Hazai környezetben sem szereztünk pontot

A 2. fordulóban Ceglédberceli KSE ellen szerepeltünk a Megyei III. osztály felnőtt bajnokságban. A rendelkezésre álló keretet Bódi József a legjobb összeállításban küldhette pályára.

A találkozó elején a vendég együttes irányította a mérkőzést, több gólszerzési lehetőség láthatott a szépszámú közönség. Az első játékrész felénél egy jól eltalált lövéssel vezetéshez jutottak. Alig néhány perc elteltével egyenlítettünk Papp János révén, aki akrobatikus mozdulattal vette be a kaput. A szünet előtt ismét vezetést szereztek a 'Berceliek. 

A második félidőben bátrabban játszottunk, de két hibánkat kihasználva eldöntötték a találkozó sorsát a vendégek. A lefújásig mentünk előre, hogy gólokat szerezzünk. Egyetlen találatot értünk még el, Czárák Roland talált a kapuba.

Sok hibával és rossz megoldásokat választva nem lehet keresni valónk az ilyen találkozókon.

           Vasadi RSC - Ceglédberceli KSE

2 : 4

Bódi József - Vezetőedző:

Az abonyi mérkőzés után bíztam abban, hogy hazai pályán sikerül pontokat vagy legalább pontot szerezni. Úgy éreztem, hogy a legjobb összeállításban léptünk pályára, de amíg ilyen hibákat követünk el a kapott gólok ellőt addig ne is reménykedjünk pontokban.

Minden jog fenntartva Vasadi Regionális Sport Club 

2004-2014.