Húsvét vasárnap Tatárszentgyörgy SE csapatát várjuk Vasadra

Húsvét hétvége sportműsora sokat változott az eredetihez képest. Utánpótlás csapatainknak két mérkőzése is későbbi időpontban lesz lejátszva aktuális ellenfelünk kérése alapján. Vasadon emiatt egyetlen találkozót nézhetnek meg a kilátogató nézők.

A Megyei III. osztály Keleti csoportjában Tatárszentgyörgy SE egylete vendégeskedik Vasadon 2016. március 27-én, vasárnap. A találkozó kezdési időpontja 15 óra.

A nyári időszámításra való átállásról ne feledkezzen meg senki, mert a későn érkezők lemaradhatnak az első játékrészről, ami remélhetőleg jobban fog sikerülni mint a legutolsó mérkőzésünkön. 

A bajnoki szezonban egyébként leendő ellenfelünk kapuját tudtuk a legtöbbször bevenni. Az őszi mérkőzésen nyolc alkalommal voltunk eredményesek.

 

U14 csapatunk is folytatja a maga bajnokságát. Fiataljaink Tápiószelére utaznak szintén március 27-én.

 

Várjuk kedves szurkolóinkat a mérkőzéseinkre!

Hajrá Vasad

Monorierdőt fogadjuk vasárnap

Zsinórban négy hazai mérkőzést játszik felnőtt csapatunk. Ebből a sorozatból a második mérkőzés Monorierdő KSK csapata ellen lesz. A találkozóra 2016. március 20-án, vasárnap 15 órakor kerül sor. 

Bizakodóak vagyunk az összecsapás kapcsán. Mindenképpen nyerni szeretnénk és nem maradnánk le a középmezőny többi tagjától. Néhány hiányzónk egész biztosan lesz, de remélhetőleg aki szerephez jut megtesz mindent a siker érdekében.

2016. március 21-én folytatódik az öregfiúk pontvadászata is. Csapatunk első két mérkőzését hazai pályán rendezi. Soros ellenfele Dabas-Gyón FC csapata lesz. Az összecsapás 18 órakor kezdődik.

 

Várjuk kedves szurkolóinkat a találkozókra!

Hajrá Vasad

A hosszú hétvégén hazai környezetben csapataink

 A Március 15-ei ünnep miatt négy napos hosszú hétvége következik. Labdarúgó mérkőzéseket ajánlunk időtöltésnek.

Az U16 csapatunk 2015. március 13-án, vasárnap játszik 10 órakor Nyáregyházán. Ellenfelünk a bajnokságot vezető Gyáli Lurkó SE csapata lesz. Remélhetőleg teljes lesz a keret és tisztes helytállás mellett gólokat is szerzünk.

Vasárnap délutánra is jut hazai mérkőzés. Felnőtt csapatunk Újszilvás KSE együttesét fogadja 14 óra 30 perces kezdéssel. A tabellán előttünk elhelyezkedő csapatok ellen nem igazán megy számunkra. Itt lesz az alkalom, hogy javítsuk ezen statisztikánkon. 

A négy napos pihenést kihasználva hétfőre is szerveztünk bajnoki mérkőzést. U19 csapatunk Örkény SE fiataljaival mérkőzik 2015. március 14-én 11 órakor. 

Az első tavaszi találkozónkon nem szereztünk pontot egy hasonló képességű csapat ellen, de hazai pályán mindig bátrabban játszanak az ifisták. 

Várjuk kedves szurkolóinkat a mérkőzéseinkre!

 

Hajrá Vasad

Folytatodik a pontvadászat

A 2015/2016. évi bajnoki küzdelmek folytatódnak Pest megyében. Az I. osztálytól a III. osztályig mindenhol elindul a felnőtt bajnokság.

A Megyei III. osztály Keleti csoportjában sincs ez másként. Hazai környezetben fogadjuk a Ceglédberceli KSE együttesét.

Várjuk kedves szurkolóinkat a mérkőzésre!

Hajrá Vasad

Idegenben játszunk Ceglédbercel ellen

Utánpótlás csapataink közül már csak az U16 csapatnak vannak mérkőzései ebben a idényben. Reméljük, hogy végre pontot tudnak szerezni a fiatalok. Ellenfelük Üllő SE csapata lesz. A mérkőzésre 2015. november 29-én, vasárnap 10 órakor kerül sor a nyáregyházi sportpályán.

A bajnokság első fordulója következik a felnőtteknél.

Nem elírás, hanem valóban a sorsolás alapján az első bajnoki játéknapot pótolják a Megyei III. osztály csapatai szerte a megyében.

Együttesünk Ceglédberceli KSE ellen szerepel. Mivel aktuális ellenfelünk sportpályája felújítás alatt van, ezért a mérkőzésre Dánszentmiklóson kerül sor. A kezdési időpont 2015. november 29. 13 óra.

Egy esetleges pontszerzéssel tapadhatnánk a mezőny első feléhez, de ehhez javulnunk kell az előző hetek mutatott játékához képest.

 

Várjuk kedves szurkolóinkat a találkozókra!

Hajrá Vasad

Minden jog fenntartva Vasadi Regionális Sport Club 

2004-2014.