Programok a pályán

   

Hajrá Vasadi RSC

Kövess minket...

Következő mérkőzések

2020.

Tabella

Pest megye IV. osztály

Délkeleti csoport

2019/2020

 

Hely Csapat Pont
1. Hernádi SE  20
2. Ceglédberceli KSE  19
3. Táborfalva KSE  18
4. SK Tóalmás I.  18
5. Csévharaszti KSK  14
6. Jászkarajenői SC  13
7. Farmosi SE  12
8. Pánd KSK  7
9. Vasadi RSC  4
10. Rebelog FC  3
     
     

 

Bővebben:

 

Öregfiúk tabella

Öregfiúk-bajnokság 2019/2020

Déli csoport 

Hely  Csapat Pont
1. Aranyszarvas SE  25
2. FC Dabas  24
3. Monori SE  21
4. Albertirsa SE  21
5. Kakucs KSE  17
6. Újszilvás KSE  10
7. Nagykáta SE  10
8. Táborfalva KSE  9
9. Vasadi RSC  8
10. Hernád SE  6
11. Dabas-Gyón FC  0

 

Támogatóink

 

Pirót Tüzép 

Magyar Labdarúgó Szövetség 

 Pest megyei foci

MLSZ Pest Megyei Igazgatóság

  

 

 

Jelenlévő látogatók

Jelenleg 97 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

Kettőből kettő

 

Sikeresen kezdte meg U19 csapatunk a szereplését csoportjában. A második lejátszott mérkőzésükön is győzelmet értek el.

Szombat délelőtt ezúttal Hernádon vendégeskedett a csapat. A szebb napokat látott hernádi játéktérre nagy kedvvel futottak ki a fiúk a kellemes őszi időben és az első labdaérintéstől kezdve kezdeményezőbben léptek fel.

Az elszántság mellé a gól is érkezett. A hazaiak védője passzolta rosszul középre a labdát a büntető területe előtt, amire Varga Tamás csapott le és állítgatás nélkül rúgta a hálóba. A vezető gól után maradtunk lendületben. Az utolsó átadások pontatlanok voltak így a második találatra a félidő feléig várni kellett.

Bal oldalon végeztünk el bedobást, amit szépen játszottunk meg és néhány átadás után a kapu elé kerültünk. Fehér István passzát Varga Tamás készítette le a lendületből érkező Hugyecz Dánielnek, aki az átvételt követően a jobb sarokba küldte a játékszert. A játékrész hátralévő részében aktívabb lett a Hernádi csapat is, olykor a kapunk elé szorítottak és pontrúgások után a kapufát is eltalálták.

A szünetben frissített a csapaton Bódi József két cserével. A döntés jónak bizonyult, de csak a hatvanadik perc után. Érthetetlen módon belealudtunk a második félidő elejébe és nagyon csapkodó lett a játék, sok volt mind két részről a szabálytalanság. Olykor durvának is tűntek a belemenések.

Enyhe szidás után összekapta magát a társaság és az utolsó huszonöt perc már egyértelműen a mienk volt. Formás támadásokat vezettünk, szép átadásokkal hozták helyzetbe a fiatalok. Klement Richárd révén szabadrúgás után szereztük harmadik találatunkat.

Az utolsó öt percben pedig Tóth Krisztián pillanatai jöttek. Előbb a bal oldalon végigvitt támadás után kapott jó labdát, majd középen ugratta őt ki Szabó Márk és emelte át a kifutó kapust.

A hármas sípszóra öt találatig jutottunk és ezúttal kapott gól nélkül hoztuk le a találkozót. A védelem nagyon stabil volt.

Folytatás hazai környezetben október 3-án.

A Hernád SE - Vasadi RSC U19 bajnoki hivatalos jegyzőkönyve ide kattintva megtekinthető.

 

Bódi József – Vezetőedző:

Második idegenbeli mérkőzésünket is sikeresen vettük, de sajnos volt a mérkőzésnek egy olyan pillanata, amit egy jobb képességű csapat kihasznál. A 45. és a 60. perc között csak lézengtünk a pályán. Ami ne adj Isten, hogy megbosszulhatja magát.

Örülök a jó kezdésnek, bizom én is abban, hogy a folytatás is hasonló lesz.

Minden jog fenntartva Vasadi Regionális Sport Club 

2004-2014.