Programok a pályán

   

Hajrá Vasadi RSC

Kövess minket...

Következő mérkőzések

2020.

Tabella

Pest megye IV. osztály

Délkeleti csoport

2019/2020

 

Hely Csapat Pont
1. Hernádi SE  20
2. Ceglédberceli KSE  19
3. Táborfalva KSE  18
4. SK Tóalmás I.  18
5. Csévharaszti KSK  14
6. Jászkarajenői SC  13
7. Farmosi SE  12
8. Pánd KSK  7
9. Vasadi RSC  4
10. Rebelog FC  3
     
     

 

Bővebben:

 

Öregfiúk tabella

Öregfiúk-bajnokság 2019/2020

Déli csoport 

Hely  Csapat Pont
1. Aranyszarvas SE  25
2. FC Dabas  24
3. Monori SE  21
4. Albertirsa SE  21
5. Kakucs KSE  17
6. Újszilvás KSE  10
7. Nagykáta SE  10
8. Táborfalva KSE  9
9. Vasadi RSC  8
10. Hernád SE  6
11. Dabas-Gyón FC  0

 

Támogatóink

 

Pirót Tüzép 

Magyar Labdarúgó Szövetség 

 Pest megyei foci

MLSZ Pest Megyei Igazgatóság

  

 

 

Jelenlévő látogatók

Jelenleg 80 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

A szezonzárón szép eredményt értek el fiataljaink

A 20. forduló elhalasztott mérkőzését utánpótlás csapatunk 2014. május 28-án játszotta Nagykőrösön. Az utolsó találkozóra nagyon odatették magukat a fiúk.

 A jó játékerőt képviselő hazai csapat ellen bátor és elszánt játékkal vették fel a versenyt.

Több játékosnak vélhetően ez volt az utolsó utánpótlás mérkőzése élete során, kivéve, ha nem hoz olyan kiírás a szövetség, hogy ismét lesz U19 korosztálynak rendezett bajnokság.

 A találkozón a ’Kőrösi csapat szerzett vezetést, amire még a szünet előtt válaszolni tudott Bódi Krisztián egy szép egyéni alakítás után.

A játéktérre lépő játékosok egytől egyig megtettek mindent a pontszerzésért. Mind két együttes előtt adódott lehetőség további gólok szerzésére, de sem mi és kapusunknak, védelmünknek köszönhetően vendéglátónk sem tudott a kapuba találni.

 A szerda délutáni összecsapás egy egyes végeredménnyel zárult.

A mérkőzés után az egyesületek vezetői gratuláltak egymásnak. A Nagykőrösiek több vasadi játékost is dicsértek és kiemelték, hogy nem találkoztak ilyen sportszerű, csak a játékkal foglalkozó csapattal. Ennél nagyobb elismerésben aligha részesülhetett volna csapatunk.

Bódi József, a vezetőség és a játékosok érdeme, hogy szívesen látott vendégek vagyunk bárhová is utaznak el fiataljaink.

Bódi József – Vezetőedző:

A szezon utolsó bajnoki mérkőzésén, a srácoktól azt kértem, hogy felszabadultan és sportszerűen játszanak  a mérkőzésen. A mérkőzésnek már egyik csapat számára sem volt tétje, így nyugodtan játszhattak a csapatok. A hazaiak is ugyan így álltak a mérkőzéshez és így igazán jó kis meccs lett. A hazaiak ránk erőltették az akaratukat, így kicsit többet kellett védekeznünk, míg mi a kontrákra rendezkedtünk be. Az eredmény igazságosnak mondható, mert mindkét csapat elpuskázta a lehetőségeit.

A szezon végén minden játékosnak megszeretném köszönni a munkáját és jó pihenést és nyaralást kívánok.

A Nagykőrösi Kinizsi LK - Vasadi RSC – Pilisi LK mérkőzés hivatalos jegyzőkönyve ide kattintva megtekinthető

Alacsony színvonalú mérkőzéssel fejeztük be a szezont

A 2014. évi Vasadi Falunap vasárnapján léptünk pályára az idei versenykiírás utolsó fordulójában. Mende csapata ellen mérkőztünk úri sporttelepén. Csapatunkból többen is hiányoztak a találkozóról. Ettől függetlenül az esélyesebb csapat mi voltunk.

Vendéglátóink is foghíjas kerettel és egyetlen csere játékossal szerepeltek a mérkőzésen.

Gyenge és iramtalan volt az első játékrész. Nem tudtunk pontos átadásokkal támadásokat vezetni. Kevés volt a váratlan megoldás, elképzelés nélkül rugdostuk a labdát. Hiányzott a tűz és a lendület. Ha a kapu elé kerültünk rossz megoldást választottunk vagy éppen lesen állt támadónk. Meg nem adott találatot kettőt is értünk el a mérkőzésen.

Az első gólt a mendei csapat érte el. Jobb oldalunkról végeztek el bedobást. A bedobott játékszer átszállt mindenki feje felett és kapusunk előtt pattant. A hepehupás talajról felpattanó labdát nem tudta megfogni és ellenfelünk játékosa elé került, aki hat méterről kapunkba gurította. Nem volt benne a mérkőzésben, hogy ellenfelünk szerzi meg a vezetést, de nem voltuk kellően határozottak.

A kapott találat megfogta csapatunkat, míg a hazaiaknak plusz önbizalmat adott. Kapura lövésekkel próbálkoztunk, de a kaput nem is igazán találtuk el.

A félidőben Bódi József próbálta felrázni a játékosokat. A kispadon tartott eligazítás valamelyest hatott a csapatra. Bátrabban és többet mozogva igyekeztünk gólt elérni.

A második játékrész elején egy fegyelmezetlenséget kihasználva tudtunk egyenlíteni. Bokros Krisztián felé szállt a bal oldalra egy keresztlabda. Középpályásunk igyekezett befutni az átadást, de egy mendei védő szabálytalanul akadályozta a büntető területen belül. A megítélt büntetőhöz Bódi Krisztián állt oda. Magabiztosan értékesítette, ezzel egalizálva az eredményt.

Szinte a teljes második félidő a csapatok rendelkezésére állt, hogy eldöntsék a találkozót. Helyzetek adódtak mind két fél számára. Pontrúgásokból vagy éppen a közeli lövésekből sem tudtak betalálni a hálóba a játéktéren lévő játékosok.

Bővebben: Alacsony színvonalú mérkőzéssel fejeztük be a szezont

Alacsony színvonalú mérkőzésen, igazságos döntetlen

Nem tudtunk a 2013/2014. évi bajnoki idénytől hazai pályán győzelemmel és szép játékkal búcsúzni. Csapkodó, pontatlan és rossz megoldássokkal teli mérkőzést láthatott a publikum. A vendég csapat is a képességeihez képest gyengén játszott. Kevés látványos megoldást és kapura tartó lövést láthattunk a kilencven perc alatt.

Az összes számításba vehető játékosunk Bódi József rendelkezésére állt a találkozóra, sérülés sem hátráltatott senkit.

Az összecsapást megelőző napokban leesett nagy mennyiségű csapadéknak köszönhetően a játéktér talaja kifogástalan volt. Az időjárás is kedvezett, igaz a mérkőzés elején volt egy gyors zápor, de a hátralévő időben nem jött égi áldás.

Bővebben: Alacsony színvonalú mérkőzésen, igazságos döntetlen

Utolsó fordulóba vereséget szenvedett utánpótlás csapatunk

2014. május 25-én Vasadon játszott utánpótlás csapatunk. Ellenfelünk Pilis korosztályos együttese volt. Sok néző és végre a nézőtéren egyre több szülő volt kíváncsi fiataljainkra.

Foghíjas volt a keret a mérkőzés elején. A felnőtt mérkőzésen szereplő játékosainkra tervek szerint nem is számítottunk volna, de sajnos többen nem jelentek meg a találkozóra.

Akik jelen voltak, azok mindent megtettek a kilencven perc alatt.

A vendégek irányították a mérkőzést. Pontosabban passzoltak és frissebben mozogtak a játéktéren. Küzdeni tudás és akarat nem hiányzott a mi játékosainkból sem. Így egy nagyon jó összecsapást láthattunk.

Igazán nagy gólhelyzet nem alakult ki. Nem tudtunk élni azon kevés lehetőségecskével, ami adódott előttünk. Kapura nem jelentettünk veszélyt.

Ellenfelünk távolról rúgott néhány alkalommal kapunk felé. Ami eltalálta a kapunkat, azt kapusunk, Pelva Zoltán hárította.

Egy ígéretes kontra lehetőségünk után mégis mi kaptunk gólt. Szöglet rúgás után szabadítottunk fel, a felezőnél három a három ellen vezethettünk támadást. Egy pontatlan átadás után a felfutó bal hátvédünk mögé játszották a labdát. Pilisi szélső szépen készítette le a játékszert a bal lábára és mielőtt bárki odaért volna részünkről a hosszúba rúgta. Kapusunk nem háríthatta a szép lövést.

Bővebben: Utolsó fordulóba vereséget szenvedett utánpótlás csapatunk

Győzelem Úri ellen hazai környezetben

Utánpótlás csapatunk a 18. forduló párosításának mérkőzését 2014. május 21-én játszotta le. A hétköznap délutáni mérkőzésre sok szurkoló és helyi fiatal volt kíváncsi. A találkozó vasadi sikerrel zárult.

Nagy kedvvel és lendületes játékkal kezdtük az idei kiírás, Úri elleni harmadik összecsapásunkat. A mérkőzés elején gyorsan vezetést szereztünk Bódi Krisztián távoli lövésével. Kapusunknak és védelmünknek is akadt feladata, de minden helyzetet sikerrel oldottunk meg. Támadóink és szélsőink bátran próbálkoztak. Néhány kimaradt helyzet után növeltük előnyünket. Váradi Krisztián talált a kapuba, miután szépen lépett ki a bal összekötő helyén.

A biztonságos előny tudatában végre törekedtek összjátékra a játéktéren lévők. Több volt így is a kértnél az öncélú, egyénieskedő megoldás, de bátran bevállalták a játékot a fiatalok.

Tetszetős labda járatás után Bódi Krisztián szerezte saját maga második, az együttes harmadik találatát.

A második játékrészt három nullás előnnyel kezdtük. A szünetben Bódi József megnyugtatta azon játékosokat, akik izgatottan vártak a kispadon, hogy játéklehetőséget kap mindenki a mai mérkőzésen.

Élmény volt nézni a fiatalokat, bár bosszantó események is voltak szép számmal. Bódi Krisztián és Bartalos Roland révén, két szép egyéni alakítás után öt gólra növeltük előnyünket a találkozó hetvenedik percére. A hátralévő időben pedig csak kihagyott helyzeteket láthattak a mérkőzést megtekintő emberek. A sportszerű találkozón már nem is esett több találat.

Győzelemmel hagyhattuk el a játékteret. A bajnoki tabella hatodik pozícióját szerezve meg ezzel a csapat. 

Bódi József – Vezetőedző:

Sportszerű mérkőzésen, egy sportszerű csapat ellen magabiztos győzelmet arattunk, melynek már tétje nem volt.

Annyit szerettünk volna és meg is valósult, hogy jó hangulatú mérkőzésen minden vasadi játékos pályára lépjen.

Köszönjük, hogy sokan kilátogattak a mérkőzésre és szurkoltak a csapatnak.

A Vasadi RSC – Úri KSK mérkőzés hivatalos jegyzőkönyve ide kattintva megtekinthető 

Hetven perces mérkőzésen győztünk az elmúlt fordulóban

A bajnoki idény 23. fordulójában Dánszentmiklóson vendégeskedett a Vasadi RSC felnőtt csapata. Két győztes találkozó után léptünk pályára, bízva a következő sikeres szereplésben.

A kiírt kezdési időponttól húsz perccel később indult útjára a labda az összecsapáson. Két játékosunk hiányzott a Tóalmás elleni mérkőzéshez képest, akiket igyekeztek a játékostársak minél jobban helyetesíteni.

A hazai csapat kezdett jobban, de az első két percben kapunkat eltaláló lövéssel le is tudta a teljes mérkőzésre a gólszerzési kísérleteit. A továbbiakban csak a vasadi együttesnek volt, igaz nem sok helyzete az első játékrészben. Nem diktáltunk elég gyors tempót, nem volt meg a megfelelő a futásmennyiség a támadó zónában. A széleken igyekeztünk több segítséget nyújtani a támadásokhoz, de vagy nem voltunk kezdetben elég bátrak vagy rossz megoldásokat választottunk.

Bővebben: Hetven perces mérkőzésen győztünk az elmúlt fordulóban

Majdnem elrontottuk hazai pályán is

 

A május elsejei forgatag után újra a bajnoki mérkőzés pontvadászatára használtuk a vasadi sportpálya játékterét. A mérkőzésen jócskán volt lövöldözés, a kapukba is találtak a csapatok, de a mi oldalunkról igencsak van az embernek hiányérzete a találkozó után.

Az esős vasárnap délelőtt után a kezdő sípszóra a nap is kisütött és a rendszeresen mérkőzésre járó szurkolók is megérkeztek. Tökéletes futball idő, két sportszerű csapat, jó játéktér és korrekt játékvezetés. Tehát minden adott volt egy jó mérkőzéshez.

A találkozó első tíz percében Tóalmás csapata uralta a játékot. Veszélyesek voltak kapunkra is. Kiss Gábornak szabadrúgás, veszélyes beadások és szép kiugratások után kellett a helyén lenni, hogy megvédje kapunkat a góltól. Nem voltunk elég pontosak mezőnyben és nem tudtuk megtartani elöl a labdát, így hiába járattuk tetszetősen hátul a labdát.

Bővebben: Majdnem elrontottuk hazai pályán is

Jó kapusteljesítmény, de sajnos vereség Nagykáta ellen

Utánpótlás korosztályú csapatunk legutoljára Nagykáta csapata ellen szerepelt. A bajnoki címre legesélyesebb egyesülettel fel tudták venni a versenyt ezen a mérkőzésen fiataljaink.

Az összecsapás összképét tekintve négy kapott gól a lelkes játékunk ellenére ránk nézve hízelgő. Pelva Zoltán remek teljesítményének köszönhetjük, hogy nem lett sokkal nagyobb a gólkülönbség. A nagy védések mellett elkerülhető gólokat kapott csapatunk, ahol ismét bemutatkozott néhány új játékos. 

A bajnokságból négy mérkőzés van még hátra. A zsúfolt hétvégék miatt, ezen mérkőzések hétköznap lesznek lejátszva.

Bódi József – Vezetőedző:

El kell ismerni, hogy egy jobb képességű csapat ellen szenvedtünk vereséget, de ha a fiúk elhiszik, hogy a mérkőzésbe benne van a döntetlen, akkor egy bravúros eredményt érhettünk volna el.

Ennek ellenére megtettek a srácok mindent a jó eredmény eléréséért, de ezen a napon a legjobb teljesítményünket a kapusunk nyújtotta, amely sok hazai lehetőséget hárított, ezért maximális dicséretet érdemel a mérkőzésen nyújtott teljesítményéért. 

A Nagykáta SE – Vasadi RSC mérkőzés hivatalos jegyzőkönyve ide kattintva megtekinthető 

 

Minden jog fenntartva Vasadi Regionális Sport Club 

2004-2014.