Újra pontosak vagyunk a tabellán

Minden apró sikernek örülnünk kell a mi helyzetünkben, már ami a felnőtt csapatunkat illeti. Pontszerzéseknek még ősszel lehetett örülni, de azóta azon csapatok nincsenek a pontvadászatban, így már a legutóbbi győzelmünk is felesleges volt ilyen szempontból.

A tavasz folyamán lejátszott öt bajnoki találkozón nem tudtunk újra a tabellára egységet szerezni. Jászkarajenői FC ellen legalább egyet megszereztünk, bár lehetett volna három is.

A Húsvét hétvégéről Nagy péntekre előre hozott felnőtt bajnoki találkozón jó volt a hangulat. Ennek megfelelően is játszottunk az első pillanattól kezdve. A kezdőrúgás után átvettük a mérkőzés irányítását. Már az első támadásunk végén gólt szerezhettünk volna, amire végül az első szögletrúgásunk után került sor.

Czárák Roland végezte el a sarokrúgást. Élesen a rövid kapufához rúgta, a vendég hálóőr pedig már nem tudta kiütni a játékszert, ami a hálóban kötött ki. Megadva a találat az alapot a jó folytatáshoz. Mezőnyben nem is volt gondunk, de a kapu előtt nem úgy sikerültek a megoldások, hogy gólt eredményezzenek. Pedig volt ziccerünk, jó helyről szabadrúgás és lehetőség közelről kapura rúgni.

Védekezésünk is rendben volt. Ezúttal fegyelmezettebbek voltak középső játékosaink.

A szünetig nem született újabb találat. Ellenben kényszerűségből meg kellett bontani a rutinos védelmet. Előbb Csóti Zoltánt, majd Magda Gábort kellett lecserélni.

A második játékrészben ellenfelünk is feljavult, mi pedig fáradni kezdtünk. Kiegyenlített lett a játék. Néhány perccel a vége előtt egy megpattanó lövés a hosszú alsónkban kötött ki. Bosszantó, hogy nem tudtuk kivédekezni a maradék időt, de a rengeteg, főleg az első félidőben kihagyott helyzet megbosszulta magát.

A csapatnak volt tartása a korábbi két nagy arányú vereséget követően, ami biztató. A rossz helyzetkihasználásunkon pedig ezúttal sem tudtunk javítani, de a Jászkarajenői FC támadói sem villogtak jó megoldásokban. Ez vezetett a döntetlenhez.

          Vasadi RSC - Jászkarajenői FC

1 : 1

Minden jog fenntartva Vasadi Regionális Sport Club 

2004-2014.