Programok a pályán

   

Hajrá Vasadi RSC

Kövess minket...

Következő mérkőzések

2020.

Tabella

Pest megye IV. osztály

Délkeleti csoport

2019/2020

 

Hely Csapat Pont
1. Hernádi SE  20
2. Ceglédberceli KSE  19
3. Táborfalva KSE  18
4. SK Tóalmás I.  18
5. Csévharaszti KSK  14
6. Jászkarajenői SC  13
7. Farmosi SE  12
8. Pánd KSK  7
9. Vasadi RSC  4
10. Rebelog FC  3
     
     

 

Bővebben:

 

Öregfiúk tabella

Öregfiúk-bajnokság 2019/2020

Déli csoport 

Hely  Csapat Pont
1. Aranyszarvas SE  25
2. FC Dabas  24
3. Monori SE  21
4. Albertirsa SE  21
5. Kakucs KSE  17
6. Újszilvás KSE  10
7. Nagykáta SE  10
8. Táborfalva KSE  9
9. Vasadi RSC  8
10. Hernád SE  6
11. Dabas-Gyón FC  0

 

Támogatóink

 

Pirót Tüzép 

Magyar Labdarúgó Szövetség 

 Pest megyei foci

MLSZ Pest Megyei Igazgatóság

  

 

 

Jelenlévő látogatók

Jelenleg 68 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

2014 tavaszi játékos értékelés

 A felkészülést 2014. január 20-án kezdtük meg. Felnőtt és ifjúsági csapatunk együtt edzett. Az idén az időjárás is kedvező volt és nem volt olyan hideg tél, hogy terembe kelljen készülni. Heti 3 edzéssel készültünk a bajnokság folytatására, majd a PMLSZ kiírt a csapatok számára egy új sorozatot, a nagy pályás műfüves bajnokságot. A szövetség kezdeményezésének minden csapat nagyon örült, mert jó körülmények közt léphettek pályára a csapatok. Jó ellenfelekkel mérkőzhettünk meg, illetve rendkívül jó anyagi feltételeket biztosított a szövetség a csapatok számára. A mi csoportunkba csak magasabb osztályú csapatok ellen léptünk pályára. Tudtuk, hogy nem fogunk tovább jutni a csoportból de az volt a célunk, hogy játsszunk és hogy tapasztalatot szerezzünk amiből majd lehet a bajnokság során építkezni. Sajnos egy mérkőzésünk elmaradt az időjárás miatt. Ekkor volt az országos jégeső, ezért el sem utaztunk. A csoportban az utolsó helyen végeztünk, de nagyon hasznosak voltak ezek a mérkőzések.

A felkészülésre, amit terveztünk munkát a céljaink eléréséhez, azt gyakorlatilag teljesen elvégeztük. a bajnokság folytatására a vezetőség nem változtatott az előre megbeszélt célkitűzésen, csak azt szerettük volna elérni, hogy a csapat fegyelmezettebb és alázatosabb legyen mint volt az ősszel. Gondolok itt a sárga és piros lapokra, illetve a felesleges energia elpazarlására.

Hosszú volt a téli felkészülés és egy picit monoton, így a játékosok a felkészülés vége felé már nagyon várták a bajnokság kezdetét, amely március 9.-én folytatódott és a csapat idegenben Pánd ellen kezdte a tavaszi szezont. Az átigazolási időben érkeztek hozzánk régi-új játékosok, fiatalok és rutinos játékosok, név szerint: Szabó Csaba, aki sajnos egy mérkőzésen játszott, amelyen megsérült és úgy döntött, hogy befejezi a labdarúgást, sajnos rá a továbbiakban nem számíthattunk. Kajli Zoltán, az Öreg, a példakép. Az Öreggel úgy beszélte meg a vezetőség, hogy amikor nem játszik a Monor és a munka ideje engedi akkor rendelkezésünkre áll, mert még szeretne futballozni. Örülünk, hogy az Öreg ide igazolt hozzánk, mert sok játékosnak illetve fiatalnak példaképe lehet. Kovács Krisztián, Csipesz János újra kezdte, Gulyás Vilmos és Bokros Krisztián az ősszel már nálunk edzettek, de csak télen igazoltuk le a két játékost, így a tavaszi szezont 21 játékossal kezdhettük el, majd szezon közben még csatlakozott a kerethez Miskolczi Róbert és Nánai Attila

 

 

 

 

 

 

Minden jog fenntartva Vasadi Regionális Sport Club 

2004-2014.