Programok a pályán

   

Hajrá Vasadi RSC

Kövess minket...

Következő mérkőzések

2020.

Tabella

Pest megye IV. osztály

Délkeleti csoport

2019/2020

 

Hely Csapat Pont
1. Hernádi SE  20
2. Ceglédberceli KSE  19
3. Táborfalva KSE  18
4. SK Tóalmás I.  18
5. Csévharaszti KSK  14
6. Jászkarajenői SC  13
7. Farmosi SE  12
8. Pánd KSK  7
9. Vasadi RSC  4
10. Rebelog FC  3
     
     

 

Bővebben:

 

Öregfiúk tabella

Öregfiúk-bajnokság 2019/2020

Déli csoport 

Hely  Csapat Pont
1. Aranyszarvas SE  25
2. FC Dabas  24
3. Monori SE  21
4. Albertirsa SE  21
5. Kakucs KSE  17
6. Újszilvás KSE  10
7. Nagykáta SE  10
8. Táborfalva KSE  9
9. Vasadi RSC  8
10. Hernád SE  6
11. Dabas-Gyón FC  0

 

Támogatóink

 

Pirót Tüzép 

Magyar Labdarúgó Szövetség 

 Pest megyei foci

MLSZ Pest Megyei Igazgatóság

  

 

 

Jelenlévő látogatók

Jelenleg 80 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

Krisztiánok szállították a gólokat

 

Felnőtt csapatunk Tatárszentgyörgy SE egyesülete ellen játszotta negyedik bajnoki találkozóját ebben az évadban. Az összecsapáson esélyesként léptünk pályára és szerencsére a helyzetkihasználással sem volt gond, így nyugodt mérkőzést játszhattunk a szép őszi időben.

 

Az első pillanattól fogva gólra törően játszottunk és nem is kellett sokáig várni az első találatra. Egy jobb oldalon vezetett támadás után Czövek Roland centerezett pontosan, Bódi Krisztián pedig a hálóba jutatta a labdát.

A folytatásban sem álltunk meg. Lendületesen vitte az alapvonalig Tóth József a labdát, a középre adás után a kapufáról kipattanó játékszert Kovács Krisztián vette birtokba és két csel után a kapuba helyezte. Hamar két gólos előnyhöz jutatva csapatunkat.

A harmadik találat Tóth József nevéhez fűződik. Három jó átadás után bátran lépet ki a védők között és a büntető területen belülről elhelyezte a kapus mellett a labdát.

A félidő felénél Bódi Krisztiánt indította Dobrovenszki András, aki egy igazítás után a hosszú sarokba lőtt. Megszerezve ezzel negyedik gólunkat.

Védelmünk megoldott minden feladatot az első játékrészben, kapusunknak nem is kellett kapura tartó labdát hatástalanítania. Sőt, a támadások szervezésében is kivették részüket.

Bódi József a szünetben újra kérte a játékosokat, hogy ne aludjanak bele a második félidőbe és ne kapjunk gólt lehetőleg. A kérést megfogatták a játéktéren lévők.

A második játékrész Kovács Krisztián szép egyéni megmozdulásával kezdődött, amivel öt találatnál jártunk. Szép támadásokat vezettünk és végre nem öncélúan cselezgettek, cipelték feleslegesen a labdát a játékosok.

Olykor elkapkodtuk a helyzeteket, de szép számmal oldottuk meg jól a kapu előtti szituációkat.

Bódi Krisztián ért el mesterhármast egy bal lábbal leadott lövéssel, de Kovács Krisztián sem maradt le a találatok számában. Egy felpattanó labdát rúgott el félig ollózva, ami a kapus előtt lepattant és a talajon furán változtatott irányt. Végül a hálóban kötött ki.

A találkozó utolsó találata egy fiatal játékosunk nevéhez fűződik. Cserejátékosaink játszottak össze a jobb oldalon. Ország Márk játszotta meg Szabó Leventét, aki lekészítette Meszjár Károlynak a labdát. Két igazítás után bal lábbal a hosszú alsóba küldte. Megszerezte első találatát a felnőttek között.

A végére kissé ellaposodott a mérkőzés. Sirkó Viktornak kellett még egy védést bemutatni az utolsó percben, hogy megőrizzük kapunkat.

 

Végre olyan mérkőzésen vagyunk túl, amit esélyeshez méltóan játszottunk végig, nem elrontva a helyzeteket és a találkozó összképét. Nem mindennapi, hogy két játékos is mesterhármast ér el egy azon csapatból. A társak jól szolgálták ki a gólszerzőket.

Köszönjük szépen Tatárszentgyörgy csapatának a segítségét, hogy lejátszhattuk náluk a találkozót.

A Vasadi RSC - Tatárszentgyörgy SE mérkőzés hivatalos jegyzőkönyve ide kattintva megtekinthető.

 

Bódi József – Vezetőedző:

Egy évvel ezelőtt a 90. percben egyenlíttetünk, ma viszont úgy érzem nem volt egy súlycsoportba a két csapat. 

Minden tiszteletem a hazai csapaté és nem megbántva őket, de megérdemelten nyertük meg a mai találkozót. További sok sikert a hazaiaknak.

Minden jog fenntartva Vasadi Regionális Sport Club 

2004-2014.