Négy nap, négy mérkőzés Vasadon

Minden korosztályunk, akik nagy pályán szerepelnek az MLSZ PMI versenyiroda szervezésében Vasadon lépnek pályára.

Négy napon keresztül, minden napra jut egy mérkőzés. A legfiatalabb nagy pályás korosztály kezdi a sort.

November 13-án, pénteken 18 órakor fogadjuk Hernád SE U16 csapatát. Az eddig hibátlan vendég együttes ellen próbálunk pontot szerezni. Reméljük teljes lesz a létszám a csapatnál és nagy kedvvel fognak játszani a fiatalok.

November 14-én, szombaton délelőtt 10 órai kezdettel az U19 korosztály következik. Újlengyel DSE korosztályos csapatát látjuk vendégül. Immár a versenykiírás szerint a második kört kezdtük meg és még két mérkőzést játszunk az őszi szezonban. Jó volna hat pontot gyűjteni a találkozók során.

 

A szombat esti Sport Bál után vasárnap a felnőtt csapat mérkőzik hazai környezetben. Ellenfelünk a tabellát vezető Nagykőrösi Kinizsi FC II. csapata lesz. A mutatott játékunknak nagyon sokat kell javulni, hogy jó eredményt érjünk el. Az elmúlt összecsapásokon igaz, hogy győzelmet szereztünk, de szerény képességű együttesek ellen szerepeltünk.

A mérkőzés november 15-én, 13 órakor kezdődik.

 

A hétfői napra is jut futball mérkőzés a sportpályára. Öregfiúk csapatunk Monori SE csapatával mérkőzik. A találkozó kölönlegességét az adja, hogy csapatunk nagy része még tavasszal és az elmúlt években a Monoriakat erősítette.

Az öregfiúk mérkőzésre november 16-án, 18 órakor kerül sor.

 

Várjuk kedves szurkolóinkat a mérkőzésekre!

Hajrá Vasad

 

Minden jog fenntartva Vasadi Regionális Sport Club 

2004-2014.