Negyedórányi rövidzárlat miatt nagyarányú vereség Albertirsán

Felnőtt együttesünk küzd, megy, hajt a mérkőzéseken. De mivel nem tudunk kilencven percen keresztül fegyelmezetten, biztatóan és jól játszani, rendre elveszítjük a találkozókat. A jó erőkből álló Albertirsa SE ellen is előjött ezen hiba.

Tizenegy hadra fogható játékos alkotta keretünket a bajnoki mérkőzésen. Végig a hazai csapat irányította a játékot. Tartottuk is magunkat, míg a védekezésben megvolt a segítség a játéktér közepén. Bő negyedóra után érthetetlen módon nem úgy játszottunk, míg addig tettük. Könnyelműen eladtuk a labdákat, vendéglátóink pedig könnyedén a kapunk elé kerültek és sorra szerezték találataikat. Büntetőből és közelről ellőtt labdákból találtak hálónkba.

Lehetőségünk nekünk is volt, de a kapott hat gólra nem jött válasz részünkről.

A szünetben átbeszélte a csapat a hibákat. Bódi József bátrabb játékot kért a támadóktól és fegyelmezettebb védekezést a középpályásoktól.

A második játékrészt mintha nem is az első félidőben levonult játékosok kezdték volna. Bódi Krisztián kapott jó labdát és a kapuig ment vele. A folytatásban is volt gólszerzésre lehetőségünk. Szép támadás végén Kalina Attila vette be a kaput.

A méretes hátrány tudatában minden mindegy alapon játszottunk és egy izgalmas félidő kerekedett belőle. Kapott gólok nélkül nem tudtuk lehozni ezen játékrészt sem. Háromszor volt eredményes a hazai csapat.

Olykor jól játszottunk, de nem tartott sokáig. Kimondva nagy a különbség, de a látottak alapján is.

Albertirsa SE – Vasadi RSC

  9 : 2

Minden jog fenntartva Vasadi Regionális Sport Club 

2004-2014.