Programok a pályán

   

Hajrá Vasadi RSC

Kövess minket...

Következő mérkőzések

2020.

Tabella

Pest megye IV. osztály

Délkeleti csoport

2019/2020

 

Hely Csapat Pont
1. Hernádi SE  20
2. Ceglédberceli KSE  19
3. Táborfalva KSE  18
4. SK Tóalmás I.  18
5. Csévharaszti KSK  14
6. Jászkarajenői SC  13
7. Farmosi SE  12
8. Pánd KSK  7
9. Vasadi RSC  4
10. Rebelog FC  3
     
     

 

Bővebben:

 

Öregfiúk tabella

Öregfiúk-bajnokság 2019/2020

Déli csoport 

Hely  Csapat Pont
1. Aranyszarvas SE  25
2. FC Dabas  24
3. Monori SE  21
4. Albertirsa SE  21
5. Kakucs KSE  17
6. Újszilvás KSE  10
7. Nagykáta SE  10
8. Táborfalva KSE  9
9. Vasadi RSC  8
10. Hernád SE  6
11. Dabas-Gyón FC  0

 

Támogatóink

 

Pirót Tüzép 

Magyar Labdarúgó Szövetség 

 Pest megyei foci

MLSZ Pest Megyei Igazgatóság

  

 

 

Jelenlévő látogatók

Jelenleg 24 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

Bódi József beszámolója az őszi idényben Vasadon végzett utánpótlás munkáról

2015. évben a klubnak az egyik kitűzött célja volt, hogy megpróbáljuk újra indítani az utánpótlást teljes mértékben, a legkisebbektől a meglévő U19-ig bezárólag. Természetesen mindegyik korosztályt versenyeztetni, bajnokságokban elindítani, hogy hétről hétre tudjanak versenyezni és minél több új barátot találjanak, élményeket szerezzenek.

 

Legkisebbek - Bozsik-program

 

A legkisebbek, azaz a U7, U9 és az U11 korosztály a Bozsik programban indultak. Hétről hétre más helyszíneken voltak, így a gyerekek eljuthattak több sporttelepre is. A tornák rendezési helyszínei az ősz folyamán Pécel, Úri, Sülysáp és Maglód sportpályái voltak.
Ebben a Bozsik programban a szervezőknek az elsődleges céljuk, hogy a gyerekek megszeressék a focit és minél többet játszanak.

A klubnak is ez volt a célja, hogy minél több gyereket behívjunk a sporttelepre és megszeretessük velük a focit. Az edzéseket is így próbáltuk megszervezni. Igyekeztünk megértetni gyerekekkel, hogy ne az eredmény és a győzelem legyen elsősorban a legfontosabb, mert ebben a korban nem ez, ami igazán számít, hanem a játék, a mozgás. Sajnos sokszor ez akadályokba ütközött, mert néha egy-két szülő nem tudta vagy nem akarta megérteni, hogy nekünk és ennek a programnak mi az elsődleges és fő célja.


Az ősz folyamán azt hiszem, a kitűzött célokat, ha kicsit nehezen is, de elérte a klub. Ezáltal ismét visszakerültünk a megyei foci vérkeringésébe, ami már régóta hiányzott az egyesület életéből.

Itt köszönném meg az edzésekben való segítséget ifjabb Szijjártó Imrének és Gerstenmayer Daninak, míg a szülőknek és idősebb Szijjártó Imrének az utaztatásban nyújtott segítséget. Természetesen mindenki másnak is, aki segítségemre volt az ősz folyamán. Remélem, hogy tavasszal még több gyerekkel fogunk edzeni és mérkőzésekre, versenyekre utazni.

 


U14 korosztály

 

A klubnak sikerült újra elindítani az U14 korosztályt 3/4 pályás bajnokságban. Ebben a korosztályban nagyon kevés játékossal rendelkezünk.

A 3/4 pályás mérkőzéseket 8+1 fővel játsszuk, de sajnos volt olyan mérkőzés, amire ki sem tudtunk állni, mert voltak játékosok, akik el sem jöttek. A gond, hogy nem is jelezték, hogy nem jönnek, így kellemetlen helyzetbe hozták a klubbot és a csapattársaikat.

Példamutató, hogy voltak olyan srácok is, akik az esőben és a hidegben is kijöttek edzésre és készültek a hétvégi mérkőzésre. Akadtak, akik még edzésre sem jöttek, így ez a korosztály a bajnokságban csoportján belül gyenge eredményeket tudott csak elérni.

Lássuk számokban az U14 korosztályt:


U14, 2. osztály Délkeleti csoport

A nyolc csapatos csoportban a 8. helyen állunk.

Győzelem: 0
Döntetlen: 1
Vereség: 6 
Lőtt gólok: 5
Kapott gólok: 41
Gólkülönbség: -36
Megszerzett pontok száma: 1

A pályára lépük névsora az őszi szezonból:

Bakos Richárd, Rónai Róbert, Ecker Kristóf, Murár Márton, Szemök Dominik, Ács Bence
Zsigmond, Nánai Dominik József, Kovács Gergely Szilárd, Tóth Gergő, Soltész
Lóránd, Divinyi István, Revák Kevin, Csizmadia Tamás, Jávorszky András


Szeretném megköszönni a segítséget Nánai Attilának, ifjabb és idősebb Szijjártó Imrének, valamint a szülőknek, akik ebben a korosztályban segítettek.

Remélem, a tavaszi folytatásra összeszedik magukat a fiúk és a bajnokság végén jobbak lesznek a mutatók számokban is.

 

U19 korosztály

 

Ez egy igen nehéz korcsoport, életkor! A srácok most vannak a legnehezebb korban. Csajoznak, discoznak. Visszafeleselnek a szülőknek, a tanároknak, az edzőknek és egymásról vesznek példát, mert azt hiszik, hogy ez a vagányság egyik fő jele.

Azért is kezdtem, így a bevezetőmet, mert tényleg így volt ez egész ősszel.

A vezetőség és én, illetve a mérkőzésekre járó szülők ezen korosztálytól vártuk igazán a kiugró eredményt, mivel a PMLSZ versenyirodája engedélyezte a túlkorosok visszajátszását. Nekünk ez nagy segítség, így bátran vártunk jó eredményt a fiúktól. A visszajátszókkal nagyon jó arányban vagyunk.

A szezon jól is indult. Az első három fordulót megnyertük, de csak utána jöttek a problémák. Többen elhitték, hogy itt a kánaán és most már mindenkit meg fogunk verni, de hiába mondtam, mondtuk, hogy ez nem így van, nem hittek nekünk.

Sajnos voltak olyan hangadók, akik rossz példával jártak elől. Ebben valahol én is hibás voltam, de mint ahogy mondtam rettenetesen nehéz ezt a korosztályt kezelni.

A 6.,7.,8. és 9.fordulóban folyamatosan vereséget szenvedtünk és itt nem elsősorban a tudásbeli különbség miatt, hanem a rettenetesen fegyelmezetlen fiatalok okozták a vesztünk. Tisztelet a kivételnek!

Még ezek a csúnya vereségek sem nyitották fel egy-két srácnak a szemét, hogy igazából ez nem egy olyan verseny, ahol cserben hagyom a csapattársaimat és röhögök a vesztes mérkőzések után. Majd jó kedvvel megyek este vagy már délután bandázni.

Majd egy kicsi hab még a tortára, hogy volt olyan játékos is, aki ezekben a csúnya vereségekben részt vett.
Egyszer csak nem jött. Vagy abbahagyta a focit? Mi a mai napig ezt nem tudjuk!

Szóval ilyen és hasonló dolgok is történtek a fiatal korosztállyal. Ennek ellenére még mindig van remény a jó eredményre, csak a fiúknak egy kicsit komolyabb magatartással kellene
rendelkezni. Ha így történe a szezon végén egy éremmel gazdagodhatnának.

 

Az U19 korosztály számokban:

2. osztály, Délkeleti csoport

Kilenc csapatos csoport


11 mérkőzést játszottunk

7 győzelem
0 döntetlen
4 vereség
34 lőtt gól
31 kapott gól
+3-as gólkülönbség

21 megszerzett pont

Gólszerzőink:

Bódi Krisztián: 12 gól
Klement Richárd: 6 gól
Tóth Krisztián: 5 gól

Dobrovenszki András, Tuska Balázs, Fehér István: 2 gól

Varga Tamás, Hugyecz Dániel,Pelva Zoltán, Varga Dániel, Zsombok Péter: 1 gól

Az ősz folyamán pályára lépők névsora:

Pelva Zoltán, Klement Richárd, Jenei Imre, Varga Tamás, Tábi Zoltán, Meszjár Károly,
Tuska Balázs, Hugyecz Dániel, Fehér István, Dobrovenszki András, Tóth Krisztián, Szabó Zoltán, Rab Péter, Németh Roland, Bódi Krisztián, Urbán Attila, Boldurián Péter, Szabó Márk, Zsombok Péter, Dézsi Szilárd, Rendek Sándor, Varga Dániel, Szabó Ferenc
 


Bódi József

Vezetőedző

Minden jog fenntartva Vasadi Regionális Sport Club 

2004-2014.