Programok a pályán

   

Hajrá Vasadi RSC

Kövess minket...

Következő mérkőzések

2020.

Tabella

Pest megye IV. osztály

Délkeleti csoport

2019/2020

 

Hely Csapat Pont
1. Hernádi SE  20
2. Ceglédberceli KSE  19
3. Táborfalva KSE  18
4. SK Tóalmás I.  18
5. Csévharaszti KSK  14
6. Jászkarajenői SC  13
7. Farmosi SE  12
8. Pánd KSK  7
9. Vasadi RSC  4
10. Rebelog FC  3
     
     

 

Bővebben:

 

Öregfiúk tabella

Öregfiúk-bajnokság 2019/2020

Déli csoport 

Hely  Csapat Pont
1. Aranyszarvas SE  25
2. FC Dabas  24
3. Monori SE  21
4. Albertirsa SE  21
5. Kakucs KSE  17
6. Újszilvás KSE  10
7. Nagykáta SE  10
8. Táborfalva KSE  9
9. Vasadi RSC  8
10. Hernád SE  6
11. Dabas-Gyón FC  0

 

Támogatóink

 

Pirót Tüzép 

Magyar Labdarúgó Szövetség 

 Pest megyei foci

MLSZ Pest Megyei Igazgatóság

  

 

 

Jelenlévő látogatók

Jelenleg 82 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

Bemutatkozott az U14 korosztály

Rég volt arra példa a Vasadi Regionális Sport Clubnál, hogy csökkentett méretű pályán mérkőzőn egy utánpótlás csapat. De reméljük, még sokáig láthatóak lesznek.

A 2002. január elseje és 2004. december 31-e előtt született gyermekeknek kiírt MLSZ PMI versenyrendszerében versenyeznek a Vasadi RSC fiataljai.

Az első két bajnoki találkozójukat már le is játszották Tápiószele SE és KID FC-Abony azonos korú játékosai ellen. A 2015. szeptember 16-án rendezett Tápiószele elleni találkozóra sokan voltak kíváncsiak a sportpályán. Szülők, testvérek, barátok, iskolai társak és a felnőtt csapat játékosai szorítottak a csapatért a szurkolók mellett.

A találkozó végül egy egyes döntetlennel végződött. Tóth Gergő találatára a második félidő elején válaszoltak a vendégek. Az akarat és az elszántság megvolt a csapatban.

Az erőállapot még nincs meg egy nyolcvan perces találkozóhoz és az izgalom is tompított néhány játékost, de jó volt látni, hogy élvezik a játékot a gyerekek.

Sajnos Vasadon nincs öltöző folyosó, ahol az autogram miatt sorban állhatnának a szurkolók, így végül a konténer előtt várták a lelkes rajongók a csapat tagjait. A lányok táblát készítettek a szurkoláshoz, amit a játékosokkal aláírattak. Nagyon jó látvány és érzés volt!

Bódi József – Vezetőedző:

Hosszú idő után egy új generációval U14-es mérkőzést rendeztünk a Tápiószele csapata ellen. Az új generáció első "nagy pályás" mérkőzésén 1-1-es döntetlent ért el. Örömteli pillanatok voltak ezek a klub számára és a gyerekeknek is, mivel sok iskolás társuk kilátogatott a mérkőzésre és szurkoltak a fiúknak. A srácok az első mérkőzésükön egy igazságos döntetlent értek el.

A Vasadi RSC - Tápiószele SE U14 bajnoki labdarúgó mérkőzés jegyzőkönyve ide kattintva megtekinthető.

 

 

A szerdai nap után vasárnap Abonyban vendégeskedett a csapat. Néhányan betegség miatt hiányoztak a keretből, így végül csere nélkül álltunk ki a találkozóra. Pár perc játék után látni lehetett, hogy a hazai csapat jóval nagyobb játékerőt képvisel. Sorra vezeték a támadásokat és rúgták a szögleteket. Bakos Richárd jó teljesítménye is kellett, hogy a szünetig ne tömjenek ki minket.

 A mérkőzés végére elfáradtunk és tizenkét alkalommal vették be kapunkat.

A folytatásban reménykedünk abban, hogy lesznek még sikerek és a srácoknak nem megy el a kedvük néhány esetleges vereség után.

Bódi József – Vezetőedző:

Sajnos a második mérkőzésünkön egy igen jó játékerőt képviselő Abonytól kaptunk ki. Betegség miatt csak kilenc fővel tudtunk elutazni a mérkőzésre, de a nagyarányú vereség sem szegte a fiúk kedvét. A következő mérkőzésen javítanak.

A KID FC-Abony - Vasadi RSC U14 bajnoki labdarúgó mérkőzés jegyzőkönyve ide kattintva megtekinthető.

 

 

Minden jog fenntartva Vasadi Regionális Sport Club 

2004-2014.