Programok a pályán

   

Hajrá Vasadi RSC

Kövess minket...

Következő mérkőzések

2020.

Tabella

Pest megye IV. osztály

Délkeleti csoport

2019/2020

 

Hely Csapat Pont
1. Hernádi SE  20
2. Ceglédberceli KSE  19
3. Táborfalva KSE  18
4. SK Tóalmás I.  18
5. Csévharaszti KSK  14
6. Jászkarajenői SC  13
7. Farmosi SE  12
8. Pánd KSK  7
9. Vasadi RSC  4
10. Rebelog FC  3
     
     

 

Bővebben:

 

Öregfiúk tabella

Öregfiúk-bajnokság 2019/2020

Déli csoport 

Hely  Csapat Pont
1. Aranyszarvas SE  25
2. FC Dabas  24
3. Monori SE  21
4. Albertirsa SE  21
5. Kakucs KSE  17
6. Újszilvás KSE  10
7. Nagykáta SE  10
8. Táborfalva KSE  9
9. Vasadi RSC  8
10. Hernád SE  6
11. Dabas-Gyón FC  0

 

Támogatóink

 

Pirót Tüzép 

Magyar Labdarúgó Szövetség 

 Pest megyei foci

MLSZ Pest Megyei Igazgatóság

  

 

 

Jelenlévő látogatók

Jelenleg 75 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

Bódi József értékelése a 2014/2015. bajnoki évadról és a tavaszi szezonról

A bajnoki szezonok végén gyakran összegzik a csapatok a mögöttük hagyott versenyévadot.

A Vasadi Regionális Sport Club részéről most is Bódi József teszi meg.

Az értékelést az utánpótlás csapatainkkal kezdeném.

Először is a legkisebbekkel, a 2003 után született játékosokkal. Idén tavasszal ismét elindítottuk az edzéseket és sikerült összeverbuválni 15 gyermeket, akikkel a tavasz folyamán egy tornára el tudtunk menni, mégpedig Monorra. Április 18-án a srácok egy grassrots rendszerű tornán vettek részt, majd a torna végén minden gyermek emléklapot, érmet, csokoládét, üdítőt kapott. Készült egy közös kép a többi résztvevő csapattal. A tornán nem mindegyik kis srác tudott részt venni, mert sajnos más programjuk volt, de akik eljöttek azok jól érezték magukat, a többi résztvevővel együtt. A tornán szereplők névsora:

Baár Ádám, Ács Bence Zsigmond, Berger Tamás, Szemők Ferenc, Tóth Gergő, Soltész Loránd, Bakos Richárd

 

 

A hosszú távú terv az egyesületnél pedig az, hogy beindítsuk a legkisebb korosztályokat. Bajnokságba és Bozsik tornákon szeretnénk indítani a gyerekeket, de úgy, hogy annak tényleg legyen értelme és pályára is tudjanak lépni. A gyermekek eljárjanak edzésekre és a szülők is támogassák őket, kísérjék el akár a rendezvényekre is a fiatalokat.

  

U18 korosztály

 

Az U18-as csapatunk a 6. helyről folytatta szereplését tavasszal a Keleti csoportban. A csapatban történtek változások, mind távozó, mind érkező oldalról, de a csapat gerince együtt maradt. A fiúk a felkészülést a télen együtt végezték a felnőttekkel és így bizakodtunk is a jó szereplésben illetve kicsit jobban bíztunk is azokban a játékosokban, akik már az ősz folyamán pályára léptek a felnőtt csapatban. Reméltük, hogy a többiek is felfognak nőni a feladathoz. A cél egyértelműen az volt a fiúknál, hogy a hasonló erőt képviselő csapatokkal felvegyük a versenyt és pontokat szerezzünk, míg az él csapatokkal próbáljunk minél jobb eredmény elérni és megszorongatni a mérkőzéseken. A tavaszi szezonban, amit elterveztünk azt majdnem teljesítettük, de voltak olyan mérkőzések sajnos ahol nagy arányú vereséget szenvedtünk. Csömörön kikaptunk 10-0-ra! Illetve a sülysápi 6-3-as vereség volt fájó mivel a fiúk csak eljöttek a mérkőzésre és kiálltunk, de sajnos így nem lehet mérkőzést nyerni. Azért azt is meg kell említeni, hogy voltak olyan mérkőzések, akik ellen az ősz folyamán vereséget szenvedtünk, de tavasszal azért pontot vagy pontokat vettünk el az ellenfelektől. Például ősszel 1-1-es eredményt értünk el Isaszegen, tavasszal itthon nyertünk 4-3-ra, Kistarcsán kikaptunk 7-0-ra, míg tavasszal a véghajrában egyenlítettünk és így értünk el 2-2-es végeredményt, ami szerintem jelzi, hogy fejlődtek a gyerekek.

Lássuk számokban a tavaszt és a végeredményt:

 Tavasszal 9 mérkőzést játszottunk

4 mérkőzést nyertünk, 4 vereségünk volt és 1 döntetlent értünk el

25 gólt rúgtunk és 30 gólt kaptunk

13 pontot szereztünk és a 6. helyen zártunk

  

A 2014/2015. bajnoki szezonban 18 mérkőzést játszottunk

7 győzelem, 3 döntetlen és 8 vereség

39 gólt szereztünk, 55 gólt kaptunk és mínusz 16 gólkülönbséggel 24 pontot szerezve a 6. helyen végeztünk

 

Gólszerzők:

Dobondi Csaba : 15 gól, és a góllövőlista 9. helyén zárt

 

Fehér István : 7 gól, a télen érkezett

 

Tuska Balázs és Meszjár Károly: 3 gól

 

Rácz Károly, Kiss Gergő, Váradi Krisztián: 2 gól

 

Tóth Krisztián, Varga Tamás, Pelva Zoltán, Szabó Márk, Jenei Imre: 1 gól

 

 

Pelva Zoltán, Jenei Imre, Kiss Gergő, Varga Tamás, Tábi Zoltán, Tuska Balázs, Németh Roland, Váradi Krisztián, Meszjár Károly, Tóth Krisztián, Dobondi Csaba, Szabó Ferenc, Varga Zsolt, Gazda Gábor, Rácz Károly, Szabó Zoltán, Szabó Márk, Fehér István, Kalina András, Boldurián Péter, Vincze Adrián

Edző: Bódi József

 

 

 

Felnőtt csapat

2015. január 27-én kezdtük a felkészülést a tavaszi folyatásra. Két segítségem is volt az edzéseken. Miskolczi Róbert a kapusok felkészítésében segített, míg Kovács Zsolt a játékosok erőnléti állapotáért volt a segítségemre.

Heti három edzést tartottunk és a hétvégén felkészülési mérkőzéseket terveztünk. A heti három edzésen általában elég jó létszámban tudtunk dolgozni, egészen a 3. fordulóig, majd sajnos a 3. forduló után drasztikusan csökkent az edzéslátogatottság. Szinte minden játékosnál érezhető volt a hátralévő fordulókon az edzéshiány. Ami nagyon fájó volt tavasszal, hogy rengeteg sérülés és eltiltás is nehezítette a csapat dolgát. Amellett még az is hiánya volt a csapatnak, hogy csak egy-egy bajnoki mérkőzésre tudta magát összeszedni és szinte nem volt/voltak olyan játékosok, akiket kilehetett volna emelni a tavasz folyamán.

A tavaszi szezon utolsó négy fordulójában már nem csak az ellenfél csapatával és nem csak magunkkal, de a hirtelen jött meleg nyári időjárással is meg kellett birkózni és itt érezhető és látható volt a hónapos edzés hiány.

A felkészülési mérkőzéseket igazából csak kettőt(!!!) tudtunk játszani. Igaz abból csak, ami hasznos  az az Úri csapata ellen volt, mert még a mérkőzés előtt egy órával is tudtunk edzeni. Így az a nap hasznos volt. Ezen kívül játszottunk egy mérkőzést hazai pályán a Pilis II. csapata ellen, de azon a mérkőzésen több ifjúsági játékos játszott mint felnőtt. Majd egy nagyon, szerintem gyenge felkészüléssel vághattunk neki a tavaszi folytatásnak.

 

A játékosok számokban tavasszal:

A szokásomhoz híven a játékosokat osztályoztam, de most úgy döntöttem, hogy a mérkőzés átlagot nem tüntetem fel, mert a tavasz folyamán szinte nem is edzettünk és igazából a játékosokat úgy osztályoztam, hogy ki mit tett hozzá ilyen állapotban a mérkőzéseken. Azt meg kell említeni, hogy volt néhány olyan játékos, akiknek kicsit magasabb az edzéslátogatottság száma, mert a téli felkészülés során több edzésen vett részt.

 

Edzéslátogatottságok:

Kiss Gábor: 70%

 

Sirkó Viktor: 30%

 

Bódi Krisztián: 85%

 

Csóti Zoltán: 95%

 

Dézsi Szilárd: 50% (Tavasszal 4 hét eltiltás)

 

Blahó Sándor: 65%

 

Miskolczi Róbert: 96%

 

Tóth József: 20%

 

Magda Gábor: 85%

 

Mikó Péter: Előre jelezte, hogy munkahelyi elfoglaltságok miatt nem tud edzésre járni

 

Pirót István: 20%

 

Berkes István: 10%

 

Haraszti Mihály: 10%

 

Tavasszal pályára léptek, de sérülés és egyéb elfoglaltság miatt kevés a mérkőzés szám: Herczeg Csaba, Szvitek Zsolt, Rajki Ádám, Papp Martin, Farkas Tamás, Kajli Zoltán, Papp János, Szabó Csaba

 

Tavasszal négy U18-as játékos is folyamatosan játéklehetőséget kapott az első csapatban: Pelva Zoltán, Jenei Imre, Dobondi Csaba és Meszjár Károly

 

 

A tavasz számokban:

14 mérkőzést játszottunk

5 győzelem, 9 vereség

40 gólt kaptunk és 29 gólt rúgtunk

-11 a gól különbség

15 pontot szereztünk és a 9 helyen végeztünk.

 

A 2014-2015-ös szezon végeredménye:

28 mérkőzést játszottunk

14 győzelem, 2 döntetlen és 12 vereség

72 gólt rúgtunk, 71 gólt kaptunk

+1 a gólkülönbség

44 pontot szerezve a 9. helyen végeztünk miután az első helyen végzett SILK csapatát kizárták a bajnokságból

 

Gólszerzők:

 

Haraszti Mihály: 16 gól

 

Bódi Krisztián: 13 gól

 

Tóth József: 12 gól

 

Mikó Péter: 6 gól

 

Papp Martin: 5 gól

 

Pirót István és Csóti Zoltán: 4 gól

 

Blahó Sándor: 3 gól

 

Szvitek Zsolt: 2 gól

 

Magda Gábor, Dézsi Szilárd, Miskolczi Róbert, Rajki Ádám és Dobondi Csaba : 1 gól

 

 Ez volt a 2014-15-ös szezon számokban.

  

Megjegyzés:

Felnőtt csapatunk az őszi szezont egy remek hajrával a 6. helyen zárta, majd jött a csúfos tavaszi szezon. Rettenetesen csúnyán elrontottunk, de azt hiszem a számok önmagukért beszélnek.

Itt szeretném megjegyezni, hogy a következő szezonra való felkészülést szinte a csapat a nulláról kezdi, de a jó bokszolók szokták mondani, hogy "az a jó sportoló aki a K.O.-ból is feltud állni".

Én remélem, hogy mi is ezt az utat fogjuk választani!

 

Bódi József

Edző

Minden jog fenntartva Vasadi Regionális Sport Club 

2004-2014.