Programok a pályán

   

Hajrá Vasadi RSC

Kövess minket...

Következő mérkőzések

2020.

Tabella

Pest megye IV. osztály

Délkeleti csoport

2019/2020

 

Hely Csapat Pont
1. Hernádi SE  20
2. Ceglédberceli KSE  19
3. Táborfalva KSE  18
4. SK Tóalmás I.  18
5. Csévharaszti KSK  14
6. Jászkarajenői SC  13
7. Farmosi SE  12
8. Pánd KSK  7
9. Vasadi RSC  4
10. Rebelog FC  3
     
     

 

Bővebben:

 

Öregfiúk tabella

Öregfiúk-bajnokság 2019/2020

Déli csoport 

Hely  Csapat Pont
1. Aranyszarvas SE  25
2. FC Dabas  24
3. Monori SE  21
4. Albertirsa SE  21
5. Kakucs KSE  17
6. Újszilvás KSE  10
7. Nagykáta SE  10
8. Táborfalva KSE  9
9. Vasadi RSC  8
10. Hernád SE  6
11. Dabas-Gyón FC  0

 

Támogatóink

 

Pirót Tüzép 

Magyar Labdarúgó Szövetség 

 Pest megyei foci

MLSZ Pest Megyei Igazgatóság

  

 

 

Jelenlévő látogatók

Jelenleg 115 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

Utánpótlás csapataink sok gólos találkozókat játszottak

Október első felében minden korosztályos csapatunk játszott mérkőzést. Estek találatok szép számmal. Időrendben nézzük sorra.

U16 csapat Üllőn szerepelt október elsején. A hétköznap, villany fénynél lejátszott találkozón jól kezdtünk, miután Rendek Sándor bátor megindulása után vezetést szereztünk a kilenc emberrel játszó hazai csapat ellen. A folytatásban nem mi uraltuk a játékot és megmutatkozott, hogy nálunk gyakorlatilag mindenki most kezdett focizni.

Két játékos kiemelkedett a mezőnyből és e két játékos el is döntötte az összecsapást. Sajnos e két fiatal Üllő SE csapatát erősíti. Olyan gólokat kaptunk, amiket remélhetőleg némi rutin megszerzése után nem fogunk. A hibáinkat kihasználó hazai csapat megérdemelten nyert nyolc kettő arányban. Az eredmény kozmetikázásához Szabó Ferenc ért még el találatot.

Az Üllő SE – Vasadi RSC U16 mérkőzés jegyzőkönyve ide kattintva megtekinthető.

 

Október második napján az egykor ifjúsági korosztálynak nevezett korosztályunk következett. És az első nagypályás bajnoki mérkőzés a vasadi sportpályán, ebben a versenyévadban.

A találkozóra sok néző volt kíváncsi. A kilátogatók láthatták, ahogyan Dabas-Gyón FC fiataljait szép és eredményes játékkal multák felül Bódi József tanítványai.

Tóth Krisztián két találata nyitotta a sort. Jól érkezett mind két alkalommal a kapu elé Fehér István szép egyéni teljesítményei után és vette be a vendégek kapuját. A védekezésünk is rendben volt, de egy rövidzárlat után szépített ellenfelünk.

Az első játékrész közepén nagyon elkapták a ritmust fiataljaink. Szép átadásokkal kerültek több ízben is a kapu elé. Hugyecz Dániel egy kiugratását Klement Richárd váltotta gólra több kimaradt helyzet után. A szünet előtt újabb gólt szerzett a vendégek szélsője, így három kettes előnnyel mentünk a pihenőre.

A második játékrészbe már világítás mellett rúgták a labdát a játékosok. Lendületesebben játszottunk, de a gólok nem jöttek. Vezetőedzőnk cserékkel frissített és meg is hálálták a bizalmat.

Bódi Krisztián szerzett beállása után három gólt és osztott ki gólpasszt Klement Richárdnak. Az elfáradni látszó vendégeket megérdemelten múltuk felül, akár ilyen arányban is.

 A Vasadi RSC – Dabas-Gyón FC U19 mérkőzés jegyzőkönyve ide kattintva megtekinthető.

 

Bódi József – Vezetőedző:

Lendületes, de néha akadozó játékkal megérdemelten tartottuk itthon a három pontot. Sok helyzetet tudtunk ma értékesíteni, de két elkerülhető gólt ajándékoztunk a vendégeknek.

 

A hónap első vasárnapján Vasadi RSC színeiben egyszerre két sportpályán is játszottak fiatalok.

Nyáregyházán játszotta mérkőzését - egyébként a teljes szezon során a pályaválasztásunk mellett itt rendezzük - az U16 csapat. FC Dabas serdülője volt ellenfelünk. A találkozón jól tartotta magát csapatunk, de gólt nem tudtunk szerezni, pedig kicsit bátrabb és határozottabb megmozdulásokkal eredményesek is lehetünk volna. A második játékrészben két alkalommal kapunkba talált a vendég együttes, így nem szereztünk pontot.

A Vasadi RSC – FC Dabas U16 mérkőzés jegyzőkönyve ide kattintva megtekinthető.

 

 

Vasadon az U14 csapat szerepelt Örkény SE ellen. Sérülések és betegségek miatt ismét csere nélkül álltunk ki a találkozóra. A mérkőzés során nem volt egy súlycsoportban a két gárda, még megnehezíteni sem tudtuk a vendégek dolgát. Simán nyertek, úgy, hogy tizenkét gólt rúgtak.

Reméljük, hogy a két legerősebbnek tartott csapatot letudva lesznek sikerei egyesületünknek ebben a korosztályban.

A Vasadi RSC – Örkény SE U14 mérkőzés jegyzőkönyve ide kattintva megtekinthető.

Bódi József – Vezetőedző:

Az U14-es korosztályunk nagyon kevés létszámmal rendelkezik, de nagyon lelkes kis társaság és a nagyarányú vereségek sem veszik el a kedvüket a focitól.

Elmondtam nekik, hogy mi még csak tanuljuk a focit, de aki becsületesen tanul az előbb-utóbb fel tudja mondani a leckét, és ez fogja előrébb vinni ezt a fiatal társaságot.

 

 

Gondoltuk, hogy az U14 találkozón kapott gólok egy részét majd az U19 csapat visszaadja Örkényben.

De nem így történt, számunkra nagyon nem!

Október kilencedikén – szombaton - jókedvvel, bár néhány váratlan hiányzóval kevesebben indultak a bajnoki mérkőzésre fiataljaink. Majd jöttek haza egy óriási zakóval és remélhetőleg újra gondolva az elért eredményeket.

Talán kicsit megnőtt az arc vagy ennyire hiányoztak azok, akik nem szerepeltek, de nem törődöm módon és akaratgyengén futballoztak a srácok. Nem egy egységes csapat benyomását keltve, ahogyan az első három mérkőzésen.

Örkény SE játékosai pedig jól szórakozva, sok gólt szerezve szerezték meg a győzelmet. Az első öt perc után számunkra végett ért az összecsapás, mert már akkor két gólos hátrányban voltunk és a játéktéren lévőknek kedvük sem volt túl nagy, hogy mi nyerjünk.

Az első játékrészben szerzett három gól után további hét alkalommal voltak eredményesek a hazaiak. Így tíz nulla arányban nyertek. Egész mérkőzésen nem tettük próbára a hazaiak kapusát.

A kispadon helyett foglaló vezetők elkeseredettek és szomorúak voltak csapatunk mutatott hozzáállása miatt.

Az Örkény SE - Vasadi RSC U19 mérkőzés jegyzőkönyve ide kattintva megtekinthető.

 

 

Bódi József – Vezetőedző:

Azok a játékosok, akik hétről-hétre az első csapatnál lehetőséget kapnak, azok a mai mérkőzésen teljesen finoman fogalmazva csődöt mondtak. Bár ekkora különbség nem volt a két csapat közt, csak sokan elhitték, hogy még a bab is hús.

 

A hétvége másik utánpótlás találkozóján sem termett számunkra babér. Az U16 csapat Gyáli Lurkó SE ellen lépett játéktérre. A hideg időben méretes zakót szabtak ránk a jó és eredményes futballt játszó hazaiak. Kell még meccs rutin a csapatnak, ezen a találkozón is látszott. Varga Dániel a kapuban jó teljesítményt nyújtott, ezért is nem lett nagyobb a különbség.

A végeredmény tizenhárom null.

Az Gyáli Lurkó SE – Vasadi RSC U16 mérkőzés jegyzőkönyve ide kattintva megtekinthető.

 

 

Összességében elmondható, hogy volt góltermés a mérkőzéseinken. Bár jobbára mi kaptuk azokat.

Amennyiben tanulunk a hibákból és mérkőzésről mérkőzésre fejlődünk, ha van kitartása a fiataloknak, vezetőknek, akkor lesz ez jobb is.

Minden jog fenntartva Vasadi Regionális Sport Club 

2004-2014.