Programok a pályán

   

Hajrá Vasadi RSC

Kövess minket...

Következő mérkőzések

2020.

Tabella

Pest megye IV. osztály

Délkeleti csoport

2019/2020

 

Hely Csapat Pont
1. Hernádi SE  20
2. Ceglédberceli KSE  19
3. Táborfalva KSE  18
4. SK Tóalmás I.  18
5. Csévharaszti KSK  14
6. Jászkarajenői SC  13
7. Farmosi SE  12
8. Pánd KSK  7
9. Vasadi RSC  4
10. Rebelog FC  3
     
     

 

Bővebben:

 

Öregfiúk tabella

Öregfiúk-bajnokság 2019/2020

Déli csoport 

Hely  Csapat Pont
1. Aranyszarvas SE  25
2. FC Dabas  24
3. Monori SE  21
4. Albertirsa SE  21
5. Kakucs KSE  17
6. Újszilvás KSE  10
7. Nagykáta SE  10
8. Táborfalva KSE  9
9. Vasadi RSC  8
10. Hernád SE  6
11. Dabas-Gyón FC  0

 

Támogatóink

 

Pirót Tüzép 

Magyar Labdarúgó Szövetség 

 Pest megyei foci

MLSZ Pest Megyei Igazgatóság

  

 

 

Jelenlévő látogatók

Jelenleg 263 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

2011. Mérkőzés beszámolók

Kupamérkőzések

-A PMMK-ban 3 selejtező kört játszott a csapat, a sülysáp2, az üllö2, majd a csoportunkban szereplő Tápióság csapatával játszottunk.

-sülysáp2-vasadi rsc.3-6

-üllö2-vasadi rsc.2-8

Tápióság - Vasadi RSC 2-1.A rendes játékidőben a csapat 1-1-re végzet,majd következet a 2x15-perces hosszabítás amelynek az első játékrész 3.percében a hazai csapat 11-est kapott amit értékesítet és ezzel  a kapott góllal csapatunk kiest a kupa küzdelmekből.

 

Bajnoki mérkőzések
2011. őszi szezon

Rövid beszámoló a mérkőzésekről

-Abony-Vasadi RSC 5-2.

-sajnos a mérkőzés elején az öltözőben érezhető volt,hogy ezen a mérkőzésen nem igazán van keresni valója a csapatnak mert mindenki mindennel foglalkozott csak a mérkőzéssel nem,ill.az is hozzá tartozik,hogy talán sokan elhitték,hogy egy remek tavaszi szezon után már nekünk nincs nehéz és verhetetlen ellenfél,de így is a mérkőzés első 15-percében nekünk voltak nagy helyzeteink de a hazai csapat kapusa mindent megfogott amit lehetet majd a hazaiak vezetést szereztek egy kontrából,ami minket nagyon megfogott és összetört,amire már utaltam az elején,és ennek csak ez a súlyos vereség lett a vége.

Vasadi RSC - Kakucs SE 1-2
-Ott folyattuk ahol abbahagytuk,edzés nélkül nem lehet bajnoki mérkőzésekre készülni. van egy igaz mondás,amennyi munkát beleteszel hétköznap a hétvégi mérkőzésbe annyit fogsz vissza kapni a mérkőzésből hétvégén. Ami viszont nagyon elszomorító volt a mérkőzéssel kapcsolatosan az az,hogy hazai pályán 10.honap után kaptunk ki.{2010.11.14.Vasadi RSC  -Dunavarsány.0-3}

Dunaharaszti MTK II. - Vasadi RSC 3-0
-Ha bár ismét vereséget szenvedtünk az újonc csapattól de a mérkőzésen már voltak biztató jelek,hogy valamit próbálunk tenni az előrelépés érdekében.a mérkőzés nagy részében voltak nagyon komoly gólszerzési lehetőségeink  de ezeket rendre elhibáztuk,míg a hazaiak az adódó lehetőségeket és hibáinkat kihasználva gólokra váltották.

Vasadi RSC - Dánszentmiklós KSK 5-4
-flugós futam,adok-kapok mérkőzés,röviden így lehetne beszélni erről a mérkőzésről,vicces gólok mindkét oldalon,de amit szakmailag ellehet mondani,az az,hogy a csapat végig fegyelmezetten elszántan és minden erőnket megmozgatva ha nehezen is de sikerült itthon tartani a 3.bajnoki pontot. végre lehetet látni,hogy a csapatnak volt tartása és ismét volt vasadi szív.

Tápióság - Vasadi RSC 2-5
-a mérkőzés szinte el sem kezdődőt,máris vezetet a hazai csapat. majd a mérkőzés irányítását lassan kezdtük magunkhoz ragadni,aminek mégis lett az eredmény és a szünetre már előnyel mentünk piheni. Majd a csapaton kényszerű változtatást kellet, a szünetben végre hajtani.a második játékrészre eleve úgy kellet készülni, hogy tudtuk, hogy nagyon parázs hangulata lesz, de a csapat a második félidőben bemutatót remek játéknak köszönhetően még háromszor eredményes volt és így sikerült megszereznünk a szezon második győzelmét ill.elsö idegenben szerzet győzelmet.

Vasadi RSC - Dunavarsány SE 2-0
-nehéz kemény mérkőzésen sikerült itthon tartani a 3.bajnoki pontot. sajnos az első játékrészben kihagytuk a legnagyobb helyzeteket így saját magunknak tettük nehézé a mérkőzést. az elsöfélidö közepén és a második félidőre csapat szerkezetet váltottunk,amivel sikerült a vendégeket meglepni és mi pedig eredményesek lettünk,mert a 48.percben és a 56.percben szereztük a gólokat és ezzel a találatokkal meg nyertük a mérkőzést.

Inárcs VSE - Vasadi RSC 1-11.
-mi nagyon nehéz mérkőzésre számítottunk,mivel tudtuk,hogy a hazaiak pályája kicsi és általában beállnak védekezni és kontrára játszanak. hál istennek a hazaiak minket leptek meg az igen halovány teljesítményükkel és igazából csak az volt a kérdés hogy menyi lesz a vége a rugót góloknak,hozzá tesszük nem lebecsülve az elenfelet.a hazaiak a csúnya vereség ellenére is igazi sport emberek módjára viselkedtek ami a mai amatőr sportban pédaértékü.

Vasadi RSC - Táborfalva 2-1
A mérkőzést sajnos nagyon rossz és mély talajú pályán rendeztük meg,mert az éjszakai locsolásnál a locsoló meg hibásodott és egy helyen locsolt csak ,és ez nagyban befolyásolta a mérkőzést,de a vezetőség mindent megtett azért,hogy a mérkőzést le tudjuk játszani.a mérkőzést nagy elánnal kezdtük,majd szereztünk a 8.percben egy érvényes találatot amit az asszisztens nem adott meg les miat.majd a csapat folyatta az igazi harcot és egy remek egyéni akció végén vezetést szereztünk. majd jött a szokásos hibánk. saját bedobásunkból egyenlítet a vendég csapat,majd így elégé idegesen mentünk a szünetre.a csapatot ha nehezen is de sikerült a jobb útra terelni és úgy mentünk neki a második játékrésznek,hogy csak ma mi nyerhetünk.a második játékrész elején a 47.percben egy remek akció végén vezetést szereztünk.a vendégek teljesen átadták nekünk a területet mivel váltottak és mindent egy lapra feltettek az egyenlítés érdekébe,mi pedig kedvünk szerint kontrázhattunk,de mi is ill.a vendégek sem tudták gólokra váltani az adódót lehetőségeket,így mi örülhetünk a 3.bajnoki pontnak.

Vasadi RSC - Farmos SE 6-2
-az 1.a 12.a 15.és az első félidő 45.percében szereztük a találatokat így nyugodtan mehetett a csapat a szünetre.de a szünet teljesen megzavarta a csapatot,mert a második félidőben nem lehetet a csapatra ismerni,sorra követtünk el buta hibákat{rossz passzok,helyezkedések,stb.stb.},majd a vendégek gólókal büntettek.a csapat ha nehezen is de össze kapta magát és még sikerült két gólt szerezni és így alakult ki a végeredmény. tanulságos mérkőzés volt minden tekintetben.

Monorierdő - Vasadi RSC 2-10
-sajnos szakmailag értékelhetetlen volta mérközés.még edzömecsnek is katasztrofális lett volna hiába nyertünk,mert a körülmények nem igazán nevezhetőek ideálisnak,lapos és lukas labdák rendkívül balesetveszélyes pálya. röviden csak a győzelemnek örülhetünk és annak,hogy sérülés nélkül megúsztuk.

Péteri KSK - Vasadi RSC 1-3
Rövid beszámoló a mérkőzésről: Az osztály legjobb védelme,az osztály leggólerősebb támadósora ellen. Ezzel a címmel jelent meg a pénteki Sport- Szeletben a beharangozó a mérközésről.sajnos erre a mérkőzésre egyetlen egy percet sem edzetünk,???,de az az igazság titkon bíztam a csapatban,hogy így is fogják tudni hozni a mérkőzést az ellen a péteri ellen akik a idei pontvadászatban hazai pályán még gólt sem kaptak.a hazai csapat szerzet vezetést a 37.percben majd rögtön egyenlítetünk a 38.percben,majd így mehetünk a szünetre.a szünetben egy kis fejmosást kellet inkább tartani és kevesebb taktikai utasitástadni.eredményesen sikerült a szünetbeli beszélgetés és a második játékrészre ismét egy jó mérkőzés kerekedett amiből mi jöttünk ki jól,mivel egy remek akció végén vezetést szereztünk a 60.percben,majd 5.percel később{65.percben} egy igazi kispályás gólt szereztünk és így sikerült elhoznunk az osztály legjobb védelmétől a 3.bajnoki pontot.a mérkőzéshez hozzátartozik,hogy azért szerencsénk is volt,de a csapat sokat tett is érte.

Vasadi RSC - Albertirsa SE 1-0
a-biztonságos védekezés,mindkét csapatnak ez volt a legfontosabb.az 5.percben sikerült vezetést szereznünk,majd a vendégek rögtön cseréltek és támadóbb szellemű játékost hoztak be,ami nagyon jót tett a mérkőzésnek{nekünk nem}.a vendég csapat sokszor tudott játékrendszert váltani,amit ha nehezen is de sikerült folyamatosan megfékezni.a vendégek a második félidőben ismét támadóbb szelembe léptek pályára ami már nagyon felemésztette a csapat erejét de az elöl lévő játékosainknak is be kellet segíteni a védekezésbe,ami nekünk annyiból volt szerencsés,hogy több hely maradt kontrára,de sajnos az adódó lehetőségeket sajnos elhibáztuk,de ami fontos volt a mérkőzés folyamán az az,hogy most is az egységben volt az erő és így ha nehezen is de sikerült itthon tartania 3.pontot,mert a mérkőzésen nagyon sokat kelet védekezni,hogy megtartsuk a  minimális előnyünket.

-összeségében az őszi szezonról.
-sok gonddal küszködtünk a felkészülés során is,a szezon első három mérkőzésén is voltak gondok,az edzés látogatottsággal is voltak gondok,majd a szezonköz közben sem tudtunk megfelelően dolgozni edzéseken,tehát ezekkel a gondokkal küzdöttünk így nem volt meglepő az első három vereségünk.

számokban az őszi szezonról.
-12.bajnoki mérkőzést játszottunk ősszel
-3.vereség.
-döntetlenünk nem volt
-9.gyözelem.
-3.helyezés ősszel a bajnoki tabellán.

-rugót gólok száma.48.
-kapott gólok száma.23.
-gólarány.+25.

- sport-szelet újság által készítet statisztika.

-pályaválasztoként.
-5.helyen végeztünk.15.pontot gyüjtve.17-9-es gólaránnyal.
-vendégként.
-1.helyen végeztünk.12.pontot gyüjtve.31-14-es gólaránnyal.

-az 1.félidöben.
-6.helyezet.18.pontot gyűjtve 23-13-as gólaránnyal.

-a 2.félidöben.
-2.helyezet.24.pontot gyűjtve. 25-10-es gólarány.

-játékos rangsor,öszesitett eredmény.

-25.Füle Balázs.6,40-es átlag.

-csapatrészenkénti rangsor.

-kapusok.az első 10-ben nem kerültek be a kapusaink.
-védörangsor.az első 10-ben nem került be a védelemből senki
-középpályásrangsor.az első 10-ben nem került be senki.
-támadorangsor.az első 10-ben nem került be senki.

-akik egyszer sem hiányoztak.
-39.játékost nevezet meg a sport-szelet újság.
-Papp János.
-Szabó Csaba.

- a forduló válogatottjában szerepelt játékosok.
- Füle Balázs.3 kiemelés.
-Mikó Péter,Papp János,Papp Krisztián,Szabó Csaba.2 kiemelés.
-Csóti Zoltán,Fehér Tamás,Miskólczi Róbert,Szőke Tamás,Tóth József.1 kiemelés.

-a hétvége ásza címmel kitüntetet játékosok.
-Füle Balázs
-Papp János

-csapatonkénti őszesítés során azt tüntettük fel,hogy az adott klub hány játékosa szerepelt a forduló válogatottjában.
Vasadi RSC 16 játékos

-góllövölista.
-2.helyezett.Papp János.14 gól
-4.helyezett:Füle Balázs:12 gól
-8.helyezett:Szőke Tamás:5 gól
-9.helyezett:Fehér Tamás:4 gól
-10.helyezett:Papp Krisztián:3 gól
-11.helyezett:Mikó Péter,Szabó Csaba,Tóth József:2 gól
-12.helyezett.Csóti Zoltán,Haraszti Mihály,Herczeg Csaba,Papp Norbert:1 gól.
-öngólt nem szereztünk.

-ez volt a sport-szelet által készítet statisztika.
Infó : Sport- Szelet Újság

A 2011.naptári év számokban.

-lejátszott tétmérközésszám{bajnoki,kupa}24.bajnoki mérkőzés és 3.kupa mérkőzés
-23.győzelem
-4.vereség
-0.döntetle
-1 megóvót mérkőzésünk volt a tavasszal{Dabas-Gyón}jogosulatlan játékos szerepeltetése miatt.
-90.rúgott  gólok
-32.kapott gólok
-+58-as gólarány.
-58.szerzett pontok.

 

 

 

 

Minden jog fenntartva Vasadi Regionális Sport Club 

2004-2014.