekből sem tudtak betalálni a hálóba a játéktéren lévő játékosok.

 

Nagy izgalmak maradtak a kilencvenedik perc utánra. Ami nekünk az őszi mérkőzésen összejött, hogy megnyerjük a mérkőzést, az most a mendeieknek adatott meg. Csakhogy, vezetőedzőnk játéklehetőséget adott a tizenhat esztendős Pelva Zoltánnak, aki meg is hálálta a bizalmat. Megilletődöttségnek nyoma sem volt fiatal hálóőrünknél, aki két bravúrt bemutatva tartotta az eredményt egy egyes álláson.

A 2013/2014. évi Megyei III. osztályú bajnokság Keleti csoportjának 26. fordulójában egy egyes végeredménnyel zártuk a találkozót, ezzel ezen eredménnyel is búcsúztunk a szezontól.

A mérkőzés egyetlen pozitívuma, hogy hat tizenkilenc éven aluli játékosunk lépett pályára és a cserék között is még hárman. Egy két kivétellel egyenlőre még nem meghatározó játékosok, de idővel a felnőttek között is megbízhatóak lesznek.

A Mende KSE - Vasadi RSC mérkőzés hivatalos jegyzőkönyve ide kattintva megtekinthető

Bódi József – Vezetőedző:

Az utolsó mérkőzésünket játszottuk az idén, amelynek már tétje nem volt a helyezés szempontjából. A klubbon belül annyi, hogy őrizzük meg a hosszabb ideje tartó veretlenségünket és, hogy Bódi Krisztián gólkirály legyen.

Az első része sikerült. Egy gyenge mérkőzésen, amelyről igazából csak mi tehetünk, mert nem tudtuk átmenteni erre a hétre az elmúlt heti formánkat, így meg kellett elégednünk az 1 ponttal.

Sajnos a fiatal játékosunk nem tudta megszerezni a gólkirályi címet, mivel a vetélytársa az utolsó mérkőzésen 3 gólt rúgott. Így az Úriban játszó Szűcs Roland nyerte a gólkirályi címet, amihez gratulálok!

Az idei szezonban ezen a héten lehetett hallani utoljára a pálya széléről, hogy "Hajrá Vasad"! Szurkolóinknak köszönettel tartozunk, hogy egész évben kitartottak a csapat mellett. Hazai pályán és sokszor idegenben is több vasadi szurkoló volt, mint hazai. Köszönjük szurkolóink egész éves biztatását!

Minden jog fenntartva Vasadi Regionális Sport Club 

2004-2014.