Programok a pályán

   

Hajrá Vasadi RSC

Kövess minket...

Következő mérkőzések

2020.

Tabella

Pest megye IV. osztály

Délkeleti csoport

2019/2020

 

Hely Csapat Pont
1. Hernádi SE  20
2. Ceglédberceli KSE  19
3. Táborfalva KSE  18
4. SK Tóalmás I.  18
5. Csévharaszti KSK  14
6. Jászkarajenői SC  13
7. Farmosi SE  12
8. Pánd KSK  7
9. Vasadi RSC  4
10. Rebelog FC  3
     
     

 

Bővebben:

 

Öregfiúk tabella

Öregfiúk-bajnokság 2019/2020

Déli csoport 

Hely  Csapat Pont
1. Aranyszarvas SE  25
2. FC Dabas  24
3. Monori SE  21
4. Albertirsa SE  21
5. Kakucs KSE  17
6. Újszilvás KSE  10
7. Nagykáta SE  10
8. Táborfalva KSE  9
9. Vasadi RSC  8
10. Hernád SE  6
11. Dabas-Gyón FC  0

 

Támogatóink

 

Pirót Tüzép 

Magyar Labdarúgó Szövetség 

 Pest megyei foci

MLSZ Pest Megyei Igazgatóság

  

 

 

Jelenlévő látogatók

Jelenleg 25 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

Az egyikre lehet építeni, a másikon el kell gondolkodni

Nagy pofon után kellett újra kiállni mérkőzésre az U16 csapatunknak. Bár mindenki tisztában volt az előző fordulóban sokan hiányoztak az óriási vereségnél, most a listavezető ellen kellett kiállni.

 

A játékosok a mérkőzés alatt tisztesen helyt álltak. Egyéni hibák után kaptunk elkerülhető gólokat. Az első harminckilenc percre nem is lehetett panaszunk. A szünetre már sajnos egy gólos előnnyel ment a vendég csapat, pedig előttünk is adódtak gólszerzési lehetőségek.

A második játékrész elején növelte előnyét a Lurkó SE, de Bartha Dániel jól eltalált lövésével egy gólra olvadt a különbség. A folytatásban büntetőből állították be a végeredményt a vendégek.

A találkozó három egyes végeredménnyel zárult, de a látottak némi reményre adtak okot, hogy fogunk még pontot szerezni ebben a korcsoportban a bajnokság folyamán.

 

Ami az U19 csapatot illeti Örkény SE ellen léptek pályára hazai környezetben. A vendég együttes nem a legszebb részét mutatja be a labdarúgásnak, de kétség kívül hatékonyan működik, főleg ha a játékvezető is partner benne.

 

Az első játékrészben kiegyenlített játék folyt. Gólszerzési lehetőség inkább előttünk adódott, de mivel nem éltünk a kínálkozó lehetőséggel felhoztuk ellenfelünket. Gól nélküli állásról folytatódott a második játékrész.

A futball törvényszerűsége, hogy ha minden lehetőségedet elpuskázod a másik csapat előbb vagy utóbb betalál. Ezen a mérkőzésen sem volt másként.

A folytatásról pedig jobb nem is írni. Játékosaink nem a játékkal foglalkoztak, hanem a másik csapattal, egymás lejáratásával és a játékvezető gyenge működésével. Aki végignézte a találkozót megállapíthatta, hogy a labdarúgás megcsúfolása volt az a sportszerűtlen viselkedések tömkelege, ami a játéktéren lévők elkövettek.

A mi gondjainkat csak tetézte, hogy büntetőből sem ment a gólszerzés és elkerülhető gólokat kaptunk mellé. Igaz, hogy később a becsület gólunk is büntetőből esett Klement Richárd révén, de ez a már szétesett, fejben nem a mérkőzésre koncentráló játékosainknak és csapatunknak mindegy volt.

A paprikás és indulatoktól nem mentes összecsapáson a vendégek nyertek négy egy arányba.

 

Bódi József - Vezetőedző:

A mai mérkőzésen olyan ellenféllel találtuk magunkat szembe, akik teljes mértékben a mai labdarúgás teljes megszégyenítésében az élen járnak. Sajnos, ezt a viselkedést a játékvezető is tolerálta, majd egy idő után már a mi csapatunk is átvette. Egy olyan mérkőzést láthattak a kilátogatott nézők, hogy el kellett gondolkodni a vezetőinknek, hogy így van-e értelme az U19-es csapatot tovább szerepeltetni. Mert az ilyen viselkedésre én nem tanítom a játékosaimat és nem is fogom a továbbiakban sem. De a mai fiatalokat rettenetesen nehéz kezelni. Az itt leírtakért teljes mértékben vállalom a felelőséget!

 

Minden jog fenntartva Vasadi Regionális Sport Club 

2004-2014.