Programok a pályán

   

Hajrá Vasadi RSC

Kövess minket...

Következő mérkőzések

2020.

Tabella

Pest megye IV. osztály

Délkeleti csoport

2019/2020

 

Hely Csapat Pont
1. Hernádi SE  20
2. Ceglédberceli KSE  19
3. Táborfalva KSE  18
4. SK Tóalmás I.  18
5. Csévharaszti KSK  14
6. Jászkarajenői SC  13
7. Farmosi SE  12
8. Pánd KSK  7
9. Vasadi RSC  4
10. Rebelog FC  3
     
     

 

Bővebben:

 

Öregfiúk tabella

Öregfiúk-bajnokság 2019/2020

Déli csoport 

Hely  Csapat Pont
1. Aranyszarvas SE  25
2. FC Dabas  24
3. Monori SE  21
4. Albertirsa SE  21
5. Kakucs KSE  17
6. Újszilvás KSE  10
7. Nagykáta SE  10
8. Táborfalva KSE  9
9. Vasadi RSC  8
10. Hernád SE  6
11. Dabas-Gyón FC  0

 

Támogatóink

 

Pirót Tüzép 

Magyar Labdarúgó Szövetség 

 Pest megyei foci

MLSZ Pest Megyei Igazgatóság

  

 

 

Jelenlévő látogatók

Jelenleg 76 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

Győzelem a hétközi bajnoki mérkőzésen

 

Elhalasztott találkozót pótoltunk a hét közepén Pánd KSK ellen. A Péteriben lejátszott mérkőzésen, jól szórakozhattak a kilátogató nézők. Köszönjük szépen Péteri labdarúgó csapatának, hogy megrendezhettük a találkozót a pályájukon.

 

Munka és iskola után mindig más játékra jelentkezni, mint hétvégén, amikor jobban rákészül egy játékos a találkozóra.

 

A mérkőzés elején csapatunk akarata érvényesült, ami gyorsan gólszerzési lehetőségekben is megnyilvánult. A helyzetek kimaradtak, de egy bátor távoli próbálkozásból végül eredményesek lettünk. Dobrovenszki András kapott labdát a bal összekötő helyén és rúgta a léc alá. A folytatásban is igyekeztek a játékosok szép támadásokat vezetni, olykor tényleg szemet gyönyörködtetően járatták a játékszert. A második találat mégis büntetőből esett.

Bódi Krisztián lépett ki a védők között már sokadszorra és most nem kapura lőtt, hanem egy csellel próbálkozott. A pándi védő buktatta. A megítélt büntetőhöz a sértett állt oda és magabiztosan értékesítette. A középkezdés után ismét csatárunk lépett ki, de a vendég csapat védője eltüntette a büntetőterületen belül. Ezúttal néma maradt a síp. Nem is igazán értette senki, hogy miért.

A félidő vége előtt újra Bódi Krisztián volt eredményes. A sokadik jobb oldali akciónkban Pirót István és Kovács Krisztián játszott össze. A középre adott labdánál a védő hibázott, így került Bódi Krisztián elé, aki egy igazítás után a hosszú sarokba helyezett.

A második játékrész elején nem igazán találtuk a ritmust. Lassan és pontatlanul passzolgattunk. Felesleges szabálytalanságokkal húztuk magunkra az ellenfelet. Kapura is veszélyesek voltak a vendégek, olyannyira, hogy csapatkapitányuk egy távoli lövése a hosszú sarokba landolt a kapunkba.

Játékosainkat Bódi József hajtotta a kispadról, akik újra labdarúgásra emlékeztető megoldásokat csináltak a játéktéren. Támadásaink befejezésével adódtak gondok. Az utolsó negyedórára elfáradt ellenfelünk. Sokat is szabálytalankodtak. Egy kapu közelében megítélt szabadrúgáshoz Csóti Zoltán állt. A labda a sorfal fölött elszállva, a bal felső sarokban kötött ki. Szép gól!

Az ötödik találatunk két fiatal szép összjátéka után esett. Czövek Roland játszotta meg Fehér Istvánt egy mélységi átadással, aki a labdaátvétellel kicselezte a kapust és az üres kapuba gurított.

A végeredmény öt egy lett. A helyzetkihasználásunkon mindenképpen javítanunk kell, mert harminc lehetőségből értük el ezt az öt találatot.

A Vasadi RSC – Pánd KSK mérkőzés hivatalos jegyzőkönyve ide kattintva megtekinthető

      

Bódi József – Vezetőedző:

 

Azt hiszem az ilyen mérkőzésen van szüksége az edzőnek a pályán a rutinos játékosok segítségére és higattságára. Sajnos nem így történt illetve voltak olyanok is a rutinosabb játékosok közt, akik nem a mérkőzéssel foglalkoztak, hanem a saját csapattársa csesztetésével és sajnos ez elszomorító, ezt annak ellenére mondom, hogy nyertünk, de keserű ízű győzelem volt.

Minden jog fenntartva Vasadi Regionális Sport Club 

2004-2014.