Pénteken és vasárnap is lesz mérkőzés Vasadon

Október első napjaira jut bajnoki mérkőzés független attól, hogy hétköznapra esik a dátum. Utánpótlás csapatainknak lesz villanyfényes találkozójuk, mert ellenfeleink megkérték egyesületünket, hogy ne az előzetesen kiírt időpontban bonyolítsuk le a mérkőzéseket. Természetesen az ilyen kérésekben rendszerint igyekszünk partnerek lenni, akárcsak jelenleg.

 

U16 csapatunk kezdi a mérkőzések sorát. Október 1-én, csütörtökön szerepelnek Üllőn 18 órai kezdettel. A bajnoki évadban ez lesz a második fellépésük. A tisztes helytállás mellett reméljük, a hazaiak kapuját be tudjuk venni.

Pénteken, október 2-án Vasadon lesz mérkőzés 17 óra 30 perces kezdéssel. A bajnokság kezdete óta első alkalommal lesz sportpályánkon nagypályás mérkőzés. Az U19 csapat látja vendégül Dabas-Gyón FC ifistáit. Két megnyert mérkőzésen vagyunk túl a szezonban. Amennyiben ismét három pontot tudunk szerezni a tabella élén állhatnánk.

A mérkőzések sora vasárnap folytatódik. U16 csapatunk a Vasadi RSC pályaválasztása mellett rendezett találkozóit Nyáregyházán rendezi. A soron következő ellenfél a jó játékerőt képviselő FC Dabas korosztályos csapata lesz. A találkozó 10 órakor kezdődik.

Szintén 10 órakor Vasadon, az U14 csapat látja vendégül Örkény SE fiataljait. Abonyban legutoljára nagyon meglátszott, hogy most  alakult csapatunk. De hazai környezetben, sok néző előtt bizonyítani szeretnének a fiúk.

A legkisebb gyermekek Úriban vesznek részt Bozsik fesztiválon vasárnap.

Felnőtt egyletünk Kakucsra látogat vasárnap. A 15 órakor kezdődő találkozón ismét egy élbolyhoz tartozó csapat ellen szerepelhetünk. Kiegyenlített  mérkőzés várható, ahol ha ismét egy kis szerencsénk lesz nem jövünk haza pont vagy pontok nélkül remélhatőleg.

 

Várjuk kedves szurkolóinkat  a mérkőzésekre!

Hajrá Vasad

 

 

Minden jog fenntartva Vasadi Regionális Sport Club 

2004-2014.