Programok a pályán

  

2019.

Következő mérkőzések

  

2019. 

Pályázat

Kövess minket...

Tabella

Pest megye IV. osztály

Délkeleti csoport

 

Hely Csapat Pont
1. Nyáregyháza SK  24
2. Dánszentmiklós KSK  24
3. Tápiógyörgyei KSK  19
4. Hernád SE  16
5. Pánd KSK  14
6. Csévharaszti KSK  12 
7. Jászkarajenői SC  7 
8. Farmos SE  7 
9. Rebelog FC  6 
10. Vasadi RSC  1 
     
     

 

Bővebben:

 

Öregfiúk tabella

Öregfiúk Bajnokság 2018/2019

Délkeleti csoport 

Hely  Csapat Pont
1. Aranyszarvas SE  24
2. Monori SE  22 
3. FC Dabas  21 
4. Albertirsa SE  18 
5. Dömsödi SE  10 
6. Táborfalva KSE  10 
7. Nagykáta SE  9 
8. Vasadi RSC  7 
9. Kakucs KSE  6 
10. Dabas-Gyón FC  6 

 

Támogatóink

 

Pirót Tüzép 

Magyar Labdarúgó Szövetség 

 Pest megyei foci

MLSZ Pest Megyei Igazgatóság

  

 

 

Jelenlévő látogatók

Jelenleg 52 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

Vasadi Regionális Sport Club bemutatkozása

Kezdetekben...

 A labdarúgó sportegyesület 2004 őszén alakult. A helyi és környező települések gyerekei részvételével, mozgósításával.

A labdarúgó pályát és közvetlen környezetét az önkormányzat és helyi földtulajdonosok együttes erővel hozták létre 2002-ben.

Az első két évben csak serdülő csapatot neveztünk a Monor-Cegléd körzeti bajnokságba.

A második évben a serdülő csapat bajnokságot nyert.

 

2006-ban a helyi fiatalokból, akik előtte más települések csapatait erősítették, alakítottuk meg a felnőtt csapatot és neveztük be a körzeti bajnokságba. 

Ebben az esztendőben a felnőtt csapaton kívül, ifjúsági-, serdülő- és öregfiúk csapatot is indítottunk szervezett bajnokságban.

2008-ban jelentős beruházás keretében a labdarúgópálya körül villanyvilágítás kiépítésére került sor, így lehetőség nyílt arra, hogy az edzéseket munkaidőn kívül tudják megtartani csapataink.

2009 nyarán a Pest megyei labdarúgó bajnokságok átszervezésének köszönhetően a megye II. osztályú bajnokságba kerültünk, mivel rendelkeztünk megfelelő utánpótlás korosztállyal.

A 2009/2010. évi bajnoki kiírás a tanuló év volt a csapataink számára. A bajnokság végén a középmezőny második felében végzett a felnőtt együttes. Ifjúsági alakulatunk pedig néhány ponttal maradt le a dobogóról.

A Vasadi RSC a szervezett bajnokságokba több mint 70 főt szerepeltetett.

2010/2011-es bajnokságra a felnőtt és ifjúsági csapatok keretét sikerült megerősíteni több magasabb osztályt is megjárt labdarúgóval. Ennek eredménye a 3. hely megszerzése lett, a felnőtt – és az ifjúsági csapat történelmében. Történelme eddigi legnagyobb sikerét elkönyvelve ezzel a klub.

 

2011–2012-es megye II. osztályú bajnokságnak a csapatai már jelentős játékerőt képviselve vágtak neki. Komoly esély volt arra, hogy felnőtt csapatunk is harcba szálljon a bajnoki aranyérem megszerzésére. Végül mint az előző évadban, ismét a harmadik pozíciót érő helyen zárták az idényt.

Az ifjúsági csapatunkból sokan kiöregedtek és az újonnan érkezők nem tudták megismételni az előző sikeres évadot. 2012. nyarára a középmezőny végén fejezték be a pontvadászatot.

2011 nyarán az óvodásoktól kezdve az általános iskolásokig több mint 40 főt mozgatunk meg minden héten két alkalommal. Sajnos az iskola és a hűvösebb idő miatt elmaradtak a gyerekek és nem volt kiknek foglalkozást tartani.

 


 

 

 

 

 

 

 

A 2012-2013 bajnoki versenyévre a magasabb osztályok átszervezésének megkezdése folytán nagy múltú és erősebb csapatok indultak a megyei II. osztályban. Felnőtt csapatunk a bajnokság végén az alsóházban zárta a szezont.

Két korosztályban indultunk el utánpótlás szinten.

Ifjúsági együttesünk is a csoportjának végén fejezte a pontvadászatot. U17 csapatunk első bajnoki szezonjában nem szerepelt rosszul. Tisztes helytállás mellett fejlődtek fiataljaink, akik hosszú évre meghatározhatják a Vasadi RSC utánpótlását.

Az idei 2013/2014. évi bajnoki évadban a megfelelő mennyiségű utánpótlás korosztályok miatt egyletünk Megyei III. osztály küzdelmeibe nevezett be. Felnőtt csapat mellett, U18 korosztályt indítottunk el bajnoki versenyrendszerbe.

Az elmúlt években Vasad Község Önkormányzat támogatásának köszönhetően működhetett sikeresen a vasadi labdarúgás.

 

 

 

 

 

Minden jog fenntartva Vasadi Regionális Sport Club 

2004-2014.