Programok a pályán

   

Hajrá Vasadi RSC

Kövess minket...

Következő mérkőzések

2020.

Tabella

Pest megye IV. osztály

Délkeleti csoport

2019/2020

 

Hely Csapat Pont
1. Hernádi SE  20
2. Ceglédberceli KSE  19
3. Táborfalva KSE  18
4. SK Tóalmás I.  18
5. Csévharaszti KSK  14
6. Jászkarajenői SC  13
7. Farmosi SE  12
8. Pánd KSK  7
9. Vasadi RSC  4
10. Rebelog FC  3
     
     

 

Bővebben:

 

Öregfiúk tabella

Öregfiúk-bajnokság 2019/2020

Déli csoport 

Hely  Csapat Pont
1. Aranyszarvas SE  25
2. FC Dabas  24
3. Monori SE  21
4. Albertirsa SE  21
5. Kakucs KSE  17
6. Újszilvás KSE  10
7. Nagykáta SE  10
8. Táborfalva KSE  9
9. Vasadi RSC  8
10. Hernád SE  6
11. Dabas-Gyón FC  0

 

Támogatóink

 

Pirót Tüzép 

Magyar Labdarúgó Szövetség 

 Pest megyei foci

MLSZ Pest Megyei Igazgatóság

  

 

 

Jelenlévő látogatók

Jelenleg 143 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

Tíz évesek lettünk és meg is ünnepeltük

 

2014. augusztus 16-án, kerek 10. születésnapja volt a Vasadi Regionális Sport Clubnak!

A megalakulás évfordulójának alkalmából a labdarúgás szerető vasadi lakosok, a volt és jelenlegi játékosok részvételével egy jó hangulatú délutánt töltöttünk a község sportpályáján.

Eseményünkre elfogadta Polgármesterünk meghívását és örömmel el is jött Buzánszky Jenő, a legendás Aranycsapat tagja, a magyar labdarúgás egyik, hanem a legnagyobb élő alakja.

A rendezvényen a futballé volt a főszerep. Megmérkőztek egymással Vasad lakói és a Vasadi RSC korábbi felnőtt csapatának játékosai azok ellen, akik az elmúlt években kezdtek el mozogni egyesületünk színeiben.

Az első mérkőzésen a 35. életévüket még be nem töltött vasadi fiatalok mérkőztek egymással lakhely szerint elosztva. Sajnos Felszeg csapata nem volt meg, így ott „idegenlégiósok” is szerepeltek. Az Alvég csapata csupa helyben élő fiatalból állt. A találkozót jobban kezdte Alvég. Két gólos előnyre tett szert. Miután a Felszegi csapat megerősödött a cseréknek köszönhetően, megfordította az eredményt. Végül négy kettő arányban nyertek.

Az eredmény miatt senki nem bánkódott, mert a jó hangulat volt a fontos, az pedig megvolt.

A következő mérkőzésen a Vasadi RSC korábbi és jelenlegi játékosai mérkőztek. Az idősebb játékosokból álló csapat kezdeményezett a találkozó elején és szerzett is vezetést. A sok kihagyott lehetőség végül megbosszulta magát. Az elmúlt években egyesületünkhöz csatlakozott játékosokból álló csapat szépített egy mutatós támadás végén. Igazságos döntetlennel zárult ez a találkozó.  

A nap csúcseseménye előtt ifjabb Szijjártó Imre, a Vasadi RSC jelenlegi elnöke és Buzánszky Jenő mondott beszédet. Köszöntötte az eseményen résztvevő embereket, a lábaikra futballhoz alkalmas cipőt húzó vasadiakat.

Köszönetet mondott minden olyan személynek, akik a megalakulásban, a vasadi labdarúgás újraélesztésében részt vettek.

Megköszönte azok áldozatos munkáját, akik az elmúlt tíz esztendőben mind anyagi segítséggel, mind kétkezi munkájuk által segítették a helyi labdarúgás fennmaradását. A mindenkori Önkormányzati vezetés támogatását, elengedhetetlen pénzügyi segítségét.

A sok nevet a teljesség igényével végig sem lehet sorolni. De két személyt, akik nélkül egészen biztosan nem lehetne a futballhoz nélkülözhetetlen játéktérrel rendelkezni kiemelte.

Ez a két ember, Zólyomi László és Nánai Sándor. A kezdetek előtt Ők ajánlottak területet a községnek, hogy sportpályát alakítsanak ki.

Zárszóként felolvasta a 2004. augusztus 16-án, az alakuló közgyűlés résztvevők névsorát.

A megalakulásnál Szécsényi Pál, Bálint Róbert, Tóth József, Csizmadia László, Szabó Károly, Mészáros Lajos, Marton Tibor, Fórizs Boldizsár, Sárközi Géza, Mészáros László, idősebb Szijjártó Imre és Zólyomi László voltak jelen.

Buzánszky Jenő beszédében a sport társadalmi és egészségmegőrző szerepét emelte ki. Bízva abban, hogy eljön az az idő, mikor a mi községünkben még méltóbb körülmények lesznek a sportoláshoz megteremtve, ahol a vasadiak még jobban érezhetik magukat.

A nagy érdeklődéssel várt találkozó ezután vette kezdetét.

A 35. életévüket betöltött Vasadon élő lakosok játszottak egymás ellen. A hangulatra itt sem volt panasz. Sokan már azon jót mosolyogtak, hogy ennyien összejöttek a délután folyamán és mezbe bújtak. Valóban ritkán látni ennyi vasadi férfit a sportpályán sportesemény apropóján.

A nézőtérről kapott biztatás és ovációk jelezték, hogy valóban sokan szorítanak a játékosoknak.

A találkozó előtti hivatalos fényképezés után Buzánszky Jenő kezdőrúgása indította a derbit.

A fiatalabb és labdával ügyesebben bánó Alvég magabiztosan nyerte a találkozót, a szépítésért sokat tevő Felszeg csapatával szemben.

Miután mindenki kimozogta magát elfogyasztották a résztvevők a finom marha pörköltet, a hideg sört. Késő estig szólt a zene elvégre mulatni jött össze ennyi ember.

Kisebb sérülések hátráltatták a társaság tagjait a mozgásban és másnapra izomláz is jelentkezett többjüknél, de mindenki örömmel gondolt a vasadi labdarúgó csapat születésnapjára.

Hajrá Vasad

 

Még több fénykép... 

 

 

Minden jog fenntartva Vasadi Regionális Sport Club 

2004-2014.